Американски, дръзки, красиви, приказни, сияйни, триумфални - Тема 5

• 56 216
  • 737
  •   1
Отговори
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Добре дошли на всички, които обичат и бленуват по американските сериали[/size][/b]

Сериали на компания                            

Богати и жестоки (1973-)                                                                Дързост и красота (1987-)  
                                                                                                           Интро: 1 2 3    

Далас (1979-2013)                                                                                       Д-р Куин, Лечителката
Интро: 1                                                                                                                              Интро: 1                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Добрата съпруга                                                 Двама мъже и половина
Интро: 1  

Сериали на компания

Предградие                                                                           Отчаяни съпруги (2004-2012)
                                                                                               Реклама: 1 2

Истуик (2009-)                                                                            Дарма и Грег
Реклама: 1                                                                       Интро: 1

Династия

Парк Авеню 666
Трейлър: 1

Сериали на компания

Алф (1986-1990)                                                                    Спасители на плажа (1989-2003)
Интро: 1                                                                                   Интро: 1          

Семейство Флинтстоун

Триумфът на червилата (2008-2009)

Сериали на компания

Блондинка в книжарницата (2005-2006)                                                  Женени с Деца

Джон Доу

Сериали на компания

Истинска кръв

Сериали на компания

Мотел Бейтс

Сериали на компания

Декстър  

Сериали на компания

Хана Монтана                                                     Раздвижи се

Финиъс и Фърб

Линкове към предишни теми:
Богати и жестоки - Тема 1 Американски романтични, дръзки и красиви, богати и жестоки сериали - Тема 2
Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3 Американски, дръзки, красиви, сияйни, династични, триумфални - Тема 4

Линкове към други теми за американски сериали:
Мотел Бейтс Истинска кръв - Тема 56 Банши Далас Любопитно за сериала "Далас" Има ли фенове на"Добрата съпруга"

Арт-Колажи, лично творчество:

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 21:40 от David_Charvet

# 1
Дейви  newsm51

# 2
  • The point of no return
Дейвид   bouquet Страхотно оформление на новата тема  Peace

Надявам се скоро да се появи Куин, някакси странно Уаят я заряза и дори не се сеща за нея. Поне един телефон да завърти да я пита как е  newsm78

Някъде пък четох, че Рики ПГ повече няма да се появява, бил имал други ангажименти и се били договорили само за 3 епизода с Бел.

# 3
Мерси, Роя и Буми Grinning

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 16:59 от David_Charvet

# 4
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата. Още не съм гледала новият епизод

# 5
Дейвид  newsm51
Благодаря за новата тема!

# 6
Моля, Сега Grinning

# 7
Да се запиша и аз тук най-после. Simple Smile
Това е много тъпо за Рики Пол Голдин ако е вярно,защото го раздуха,а то какво стана!А пък Рафаел,който си взима доста сериозно участие дори и не го анонсираха по никакъв начин. Confused Той от кой епизод се появи впрочем,знае ли някои? newsm78 Много тъпо,че и ''завръщането'' на Бриджит беше само за 3 серии.
А още по-тъпо е като разбрах как Мишел Стафорд е излязла от ролята на Филис от ''Богати и жестоки'' - в последният епизод Филис изпада в кома и то по вина на Шарън! Shocked
Не мисля,че по този начин заслужава да извадят героиня,която е имала участие 16 години в сериала.И то по вина на друга главна героиня - Шарън! Confused

# 8
Гореща новина! Предстои да излезе нов филм със заглавие "Cathedral Canyon" (2013), в който главната роля ще се изпълнява от Уинзър Хармън (Торн от "Дързост и красота").

"Филмът е драма, разказващ и показващ действителни събития от живота в Аризона и околните държави", разказва актьорът. За разлика от Торн, моят герой във филма е гадняр." Във лентата ще участват и Джон МакКук (Ерик от "ДиК") и Лоренцо Ламас (Хектор от "ДиК"; Рино от "Ренегат").

Трейлър на филма:

# 9
  • The point of no return
Аз напоследък се загледах по General Hospital  Grinning  Актьорите са на ниво и сериите са доста по-активни от ДиК. И До момента не съм попаднала на флашбекс  Mr. Green

Доста напечено е в последните серии - да видим дали Майкъл ще успее да спре сватбата на Кики и Морган  Simple Smile  И разбира се, какво ще стане с любимия ми Ей Джей или бащата на Хоуп  Laughing

# 10
Още една супер гореща новина от мен. Започват снимките на втори сезон на сериала "Мотел Бейтс" Peace Party Crazy

# 11
Този филм със Уинзър ще е страхотен сигурно.Явно това е причината Торн да се появява все по- рядко - снимал се е в друг проект.Дано пак стане по-активно участието му вече щом ще се заформя интрига с него,Рик и Томас,който и той почти изчезна.Не че ми липсва де,никога не съм му бил фен от 3 години на сам.
Роя,и ти се запали по JENERAL HOSPITAL значи,браво! Laughing
И на мен Ей Джей(Дийкън) ми е любимец и именно заради него се загледах в сериала когато той се завърна в него миналата година.Но в последно време лятото нещо съм поизостанал със сериите и трябва да наваксам - последно гледах сериите от края на май месец когато се разкри,че актьорът играещ преди Тод Манинг сега е Франко.Явно доста неща са се случили в тези два месеца от както не съм гледал,чувам за сватба на Морган и Кики - това е ново за мен. Simple SmileВидях,че и Никълъс Касадайн е в постоянният каст вече,явно и там има интрига с него,Ей Джей и Елизабет.А ти или СуперГеорги гледахте ли вече появата на бившият Сторм Лоугън?Мернах само,че фамилията на героят му тук е Джером - той какво общо има с Кики и Ейва?А любимата ми Кони още ли я дават или вече е напуснала? Sad
Но най-ми е интересно какво става на фронта с Брит и Сабрина!
Ще съм благодарен на теб или на СуперГеорги ако ме ''светнете'' малко. Laughing

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 09:44 от Rick Forrester

# 12
Здравейте в новата тема!  Simple Smile
Рик, то и аз нещо позарязах GH последните дни, но разбрах достатъчно, за да се шокирам- оказва се, че въпросният мистър Джером бил баща на Сам! Shocked Не знам дали я е създал като е бил в детската градина или в началното училище, но ми се струва крайно невероятно... Laughing
Иначе също така се оказва, че той е брат на Ейва и чичо на Кики. А Кики пък се оказва дъщеря на Сайлъс- бившия Джон Макбейн- а не на Франко.
За Брит мога да ти кажа само, че се опитват много сериозно да я направят позитивна героиня с хубава, нова любов... А бебето вече официално не е на Патрик, остава само и каста да го разбере. Laughing
Роя, значи и ти си загледала и проявила интерес към сериала, така че двамата с Рик може би вече няма да сме единствените, които сами да си говорим за него...  Simple Smile Би могла да допълниш ако и аз съм по-назад в нещо поради пропуснатите няколко епизода тези дни...

# 13
Леле майко - значи екс Сторм баща на Сам?! Shocked ужас,явно и тук не са го доизпипали както в B&B беше с Джаки и Ник - майка и син с 5 години разлика между актьорите! Joy Шок е и че Сайлъс е баща на Кики,но явно са го измислили така,за да не са братовчеди Майкъл и Кики - иначе няма да е възможна евентуална връзка между тях,така си мисля.А за Брит хем съм изненадан,че се опитват да я направят положителна,хем не съм.Защото е трудо да задържат за дълго време изцяло отрицателна героиня и то в редовният каст.Но пък се радвам,защото актрисата е много красива и както й отива ролята на кучка сигурно ще й отива да го играе и добра мацка.Само така и не разбрах дали тя знае,че Робин е жива или само майка и знае тази тайна.
Определено ми стана много интересно и е време да подновя гледанията. Simple Smile Аз и B&B съм го зарязал и почти два месеца не съм гледал сериите по БНТ 1,но тази история със досадният триъгълник и всичките провалени сватби ми е банална и нямам желание да я гледам пак. ooooh!
А някои освен мен интересува ли се още от ''Богати и жестоки'' или си останах само аз? Laughing
А за американските серии на B&B така и не разбрах Мая изневерила ли е на Рик с Картър или предстои това?Ако наистина се случи това явно сценаристите все пак са решили да си съберат Рик с Каролайн отново щом и тя взе да се връща към старият си добър образ.
Карън май пак ''наглежда'' офиса си в Ню Йорк... Sad

# 14
  • The point of no return
Не мисля, че има какво да допълня по отношение на GH  Grinning

Аз още тепърва се запознавам с повечето герои, например Робин не ми е позната, както и не знаех, че Джером е екс Сторм  Simple Smile Брит ми е много сладка и в едната серия се разправяше с една жена, с акцент, доста злобна, това да не е Сабрина newsm78 каква им е връзката, ако може да ме светнете  Praynig  Също, знае ли се кой е бащата на бебето на Брит  Thinking

Рик, Кони се върна отнякъде и сега е със Сони Simple Smile Но сега ще имат проблеми понеже Кони извади историята с бащинството на Кики на бял свят и Сони е бесен.

Общи условия

Активация на акаунт