150 Джетлагнати американски летни ваканции!

• 37 085
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • usa
лени, поклон! аз не мога да преглътна нещо само заради презумцията, че трябва и ако не го преглътна ще обидя смъртно някого, определено не става от мен дипломат...

# 91
benson, мерси! Hug

Фея, да мога да пия млечно-плодови, ама рядко го правя, те са ми много сладки обикновено. Друго си е да сложиш и малко спаначе вътре. Wink

# 92
  • The QC to be!!!
Лени шапка ви свалям.  Peace Разкажи как беше на вкус?

# 93
Eвала, Лени - и аз искам екзотични деликатеси, може и мърдащи! Ако и локацията е екзотична - тем паче!!!  Blush

Бре, хора, вие бизон тартар не ядете ли, сашими не кусвате ли, че се стряскате на едното сУрово телешко   newsm78

Как друг си гледа децата мен не ме засяга, аз си гледам собственото гайле и взимайки под внимание собствената си чудовищна неграмотност по всякакви здрав. въпроси и на специалисти влача и 3-то овърсийс мнение взимам и нета преравям и чета и приятели и съфорумки тормозя, стига да съм убедена, че имат знания или личен опит да споделят. Как изглежда това някому отстрани също ми е абс. безинтересно, стига аз да имам вътрешното убеждение и спокойствие, че съм направила всичко по силите си. Дали в момента съм спокойна - не... имат ли нужда от интервенции и превенции - да, а подозирам, че и  един хубав пердах не би им се отразил зле на някои хранителни навици, но трябва първо да опердашат баща им и и майка им, които им купуват дадените несъедобности!

ПС Добре дошла на Розата - да покаже бебчо, че да омекнем дружно!  Grinning

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 15:42 от Agent Provocateur

# 94
Аз наскоро ви открих и нека да ви се представя. Не съм още мама на никой, но съм потребител на форума от време на време Simple Smile. На 33 съм и живея във Филаделфия. Има ли тук някой от региона?

# 95
  • У дома
Лени, и аз свалям шапка!

Добре дошла на Розата! Завидях за щата. Наскоро се прибрахме от там и така ми липсва...

Има ли кафеджийки в темата да кажат какво кафе купуват за вкъщи?

# 96
  • USA, Steak State
Купувам С Делонги машина сме, от тези по-евтините, но вече почти 3 години съм много доволна от нея.

# 97
Благодаря отново за топлото посрещане! Hug

Atalanta, щата е страхотен, но е толкова скъпо. ooooh!Точно сега си търсим нова квартира и съм изумена от цените на наемите. Винаги са били скъпи, но сега 1 бедрум под 1000$ не се намира въобще. Гонят $1500 даже. #Cussing outМай трябва да помислим за купуване на къща, въпреки, че те са по около 1/2 милион.newsm78Вие под наем ли живеете, момичета или си имате къщи? Това с наема е като да хвърляш едни големи пари на вятъра. Sick

Кафето го спях като спрях цигарите и не мога да взема отношение. Мъжа ми си купува ама даже не знам каква марка.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 22:01 от Жълта Роза

# 98
  • У дома
TheBlackWidow, мерси!

Жълта Роза, и аз това чух от приятели там. Аз затова чакам малката да си изпълни плана - иска да учи в Станфорд, а след това да открие собствена ветеринарна клиника в Пало Алто и аз ще и ходя на гости  Grinning Ние сме в собствена къща, но в ИЛ е съвсем друго положението.

Току що забърках два галона камбуча. Според милото си имаме няколко билиона петс, включая котки, риби и костенурки и безброй скоуби култури  Grinning

# 99
Това с наема е като да хвърляш едни големи пари на вятъра. Sick

Не е точно така. В нашето положение тук, ми е значително по-евтино под наем, отколкото да купуваме. Наемът ни е $1600 за къща, не ме интересуват прогнили покриви, развалени печки и прочие. А за свястна къща, трябва да се ръснем минимум 400К, което си е 2000 на месец с първоначални вноски и пр. Плюс не съм вързана за къщата, времето ми дотяга-хващам си багажа и тръгвам другаде.
За кафето, в руските магазини има от нашите марки, че тукашното малко твърде слабо ми се струва, хем не обичам силно кафе.

# 100
Terminator,зависи от гледната точка и от щата, в който сте. Разни хора, разни идеали. Grinning
Има и предимства на това да се живее под наем, но според мен минусите са много повече.Пък и аз тук за $1600 къща под наем няма как да намеря или трябва да е някоя съборетина освен. newsm78

# 101
Atalanta, щата е страхотен, но е толкова скъпо. ooooh!Точно сега си търсим нова квартира и съм изумена от цените на наемите. Винаги са били скъпи, но сега 1 бедрум под 1000$ не се намира въобще. Гонят $1500 даже. #Cussing outМай трябва да помислим за купуване на къща, въпреки, че те са по около 1/2 милион.newsm78Вие под наем ли живеете, момичета или си имате къщи?

Хахаха. Извинете, че се смея, но от гледна точна на Ню Йорк това е евтино. Вие не знаете аз колко над 2000 плащам за едно безумно тясно място.

За кафето - Лаваца или Joe, което май се намира само във верига кафенета в Ню Йорк.

Фей, да, в харбъра сме. На 26тия етаж съм, гледам бурята над харбъра в момента.

# 102
И аз щях да кажа, че за Филаделфия тези наеми са си евтинки Simple Smile. Тук напоследък се съзтезаваме сериозно с НЙ по цените на всичко, май.

# 103
И аз щях да кажа, че за Филаделфия тези наеми са си евтинки Simple Smile. Тук напоследък се съзтезаваме сериозно с НЙ по цените на всичко, май.

Ето какъв въшлив апартамент можеш да си наемеш в хубав квартал за семейства в НЙС за $2,500.

http://streeteasy.com/nyc/rental/1135322-townhouse-55-west-68th- … n-square-new-york

# 104
Hear ама то си е кутийка... Ужас !!!

Ирка, честит празник- да ти е жива и здрава Лъчи и все усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт