Американски, дръзки, красиви, приказни, сияйни, триумфални - Тема 5

• 56 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Честно казано и мен ''дръзките и красивите'' са ми адски отегчаващи вече - и сериите по БНТ и новите.Прогресивно нарастващите Спенсър и на мен ми идват в повече - за мен Уаят и Куин бяха излишни.Ако са си мислели,че Куин ще замести Тейлър,няма как да стане.Поне да бяха върнали някоя обичана,но изчезнала героиня както направиха 2002-а когато ''убиха'' Тейлър,а ''съживиха'' Мейси.Но тази Куин не ми се връзва.Както и Маркъс,Дейзи,Картър,Пам.Вярно,че Дона и Кейти са ''стари'' само като героини,но по-добре така вместо изцяло нови герои.И на мен ми е тъпо,че Форестър почти неостанаха.Едно време колкото и нови герои да вмъкваха,те си бяха непокътната крепост,дори Лоугън тогава май беше само Брук.Цялото семейство взеха да го събират от 2006-а насам.
Колкото до бунта на Торн и Томас,аз очаквам,че бързо ще приключи при положение,че Торн е с епизодичен статус,поне за сега.Дано с появата на Али подпише и той нов договор за редовният каст.Не бих се учудил.Ето в ''Богати и жестоки'' и Лорън Фенмор 12 години беше с епизодичен статус,но тази пролет подписа нов договор. Simple Smile Макар,че в различните сапунки явно гледат различно на статуса ''recurring''- в Y&R Лорън макар и да нямаше договор 12 години си беше активна героиня,както и много други.Както и от GH Ели,Спинели,Дюк и още и още.А в B&B си те пращат в 10-а глуха и те дават веднъж на 3-4 месеца както Карън,Оливър,Торн,Джъстин,за Дани да не говорим.
И аз недоумявам как от GH решиха да се разделят с такава прекрасна актриса като Кели Съливан(Кони),при положение,че можеха да я развиват и използват толкова много. ooooh! И то чак да я убият! Sad Дано феновете протестират и да измислят в последствие някакво мистеризоно оживяване както стана с Робин след експлозията в лабораторията миналата година.
Ами Хедър Уебър дават ли я още?Интересно какви ги върши пак. Simple Smile
И аз мисля да започна отново редовно да гледам Y&R,а ако от БТВ лейди пак го пуснат ще е супер.Щом Шийла се завръща,ще се гледа,няма как! Joy

# 61
ДиК ме изненадаха. Shocked Не очаквах такова развитие след ревюто. Joy
Мисля, че от край време е официално- Рик е новият любимец. Всички знаем, че на него Ерик се кефи много повече отколкото на Торн. От децата на Стефани само Ридж имаше потенциала да е любимец на Дядо Мечо, а Рик все пак е... дете на Брук.
Поне и въпросният Ридж е жив някъде там и при евентуално негово завръщане може да има голям сблъсък... Не че с някое ново качване на Ридж на президентското място справедливостта ще възтържествува- все пак и той е Лоугън. Но тук навярно все още не се схваща съвсем в какъв смисъл казвам, че еди кой си е Лоугън...

Рик, съгласен съм за това с епизодичния статус. Ето, че и в ДиК Рафаел уж е епизодичен, а се появява мноооого повече от разни 'постоянни' като Дейзи, Маркъс, Пам... Спокойно биха могли да обърнат повече внимание на Торн, особено щом това е третият им най-дългогодишен актьор в момента. Ще се види накъде ще отидат нещата когато поне дъщеря му се появи и евентуално стане централна... Но нека засега феновете на някаква справедливост да не си даваме някакви огромни надежди, които главният фен на Брук- мистър Бел- да разруши с гръм и трясък накрая. Laughing

# 62
О,мен лично много ме устройва и ми харесва,че Рик е любимец и на Ерик,а по-важното и на Бел,защото е и моят любимец! Laughing Но понеже и Торн ми е любимец,повече би ми харесало при евентуално връщане на Ридж,Торн и Рик да са в един отбор за властта срещу него например.
Прочетох,че последният епизод с Кони е бил вчера,много тъпо! Sad Мисля,че сериалът няма да е същият без нея,или може би съм пристрастен,защото тя ми беше най-голямата любимка от GH.
Чудя се дали новината за завръщането на Шийла в Y&R е истина,защото го четох в един вестник,а гледам,че в сайтовете още няма излязла такава новина. newsm78 Confused
Но пък е сигурно,че друга любимка от този сериал също се завръща през октомври,макар и само за три епизода,поне за сега - Ашли Абът!
Забелязал съм,че винаги лятото и есента има раздвижвания и големи промени в сапунките - едни напускат,други се завръщат.
Жалко за Тейлър,Филис,а сега и за Кони.Айде първата замина,втората е в кома,но третата не виждам как би могла някога да ''оживее''.

