Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новостите около Уини Харлоу и новия й филм?
Какви са последните събития в сериала "General Hospital"?
Какви са предложенията за развитие на сериала "Дързост и красота"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новостите около Уини Харлоу и новия й филм?
-
Какви са последните събития в сериала "General Hospital"?
Последните събития в "General Hospital" включват разкритието, че Джеръм е бащата на Сам, брат на Айва и чичо на Кики. Освен това става ясно, че Кики е дъщеря на Сайлъс, а не на Франко. Брит се опитва да бъде положителен герой с нова романтична линия. Сюжетът също така включва разкриване за бебето на Брит и развитие в отношенията между Патрик, Робин и Сабрина.
-
Какви са предложенията за развитие на сериала "Дързост и красота"?
-
Какви събития се случват с героите в телевизионния сериал "Дързост и красота"?
-
Какви са спойлерите за героите Ева и Конни в сериала "Обществената болница"?

Страхотно оформление на новата тема

Шок е и че Сайлъс е баща на Кики,но явно са го измислили така,за да не са братовчеди Майкъл и Кики - иначе няма да е възможна евентуална връзка между тях,така си мисля.А за Брит хем съм изненадан,че се опитват да я направят положителна,хем не съм.Защото е трудо да задържат за дълго време изцяло отрицателна героиня и то в редовният каст.Но пък се радвам,защото актрисата е много красива и както й отива ролята на кучка сигурно ще й отива да го играе и добра мацка.Само така и не разбрах дали тя знае,че Робин е жива или само майка и знае тази тайна.
Също, знае ли се кой е бащата на бебето на Брит