Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 41

• 55 328
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
сложих обаче лилаво червило да не съм валат, но стана много добре - някак убито в очите, леко подчертани, а устните с цвят  Blush

сега се тръшкам за лилава очна линия, но мат и не ярка, с такава и лилавата спирала излиза видима  Blush лилавее погледа - някак виолетово, без да има такива сенки  Blush

сега ми хрумна и с молив да пробвам - вместо очна линия  newsm78

утре нямам търпение да пробвам - третия ред - от ляво на дясно (в лявата палитра - 03) - давам линк - за да се види голяма картина  http://beautycosmetic.biz/images/PupaBonTon.jpg

# 706

Сенките са от една четворка на Флормар с коралово  Wink Не е нужно да казвам, че половината цвят въобще го няма на снимката  Tired А от бледо жълтото във вътрешния ъгъл просто нищо не се вижда...

Нали  Mr. Green Аз за това толкова лесно се лепнах да пробвам кремообразен руж - цвета много ме привлече  Flutter А сега един студен душ - колко ще трябва да се изръся за този Шанел  Whistling

65лв. Simple Smile Защо не погледнеш кремообразните на NYX? Не знам дали има цвета, който харесваш, но са много хубави.

Ще погледна и НИКС  Hug

Аз днес съм с лилавото червило на Колистар, което си купих - върха е!  Heart Eyes Не знам колко се доближава до Хероина, че вече го забравих как изглеждаше, но така или иначе страшно ми харесва цвета  Flutter Малко ми беше трудно да преценя какъв грим на очите да си направя за толкова тъмно червило, но мисля че се получи добре. Довечера дано излезне нещо на снимките.

# 707
Скрит текст:
Orb, Haux, Fir.1, A Natural Flirt
Lightscapade
Използвала съм още един цвят на МАC но не знам как се казва
Белият молив също е на МАС

На устните съм си сложила  Boy  Heart Eyes
До сега никога не съм успявала да изхабя червило, но при Boy успях и докато го произвеждат, ще продължа да го купувам  Grinning

Как успявате да си сложите очна линия или молив между миглите?  newsm78
При мен все не става и на снимки изглежда много грозно  Rolling Eyes
Аз и не полагам усилия, но защо при мен става така, а при вас не  newsm78

# 708
Нещичко от мен...

Малко ме е яд, защото на живо цветовете са доста по-наситени - зеленото е много, много зелено, а тъмното на костта всъщност е тъмно лилаво.
И днес не ми е ден за гримиране Sad Изкривих се линиите, а толкова исках да го направя този грим идеален... Нямам и зелен молив, нито пък лилав, а трябваше да имам за водната линия.

Както и да е, изтрих се. Нямах намерение да излизам така навън Simple Smile

Веси, аз я имам палитричката на Флормар и знам добре колко по-ярки са цветовете. Така оранжевка ми харесваш Simple Smile

# 709
Фокси, страхотна както винаги  Heart Eyes Каква е спиралата на долните мигли? Сега се оглеждам да си взема и аз нещо цветно  Crazy

# 710
  • в 1001-та нощ
аз съм слагала за цветна спирала на долните мигли - цветна очна линия  Blush

Фокси и така е чудесно  Peace

B & C - покажи снимка с това, което според теб е грозно при попълване между миглите  Peace

# 711
Веси, поръчах си две спирали от ибей, китайски, синя и зелена, заради ей такива гримове, които правя между другото. Иначе на Seventeen били хубави цветните спирали.

# 712
И аз към Севънтийн съм се насочила. Нещо не ми се дават 30лв за шантава спирала  Crazy Тези на Севънтийн са наполовина  Wink

# 713
И аз към Севънтийн съм се насочила. Нещо не ми се дават 30лв за шантава спирала  Crazy Тези на Севънтийн са наполовина  Wink

А защо не си направите сами?Има много клипчета из ютуб...аз си я правя
petroliym jelly+пудра+сенки за очи...става супер и прави мнооого обем!така си правя и очна линия

# 714

petroliym jelly+пудра+сенки за очи...става супер и прави мнооого обем!така си правя и очна линия

То и Дуралайна на Инглот може да се ползва за целта, там има и четки, с които да се нанася.
Аз не съм много навита да ползвам продукти с петролни съставки, особено на очите  Rolling Eyes
Може даистина да помисля за варианта да се пробвам с Дуралайн  Thinking

# 715
  • в 1001-та нощ
Интересни идеи за "направи си сам"  Blush

И аз към Севънтийн съм се насочила. Нещо не ми се дават 30лв за шантава спирала  Crazy Тези на Севънтийн са наполовина  Wink

аз се изненадах, че толкова често ги нося  Peace каквато и да вземеш - очаквам да не стои забутана  Blush

# 716
B & C - покажи снимка с това, което според теб е грозно при попълване между миглите  Peace
Не си ме разбрала.
Грозно е когато не е попълнено и се вижда бяла кожа на фона на черни мигли и черна очна линия
При мен остава бяло между миглите  Rolling Eyes а при вас не  Simple Smile

# 717
  • в 1001-та нощ
може би зависи точно къде излизат миглите при различните хора, аз слагам очната непосредствено до миглите и няма какво да се попълни, може би защото е течна и се разлива между тях  Blush

сега ако изкарам една архивна снимка от началото - как се гримирах в гел линия - то такава грозота беше, че всеки път, като поглеждам тези снимки ми е толкова смешно  Blush

# 718

То и Дуралайна на Инглот може да се ползва за целта, там има и четки, с които да се нанася.
Аз не съм много навита да ползвам продукти с петролни съставки, особено на очите  Rolling Eyes
Може даистина да помисля за варианта да се пробвам с Дуралайн  Thinking

http://en.wikipedia.org/wiki/Petroleum_jelly#Uses

Аз съм с чувствителни очи и  една голяма опаковка я ползвам вече 2 години-за устни,за очи,като хидратиращ крем...за всичко..то е нещо подобно на вазелина,само че е по-качествен...опитай с инглот-а предполагам,че ще се получи добре Simple Smile

# 719
Здравейте, аз едва снощи разбрах за наличието на подобна тема Embarassed
Изчетох тази и ми беше много интересно и полезно.
veselina_s_p, толкова красива дама!!!!! Мисля си, че с английските кайсии ще се разберете Simple Smile
a.l.e.n.a, имаш уникалното нежно, женствено излъчване. Харесвам много лилав грим. Мисля, че и на теб много ти отива. В този какво червило/гланц си използвала?

foxita, аз се влюбих в тези зелено-сини-тюркоазено-веронезе очи!  Heart Eyes Това сама на себе си за мое огромно съжаление никога не бих могла да постигна.
Ще ви следя с интерес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт