Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 124

• 49 531
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
  • ÇapulcuLand
лакун, дизито, което аз смятам да гледам, са го пропуснали нещо... Thinking
ама нищо де, аз ще си го следя до последна серия  Peace

това са кадри от тазвечершния епизод пред лицея Галата  Mr. Green

# 678
Аз нали съм назад с материала - след малко отпочвам Son -
по план до неделя вечер тряя съм го приключила  Laughing

Докато завъртят приливно-отливното дизи мога още нещо старо да превъртя Simple Smile)

това изобщо не е по темата, но си заслужава минутите и секундите  Grinning
Петъчно-отпускарски поздрав от мен за всички  Hug

# 679
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Крис, наистина СУПЕР!  Heart Eyes Цък - в любими  Wink

Къде ще гледаш СОН? В мастерса май няма сийд. Аз отдавна спрях да го държа на компа си, защото и без него сийдвам нон -стоп около 50 торента средно, машината ми се пъне като глист на буца понякога. Ако имаш трудности при намирането, ще ти ги пращам, да знаеш.

http://www.dailymotion.com/playlists/user/kusmet4e/1  тук са на плейлисти при Късмет в дейлито

завиждам ти  Crazy

Скрит текст:

това момче, ако верно играе братът на Яман в Приливите, аз вече съм влюбена  Joy

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 21:02 от lacunababe

# 680
Лакун, онлайн ще го гледам - никой не сийдва.

Да ви зарадвам с нещо стааааро Simple Smile, но много забавно.
Преразказ на български - от Гери Hug

Момичето на телефона казва, че на 12 март сънувала сън, в който се влюбва в Сарпче  Crazy Оттам си отворила туитър-акаунт само заради него. После  отишла да подаде докс да учи в същия ВУЗ в Измир като Сарп... с идеята, че хем ще стане актриса, хем може да го види там...
Обаче въпреки това не е много сигурна дали наистина е влюбена в него или това е било само насън. Затова, ако го види наживо ще си изясни чувствата... В крайна сметка обаче май била наистина влюбена  Love

Сарп накрая й дава съвети от сорта на: ако те влече актьорското майсторство, продължи в тази насока; внимавай какво сънуваш...

И като за десерт, пък и за да я разубеди, Беяз показва кадри от някакво старо дизи със Сарп на младини  Crazy

# 681
 Laughing Толкова е смешен Сарп  Laughing Как подскочи и вика - не разказвай съня  Joy Много сладко видео. Благодаря. А като малък е неузнаваем къдравелко  #Silly

# 682
  • ÇapulcuLand
Видето със Сарп е чудно наистина! Криси  Hug

От няколко дни нали сме на футболна вълна; по-точно, на вълна лошите в турския футбол  Twisted Evil А с най-лоша слава напоследък се ползват чаршийците, които вече и официално са заклеймени в АКП-районите. Днес бе уповестено решението на валията на Бурса да не пуска фенове на Бешикташ на мачовете между Бурсаспорт и Бешикташ  bash За по-сигурно е забранил и на бурсаджиите да ходят на мач, когато им гостуват Орлите  ooooh!

айде да видим обаче дали валията ще може да ги уплаши  Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 22:56 от çapulcu geryka

# 683
  • Разград
Tims Production’tan yerli sinema atağı!

Скрит текст:
TİMS PRODUCTIONS geçtiğimiz sezon ilk Sinema filmi MUTLU AİLE DEFTERİ ile beyazperde’ye giriş yapmıştı. TİMS yeni sezonda sinema projelerine yoğunluk gösterecek olması sebebiyle bu projelerini yeni kurduğu TAFF PRODUCTİONS üzerinden gerçekleştirecek. Cin filmleriyle tanınan Hasan KARACADAĞ ile anlaşan TAFF ünlü yönetmen Çağan Irmak’ı da kadrosuna dahil ederek yeni sezonda 5 yapım için hazırlıklarını sürdürüyor.

TAMAM MIYIZ?: Çağan Irmak’ın yönettiği film, 2 erkek arkadaşın hayata karşı güçbirliğini kah komedi kah dram modunda anlatıyor, filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Deniz Celiloğlu, Gürkan Uygun, Sumru Yavrucuk, Aslı Enver yer alıyor, filmin vizyon tarihi 29 Kasım 2013.

EL NAZAR: Hasan Karacadağ’ın yazıp yönettiği CİN serisinin yeni filminde yine no-name isimler yer alıyor, filmin vizyon tarihi 20 Aralk 2013.

İSMİNE KARAR VERİLMEDİ: Tolga Örnek’in yönetmenliğinde çekimlerine henüz başlanan projenin ismi dışında her şeyi belirlendi, filmde Timuçin Esen ve Selma Ergeç başrol oynuyor, filmin vizyon tarihi 27 Aralık 2013.

BÜYÜK BANKA SOYGUNU: Tamer Erhan’ın yönetmenliğini yapacağı film, aksiyon komedi türünde bir yapım, filmin cast çalışmaları henüz tamamlanmazken filmin vizyon tarihi 24 Ocak 2014.