# 63
  • The point of no return
Колкото повече гледам GH, толкова повече се убеждавам, че е с класи над ДиК  Peace Преобладаващите секс сцени и еднотипни истории в ДиК бледнеят пред това, което се случва в GH!

Невероятно изпълнение вчера на Chad Duell - Майкъл, настръхнах докато го гледах, почувствах болката и страха му, беше много истинско! Само да имат късмет да го подминат на наградите Еми догодина  Grinning

Изобщо в тези последните серии почти всички актьори в GH са блестящи  Peace Сони, Кони, Спинели, Оливия, Ели - много силни изпълнения! Днешната серия ще е не по-малко вълнуваща, тъй като изглежда, че Брита ще каже истината на Патрик Grinning

Недоумявам и защо героинята на Кели Съливан трябваше да бъде убита  Sad  Успя да ме грабне с таланта си и определено ще липсва! Искрено се надявам или да се върне в друга роля, или да можем да я гледаме някъде другаде  Peace

# 64
В ДиК в крайна сметка май Рик ще прецака нещата в двойката им с Мая. Тя не си легна с Картър и се чувстваше гузна само заради целувкаха и това, че го е оставила да спи на канапето... Междувременно, в мъката си Рик май наистина спа с Каралайн. Много е забавно в тези сапунки как когато в една двойка единия допусне някаква грешка, другия мигновенно се озовава в прегръдките на някой и си ляга с него. Laughing

Съгласен съм с вас колко добър сериал е GH. Чудесно е как дори и половин век след началото си предлага на феновете разнообразни и заплетени сюжетни линии, с много добра актьорска игра...
Рик, Кони наистина умря вчера. Sad И то по интересен начин- в последните си секунди изписа с кръв името/инициалите на убиеца- AJ. Което може да значи Ей Джей или... Ейва Джером. Ние тук май си знаем, че е Ейва- тя съвсем се доказа като изключително студенокръвна персона, още повече щом после най-спокойно си отиде при Ей Джей и Майкъл, а после и при Дерек- все едно въобще преди малко не е убила човек. Laughing По това много напомня на Хелена.
Има нещо, което все пак ми даде някаква надежда въпреки кофти ситуацията- Кони умря със затворени очи. Това би могло да е вратичка ако евентуално по-нататък решат да я връщат- може да не е умряла, а да е изпаднала в някаква кома, както беше с Тейлър. А дори и с отворени очи да беше, пак можеха да се правят на разсеяни- нека напомня отново за Тейлър, как погребението й беше с отворен ковчег и всички си отиваха при тялото и даже май го докосваха- въобще не изглеждаше да погребват кукла. Joy
Roya, ти навярно не си гледала епизодите с раздвоената самоличност на Кони и смъртта на сина й, покрай които ние с Рик страшно много си я харесахме като персонаж, а и като актриса. Там играта просто беше невероятната и по-рано тази година се изумих като Кели Съливан дори и не беше номинирата за Еми. Shocked А скоро след това и GH решиха да я освободят... Наистина се надявам да я видим поне някъде другаде скоро- според мен би се справила много добре и с други роли...

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 22:41 от SuperGeorgi

# 65
  • Разпиляна във въображението
Гледах последната на ДиК. Хоуп ме накефи на макс. Браво на момичето! Трябваше повече да му наговори на онзи. Уаят започна да изтрещява. Да не "нападне" мама Брук?

# 66
И на мен Хоуп ми хареса като се отвори на Бил и Брук. Тя напоследък ми е що годе поносима, но ще я видим в бъдеще какви ще ги сътвори- трудно е някой Лоугън да ми се задържи прекалено дълго в тази графа... Винаги правят нещо... Laughing
Може би само Кейти ще ми се утвърди като по-любима (доколкото Лоугънка може да ми е любима Laughing). Честно казано, на мен лично ми допада тандемът им с Уайът- интересно ще е да видим как сега ще се изправят срещу Бил. И е крайно време Уайът да започне да общува повече с Куин, която пък уж е на постоянен статус, а я показват сигурно по-малко и от Дейзи и Маркъс. Crazy Може би сега като се подхванат с Ерик (което въобще не ми се нрави)...

# 67
Ехаа,Кейти и Уаят в тандем?Не знаех това.Само да не станат и нещо повече след време. Laughing
И на мен Кейти ми е любимката не само от Лоугънките,а от целият сериал изобщо.Може би защото обожавам и самата Хедър Том както тук,така и в ''Богати и жестоки'' преди години като Виктория Нюман.Интересното е,че като Виктория беше много силна героиня,бизнес дама и с много силен характер.Радвам се,че и тук показва такъв в последно време като Кейти освен милата и добрата,която беше съвсем в началото.
А Куин хич не я виждам с дядо Ерик ама хайде...ще видим докъде ще стигнат.Просто в този сериал липсва мъжко присъствие според мен.Освен единият Бил други няма - Рик,Томас,Лиъм,Уаят,Маркъс и Картър не ги броя,защото нали уж са от ''младото'' поколение. Simple SmileЕрик пък в другата крайност съвсем та освен с Пам не го виждам с друга.Дори и любимата ми Джаки младееше за него.Торн и Джъстин и тях не ги броя с техните епизодични появи.
А за General Hospital каквото и да се каже ще е малко!От както започнах да го гледам от миналата година и на мен B&B ми бледнее отвсякъде.Докато при едните героите са последователни и сякаш наистина оживяват на екрана,при другите има такава неразбория,че чак става пародия,за съжаление.Жалко за сериала,едно време старият Бел си го правеше страхотно,но синът му е на светлинни години от таланта на баща си.Да се чуди човек как не са развалили и Y&R,който също ми е фаворит и го поставям преди B&B в моята топ 3 класация. Laughing
А това за убиецът на Кони е много интересно,не вярвам да е Ей Джей,но не се знае как ще го извъртят като дойде момента.Но пък това ме навежда на друга мисъл - че след като Ей Джей или Ейва са двамата варианти,рано или късно единият от тях ще напусне сериала,защото не виждам след като се разкрие истината как ще задържат потенциален убиец в редовният каст. newsm78 Освен ако до тогава Кони не оживее разбира се,което ще е най-добрият вариант. Joy
Някои хвърлял ли е по едно око на Y&R скоро?В епизода,който предстои във вторник(03.09.) ще е официалното сбогуване с Катрин Чанслър.Специално за този епизод за погребението й ще се завърнат стари любимци сред които и нашата Амбър!Някъде пък мернах новина за евентуално ре-кастване за ролята на Филис след напускането на Мишел Стафорд.Аз лично не бих възприел друга актриса в тази роля.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 15:39 от Rick Forrester

# 68
Ужас,наваксах с пропуснатите серии на B&B по Канал 1,но едва изтраях противният Бил!Особено когато караше малоумният Лиъм да яде сурови паржоли и да пуши пури повтаряйки през 2 минути,че така правят мъжете Спенсър. Sick Sick Отвратително.Да пази Бог от такъв противен баща!Дано поне Уаят се окаже малко по-мъж от брат си и не се поддаде на баща си.
Лиъм също е ужасен,реве за Хоуп,а след 10 минути казва на Стефи колко била красива и се целува с нея. Sick
А като споменах Стефи,понеже не следя всяка серия от американските,някои знае ли кога са я давали за последно?Има ли някакви новини за евентуално нейно завръщане за постоянно?

# 69
Най-накрая май има някакво размърдване между Уайът и Хоуп... Да се хващат вече, Лиъм ми стана още по-неприятен след арогантното си държание към брат си след като преди това му се правеше на 'добричък' и уж беше преглътнал опитите му да привлече Хоуп...

