Търся електронна книга - тема 5

• 138 271
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
PanJoro, огромни благодарности за програмката. Лесно се работи с нея Simple Smile

# 286
И от мен огромни благодарности на Pan Joro. LaughingДано начинанието има УСПЕХ.  bouquet

# 287
MailBooks - нова версия.

Благодаря за добрите и окуражителни думи! Считам, че програмата в момента е в период на тестове и има какво още да се желае от нея. Затова разчитам особено на обратната информация от вас - какво не е наред, какво може да се подобри и т.н...

В новата версия са оправени доста неща - всичко е описано в документацията. Основното е, че има частично решение за големите PDF-файлове - пощенските сървъри рядко пущат прикачени файлове с размер над 20-25 МБ. Приложено е частично решение - вместо файла може да се прати линк за сваляне на исканата книга.

Линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=f085bcb310

През първите няколко часа от обявяването на програмата се включиха доста нови потребители и бяха разменени доста книги... Ако не намаляваме темпа скоро почти всичко търсено ще е в списъка...

При проблеми:
Скрит текст:

# 288
Търся книгите Уиски Бийч на Нора Робъртс и Забраненото минало на Линда Хауърд.

# 289
Здравейте, търся книгите от поредицата "Строго секретно" на вестник Труд. Благодаря предварително. Wink

# 290
  • Бургас
Току-що свалих MailBooks и съм абсолютно възхитена. PanJoro ти си гений. Качих няколко книги ей така между другото, толкова е лесно и бързо. Благодаря ти за идеята и за изпълнението и   bouquet

# 291
Поздравления и от мен за положения труд!!! PanJoro     bouquet

Малко по малко ще добавя всички мои книги, дано всеки от нас се постарае и това се превърне в една голяма електронна библиотека!

# 292
PanJoro ,благодарности и от мен !!!Страхотна програмка  Hug

# 293
Здравейте,не зная дали съм за тук ,но търся книгите на Джули Джеймс-Любовни престрелки и Най -сексапилният мъж.Издадени са на бг от Космополитан.Търся книжен вариант,а не електронен.

Цитат
Търся книгите Уиски Бийч на Нора Робъртс и Забраненото минало на Линда Хауърд.
На какъв език?

# 294
Здравейте,не зная дали съм за тук ,но търся книгите на Джули Джеймс-Любовни престрелки и Най -сексапилният мъж.Издадени са на бг от Космополитан.Търся книжен вариант,а не електронен.

Попитай в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637261.0
Момичетата в нея следят по-редовно книгите, излизащи със списания и може да успеят да те насочат.  Peace

# 295
Благодаря,ще питам там.

# 296
Няма ли да се олесним като всички напишем всички книги които имаме в е-вариант и да си ги разглеждаме имената като в каталок (само идейка)??? newsm78 newsm78

# 297
  • В две мънички очи...
PanJoro, като импортвам от екселски файл не иска да импортира книги на които съм описала дали са готови или необработени. Дава ми съобщение за некоректен формат. Има ли някаква тънкост или просто в момента не е довършено това?

# 298
Момичета, оказа се, че имаме проблем с Гугъл - има ограничение за броя на писмата, които могат да се изпращат в рамките на един ден (заради спамаджиите вероятно). За днес сме изчерпали лимита и не могат да се изпращат повече книги. Работя по въпроса и до 2-3 часа ще има решение...

Не пущайте заявки и не пращайте книги в следващите няколко часа. Ще ви информирам, когато нещата се оправят.

Ysabell, прати ми екселската таблица да я видя.

# 299
  • В две мънички очи...
PanJoro ползвах таблицата която върви с .rar -а.

Общи условия

Активация на акаунт