Относно катерушки и пързалки- нямам представа как ще се държи, защото такива е виждал един два пъти. Просто няма нито една детска площадка където да го заведа да си играе.
Веднага ще ви кажа за моята дъщеря и за онези 1500 километра , който изминахме ... с автомобил . Та връщахме се това лято от Австрия и решихме , че сме с много багаж и ще пътуваме с колата . Е нямаше такова дете - почти през цялото време спеше или си играеше нещо или просто си зяпаше през прозореца . На връщане - същата работа , без проблеми . Спирахме за храна и почивка около 5 пъти за по 20 минути и това е . Успех на всички пътуващи
Май навлизаме в някакъв " пубертет" . Вадим си храна от устата , иска да се храни сама , маже , плаче , тръшка се ако не е станал нейната и всякакви такива . Знам , че всичко това е нормално за възрастта й , но честно казано , понякога ми идва в повече . Много е трудно , защото живеем далече и около нас няма баби и дядовци ,лели , вуйчовци , чичовци и така нататък . Таткото е по цял ден на работа . Аз я гледам може да се каже изцяло сама . Знам , че не съм единствената , но да си се оплача . Иначе вечер като заспи мога да я гледам с часове и да си повтарям какво ангелче си имам
Всичко забравям .....
Пясък, омазване - пълна програма. И без това след разходка всички дрехи заминават в пералнята, а всички минаваме през банята, та поне да се надивеят на воля.
/а за кюфтето в заглавието много се смях,защото почти през цялото време Ради ядеше само кюфтета

Лили се стискаше навън повече от месец, след като махнахме изцяло памперса. Явно имат някаква вътрешна преграда малчовците.
Първата седмица мина леко, като бях сами, втората вече много ми доскуча, а следващата ще мине в очакване да си ги приберем
Трябва да проверя следващата седмица дали ясленичетата започват от 2-ри, за да знам кога да пускам изследванията. Обикалям да харесам раничка за Лили, трябва да измисля и как да сложа нови етикети на някои дрехи от кака й , че съм надписала с перманентен маркер нейните инициали 

Каквото пожелае това яде и колкото иска.Днес не искаше да обядва ,а само пи мляко,за това пък за вечеря изяде една купичка с ориз,половин яйце,един домат,3 маслини и малко задушен зелен боб и накрая завърши с ябълка
Като е гладен яде и не го насилвам
В повечето случаи хапва по малко и на често,но днес не беше ял от сутринта 

Ние миналия месец ходихме на моренце, тръгнахме през ноща, за даможе малкия да спи, ама не ни се получи и на два пъти повръща, на връщане тръгнахме вечерта като заспа със същата цел и пак същата работа и то при условие, че давах хапчета за прилошаване. Та на връщане след като си повърна човечето пътува в моите ръце... Хареса му, ама аз от почивка нищо не разбрах, то не ще да яде, не се спира, само тича, не спи.... нямах търпение да се приберем, че да си почина
От януари ще сме на ясла, дано лесно я приеме

Браво и за памперса