Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 56 970
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Да, ти направо си сменила човека на снимката.  Mr. Green

# 691
  • в 1001-та нощ
така съм съгласна - снимката след на филъра е възможна, обработката на B & C не може да се постигне с филъра  Blush

# 692
Малко зеленийка от мен от днешния ми наистина набързо направен грим. За съжаление това е единствената снимка, която успях да направя и трябваше да излизам. Поствам я колкото да не съм без хич  Mr. Green

Невероятен грим....Много,много ми хареса,кое е зеленото и леко жълто-златното?  bouquet

# 693
така съм съгласна - снимката след на филъра е възможна, обработката на B & C не може да се постигне с филъра  Blush
На тази жена може въобще да не са и слагали филър, а само да са и платили да я снимат  Laughing
Веднъж се вижда дреха, после не. На едната снимка има паднали кичури коса, а на другата снимка ги няма  Rolling Eyes

П.П. днешните ви гримове многооооо ми харесват!  Heart Eyes

# 694
Момичета браво  smile3501
Аз все не се престрашавам да се покажа, защото не мога да направя хубава снимка от близо  Blush иначе всеки ден се гримирам и голямо удоволствие ми доставя
Искам да задам един въпрос относно кремообразните ружове- кога се нанасят, след ФДТ ли и преди пудрата или накрая след пудрата и перлите?

# 695
Ето и днешния ми грим:

А тук съм с новото ми оранжево червило на Клистар  Crazy Не се връзва особено с грима, он нямах търпение да се намажа:

# 696
Аз го слагам кремообзарния руж винаги най-отгоре. Лиса също го показва така в клипа на Шанел. Има обаче хора които отгоре слагат пудра. Пробвай и прецени как ще ти хареса повече. Hug

Екстра е Весе! Касиевия ще ти пасне на теб, сигурна съм. Wink

# 697
  • в 1001-та нощ
Веси - прекрасно и изненадващ за теб цвят Wink))) какво е - като продукт?

Tifany1  Hug наскоро имаше голяма дискусия - преди прахообразните продукти, т.е след ФДТ и преди пудра  Peace

# 698
Малко зеленийка от мен от днешния ми наистина набързо направен грим. За съжаление това е единствената снимка, която успях да направя и трябваше да излизам. Поствам я колкото да не съм без хич  Mr. Green
Скрит текст:

Невероятен грим....Много,много ми хареса,кое е зеленото и леко жълто-златното?  bouquet

Благодаря Simple Smile Всъщност "зеленото" на живо е синьо-зелено, "леко жълто-златното" си е направо жълто, но цветовете много се отмиха и нямах време да пробвам с още снимки. От една китайска палитра - копие на Coastal Scents 88 цвята.

Въпросното жълто е второто отгоре-надолу.

# 699
Екстра е Весе! Касиевия ще ти пасне на теб, сигурна съм. Wink

Нали  Mr. Green Аз за това толкова лесно се лепнах да пробвам кремообразен руж - цвета много ме привлече  Flutter А сега един студен душ - колко ще трябва да се изръся за този Шанел  Whistling

Веси - прекрасно и изненадващ за теб цвят Wink))) какво е - като продукт?

Влезе ми муха в главата за това оранжево от доста време. Но все не намирах подходящия нюанс, ако въобще има такъв цвят. Това много ми хареса. Утре ще съм с още по-"яко" червило  Crazy Иначе самия продукт много ми хареса - нанася се мазно и плътно, траен цвят и не изсушава устните. С Две думи много съм доволна  Flutter

# 700
Денси, Аленка  Hug

# 701
  • в 1001-та нощ
Веси, а сенките  Rolling Eyes

# 702
  • в 1001-та нощ
Пробвах днес лилавата тройка от палитрата на Пупа - тъмните цветове - макар да изглеждат лилави - са доста сивкави  Blush , утре ще пробвам другата тройка  Blush

# 703
  • София
Нали  Mr. Green Аз за това толкова лесно се лепнах да пробвам кремообразен руж - цвета много ме привлече  Flutter А сега един студен душ - колко ще трябва да се изръся за този Шанел  Whistling

65лв. Simple Smile Защо не погледнеш кремообразните на NYX? Не знам дали има цвета, който харесваш, но са много хубави.

# 704
Аленка, чудесно се е получило - и с готината очна линия:) Аз много харесвам точно сивкаво-лилави тонове - много аристократично стоят някак си ...

Общи условия

Активация на акаунт