В GH обаче отново е доста по-разнообразно и раздвижено. Не е за вярване, но Брит най-накрая каза на Патрик истината, а Макси най-накрая роди... Честно казано, още не съм видял последните 2-3 епизода, но се надявам в тях Макси и Спинели да са решили все пак да кажат на Данте и Лулу за бебето. Не ми се иска това да е от онези сапунени случаи, в които истината да се разбере след години...
Най-накрая и Сам направи някакви стъпки след Джейсън- след като с Джон Макбейн не се развиха много-много, този актьор й го 'сервираха' под вида на Сайлъс Клей и сега нещата май ще се задълбочат повече. Не че Сам не можеше да остане и повече време без мъж... но все някога трябваше да направят да продължи напред...
Не знам колко от вас, между другото, са наясно, че Кели Монако (Сам) е била много популярна плеймейтка горе-долу в златните години на мега звездата в това отношение- Памела Андерсън... И макар и днес да изглежда много добре, си е необичайно като я гледа в GH човек да си представи, че е имала такова бурно секси минало... Явно е оставила другия тип кариера зад себе си...

# 70
  • София
Здравейте, надявам се приемате нови попълнения в темата. Съвсем случайно попаднах на една от старите ви теми и там се публикуваха линкове към епозодите в vbox7. Реших да видя какво се случва в новите епизоди в Америка. Изгледах епизода в който Лиам и Стефи бяха вкъщата на плажа и окончателно излезе решението че са разведени, стана ми интересно и от тогава следя всички серии.

От триъгълника Лиам-Стефи-Хоуп предпочитам Лиам да е със Стефи. Някак си повече ми харесват заедно. Радвам се, че Рик отново се събра с Карълайн. Мая нещо не ми допада още от самото начало, по-скоро актрисата играеща ролята и. Бил не го възприемам с Брук, харесвах ги в двойка с Кейти. Смятам, че тя е права и е много тъпо да я изкарват нея виновна за това че са спали заедно.

За сега това се се сещам да напиша, ако приемете ще се включа пак с коментар по актуалните въпроси.

П.С. Никога не съм гледала GH, но сега гледам актьора Инго, който се състезава в американския Денсинг старс.

# 71
Hrisito,добре дошла! Wink
И аз не мога да възприема Брук с Бил,превъртам сцените с тях.Брук ме разочарова тотално,и аз смятам,че Кейти е в правото си и подкрепам нея.Тъпо е да оправдават грешката си и да успокояват съвестта си обвинявайки нея,защото ако двама души не се харесват няма как някой да ги тласне да спят заедно. ShockedНадявам се Кейти да не се събере отново с Бил или ако го направи да не е толкова скоро и не преди да си му го върне като изкара флирт с някой друг. Laughing
Предполагам,че и на Брук няма да й прости скоро или поне не до Коледа.Защото всички знаем,че тогава всички си прощават всичко от този сериал! Joy
А колкото до Лиъм,аз исках да си е с Хоуп,но след всичките хиляди провалени сватби с нея,май и аз бих искал да е със Стефи,ако тя се върне изобщо де.
Рик го харесвам и с Мая и с Каролайн и не мога да преценя с коя искам да бъде.Все пак май везните клонят към Каролайн и би било хубаво да си родят едно бебче - все пак на него отдавна му е време да стане татко.Но най-добре ще е ако пак  върнат Амбър,защото за мен тя си е идеалната за него и ми липсва. Laughing

# 72
  • Разпиляна във въображението
Чакам Ридж да влее малко акъл в Брук Crossing Arms

Отделно Уаят много ме "кефи". Крещи по баща си, държи му конско и т.н /не че онзи не си го заслужава/, ама какво, по дяволите иска от Хоуп в същото време??? Нали да остави единия брат, за да се хване с другия брат!!! Точно това, което в момента го отвращава у баща му Crossing Arms Мъже!!!!

# 73
  • София
На мен това изправяне на Уаят срещу баща си ми изглеждаше през цялото време, все едно го прави с цел. Нали имаше някакви планове да измести Лиам от компанията, а сега Кейти е СЕО и ми се стори, че по този начин иска да и се хареса, а не че е толкова загрижен за малкия си брат.

# 74
 Simple Smile Привет !
Ще приемете ли   нов фен на Брук в групата ?

Общи условия

Активация на акаунт