Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 124

• 49 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
А,добър си е, като вземе много да боли или пък ти писне съвсем и за шията става, само трябва повечко да се пристегне в буквален ,а в преносен пак повечко Mr. Green Лакун- newsm10

# 16
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
А, за врат е позволено само на Ердо да го ползва  Mr. Green Даже е задължително  Laughing

# 17
А, за врат е позволено само на Ердо да го ползва  Mr. Green Даже е задължително  Laughing

Не разбирам отговора му, ама жестът ми е ясен newsm47

Горкият, мисли си, че е вечен smile3532

# 18
 newsm78 newsm78 newsm78 какво ще кажете, според мен и тоя е бил в кюпа със CD-заменките Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 15:21 от lia-martin

# 19
Ти вземи премести снимката от старата тема  Joy Joy Joy че не е за изпускане

# 20
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 15:16 от lia-martin

# 21
Ти вземи премести снимката от старата тема  Joy Joy Joy че не е за изпускане

Слушам и изпълнявам Joy Joy Joy Joy

Новата самоличност на Р.Тайип Е. #Puppy dog финален облик hahaha

първи сезон на промяната Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 15:11 от lia-martin

# 22
А може и така: Бароков Ердолер hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 15:20 от lia-martin

# 23
Кой от къде идва newsm47

newsm78 търся една определена фотка, но май някой я е редуцирал от нета Mr. Green Mr. Green

# 24
Кой от къде идва newsm47

newsm78 търся една определена фотка, но май някой я е редуцирал от нета Mr. Green Mr. Green
Посоки изток и запад, нали! Или изяществото  и простотията на човешкото същество!

# 25
Ей, ако не го познавах  Joy само като го видя с пънк имиджа и се влюбвах на мига  Mr. Green

Останалите от вчера в ареста са осъдени на пробация и глоба от 50 хиляди турски лири на калпак. Сарп Апак и композиторът на музиката от Ашк кърмъзъ са едни от тях.  Tired

# 26
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Лиа, и без коносан се кикотя  Joy Joy hahaha Ама дали достигат тези фотки и до "божеството" Thinking Sick

Лакунчо – връщам на хубавото с хубаво  Hug:

Текстът, ако има нужда за някого:
http://vbox7.com/play:a521a2d6&al=2&vid=9488418  

# 27
Помни, че смъртта не е краят , когато си изпаднал в  Shocked Weary smile3518 doh и прочие състояния....... newsm78 newsm78 newsm78 - аз пък си мисля, че смъртта е точно краят......, но не трябва в никакъв случай да се и помисля за такова решение Thinking Освен при смърт, ВИНАГИ има някакъв изход! Stop Stop Stop

# 28
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
О-о, въобще не ми се философства за смърта, ама историята предадена чрез восъчните човечета казва някои неща дето си ги мисля Wink Wink Wink Heart Eyes Пък е и важно кой каква дефиниция на "death" дава Stop

За Лиа - нещо по- освежаващо  Joy hahaha:
https://www.youtube.com/watch?v=dqN-xPSP_rw

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 16:53 от vanina707

# 29
Дефиницията на бате Николай за смъртта не е проста работа  Laughing Трябва си едно десетина години да отделиш, за да му хванеш спатиите  Wink

Ване, мерси  Hug Нямаше нужда от текста  Laughing

Майтап, майтап, но на гол ...., знаете че майтапи не се правят. Така ме е стегнал кръстът, че съм си само за коносан в момента. Кой ще ми достави?  Joy На Кенан ли да се обадя или на русото захарче?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт