2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 858
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Е нали има едно редче, в което пише "Да послужи пред........" Там не записват ли пред кого да послужи  newsm78

Също така, запитване от Социалните към университета има преди одобрението, така че университета е ясно, че знае, така проверяват, за да одобрят/откажат. Но за продължаване на 2ри семестър няма условие и запитване...

# 331
  • Пловдив
Да попитам,малко се отклонявам от темата,но...
ако запиша 2-ра магистратура редовно обучение-мога ли да получавам И стипендия за отглеждане на дете до 6г възраст

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 14:28 от mannuella

# 332
Здравейте, въпреки че прочетох цялата тема, може да съм пропуснала да видя и искам да питам следното, ако има някой с отговор на 100%. Нали няма връзка обещетението за майки студентки - 2880 лв с това, дали си на трудов договор??? Дефакто може след като си на трудов договор и работиш, да получиш без проблем тази сума, ако си записан студент редовна форма на обучение - без значение държавна поръчка или платено ? Благодаря Simple Smile))

# 333
  • София
Здравейте, въпреки че прочетох цялата тема, може да съм пропуснала да видя и искам да питам следното, ако има някой с отговор на 100%. Нали няма връзка обещетението за майки студентки - 2880 лв с това, дали си на трудов договор??? Дефакто може след като си на трудов договор и работиш, да получиш без проблем тази сума, ако си записан студент редовна форма на обучение - без значение държавна поръчка или платено ? Благодаря Simple Smile))

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 334
разбрах  ˙·٠• АлЕкС •٠·˙  newsm10  Hug

# 335
отчитам се ,че днес ми преведоха паричките.

# 336
Браво  Hug

# 337
Не фигурирам в списъка на МОН.Ако утре взема уверението,че съм редовна студентка и пусна документите в социалните дали ще ме одобрят?

# 338
  • София
Не фигурирам в списъка на МОН.Ако утре взема уверението,че съм редовна студентка и пусна документите в социалните дали ще ме одобрят?

Да, но зависи дали и при теб социалните имат практика да проверяват в регистъра на МОН, вместо да изпращат запитване директно до университета. Ако проверяват, ще те откажат и ще трябва да обжалваш, но си в правото си  Peace

# 339

Да, но зависи дали и при теб социалните имат практика да проверяват в регистъра на МОН, вместо да изпращат запитване директно до университета. Ако проверяват, ще те откажат и ще трябва да обжалваш, но си в правото си  Peace

Благодаря за отговора  Peace Мисля да изчакам да обновят списъка,не ми се рискува.Аз уча във Висше Транспортно Училище Тодор Каблешков,има ли мами,записани там?

# 340
А има ли мами от Търново взели помощта и дали знаят дали проверяват по този регистър?

# 341
  • София

Да, но зависи дали и при теб социалните имат практика да проверяват в регистъра на МОН, вместо да изпращат запитване директно до университета. Ако проверяват, ще те откажат и ще трябва да обжалваш, но си в правото си  Peace

Благодаря за отговора  Peace Мисля да изчакам да обновят списъка,не ми се рискува.Аз уча във Висше Транспортно Училище Тодор Каблешков,има ли мами,записани там?

Ако имаш възможност, наистина изчакай, за да е сигурно и да не се разправяш с глупости после  Peace Само не знам кога се обновява този регистър - внимавай беб да не стане над 6 м.  Peace

# 342
регистъра го обновяват ноември

# 343
Наистина ли? Аз почнах вече убечната си година и съм платила семестър и съм навсякъде в списъците като редовен студент, но в сайта http://www2.mon.bg/adminureg/ още си седи последно обновяване 12.09 и не мърдам от 1 курс Mr. Green . Зная, че един ден ще бъде обновено това нещо, ама чак пък ноември... newsm78

# 344
Наистина ли? Аз почнах вече убечната си година и съм платила семестър и съм навсякъде в списъците като редовен студент, но в сайта http://www2.mon.bg/adminureg/ още си седи последно обновяване 12.09 и не мърдам от 1 курс Mr. Green . Зная, че един ден ще бъде обновено това нещо, ама чак пък ноември... newsm78

Вече е актуализиран днес, но това няма никакво значение, защото данните там са актуални за учебната 2012-2013 година  Peace
Аз днес си взех уверение и ще ходя да го подам, до колкото знам в нашите социални пращат запитване в университета ( а и почнахме вече ученето)

Общи условия

Активация на акаунт