9 AY 10 YIL: Umut Aral’ın yönetmen koltuğunda oturacağı yılın iddalı yapımlarından 9 AY 10 YIL filminin oyuncu kadrosunda büyük sürprizler olacağını öğrendik, film bu sezon TAFF (TİMS)’in son sinema filmi olacak, filmin vizyon tarihi 14 Şubat 2014.

Ayrıca TAFF (TİMS)’in MALKOÇOĞLU filmi ise bu sezon için rafa kaldırıldı, projenin önümüzdeki sezon gündeme gelmesi bekleniyor.

kaynak: turksinemaları.com

http://sinematelevizyonlifestyle.com/2013/08/tims-productiontan- … m_medium=facebook

# 684
  • ÇapulcuLand
ванче, много интересни проекти  Hug

от твоя линк видях, че тук са публикували и всички турски игрални филми за сезон 2013-2014, разделени по продуценски къщи:

https://www.facebook.com/notes/turksinemalaricom/2013-2014-sezon … r/548989105149230

# 685
  • СТАНДАРТНО.
Добро утро!

от твоя линк видях, че тук са публикували и всички турски игрални филми за сезон 2013-2014, разделени по продуценски къщи:
https://www.facebook.com/notes/turksinemalaricom/2013-2014-sezon … r/548989105149230

И кво - ни Колиба, ни Ийит... ooooh! Crossing Arms

# 686
# 687
Много благодаря за четивото  Peace Тоз левент го следим изкъсо с Гери, особено тя. Според мен по нищо не се различава от Ердо, но с него ни представят добре познатата схема - доброто и лошото ченге. Прави се пред света на суфист, но си е чиста проба талибан. Laughing Ако се готвят той да замени Ердо при евентуален по-сериозен натиск отвън, по-добре да остане старият г*з на власт.

Според привърженици и защитници на светското начало в Турция целите на теолога-емигрант са доста по-зловещи – те подозират, че той непрекъснато инфилтрира свои хора в правителството и културните институции. Те смятат, че той упражнява влияние върху организации от полицията и съдебната система до централната банка и медиите, и че иска да унищожи светската държава и да наложи шериата. Също така те обвиняват Гюлен, че чрез мрежата си от училища иска да подготви кадри, които да ръководят една бъдеща ислямска държава.

училището в София също е негово, доколкото знам  Peace

коментарчета:
Скрит текст:
Каква демократизация може да се очаква от религиозни фанатици ???... Гюлен е ревностен привърженик на Исляма. Неговите разбирания са ,че религията може да се наложи чрез по -модерни способи. Не е от тези,които понася друговерци и неверници. Целият е пропит от ислямски хитрости...

Движението на Гюлен, показва своеобразна реакция на положението на исляма по света и в Турция.

Ватиканът и историческото послание на Фейтуллах Гюлен :

http://bg.fgulen.com/content/view/234/19/

Прочетох с интерес внимателно подбираните думи на Гюлен, само последните му думи ме смутиха ..

" В света съществуват два вида хора. Едните се опитват да се адаптират към обществото. А другите приспособяват обществото към собствената си ценностна система, вместо да се адаптират към него. Обществата дължат цялото си развитие на вторите. Благодарни сме на Всевишния, че ги сътворил."

Мдааа, и си представих как отиват християни, например, с техните си (християнски, западни) ценности в Анадола и как приспособяват тамошното общество към тяхната ценностна система, вместо да се адаптират към него... Или обратното, мюсюлмани приспособяват към тяхната ценностна система западното общество..Ами няма да стане ниото едното, нито другото, ако не е вътрешно усещане на "друговереца". Слава Богу , религиите не ме вълнуват лично, с все уважението към умерените вярващи.

Интересен линк за филмите през предстоящия сезон. Набелязах си някои неща. Яд ме е, че Нежо отново ще снима в полицейската поредица. Пфф, аман! Няма ли романтика, бе!  Laughing

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 09:14 от lacunababe

# 688
и тоя юнак явно скромно причислява себе си към 'вторите', за които трябва да благодарим  Whistling Outta Joint Rolling Eyes
да му имам килерчето  Crazy Mr. Green

докато сме на футболна вълна  Grinning гледали ли сме ПортАкАла в това амплоа  Sunglasses

премиерата ще е на 27-ми септември, изглежда интересно  Peace
https://www.facebook.com/pages/Benimle-Oynar-m%C4%B1s%C4%B1n/128864727273819
извинявам се ако е пускано, тотално ви изтървах  ooooh!

ако направят филм за Фенерите, не приемам отказ  Naughty Joy

приятно уикендуване  Flutter Hug Heart Eyes

# 689
Ти понеже много ваканцуваш и затова ни изтърва Joy Joy Joy

Леле, този филм не трябва да си изпуска  Crazy А иначе за фенерите ние с теб най-добре си знаем защо  Wink  Laughing Долу ръцете!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт