Търся електронна книга - тема 5

• 138 106
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
1. Пиша от мъжки род!!!
2. Никой не говори за пари!!!
3. Определено не четеш, какво пиша!!!

п.с. а ти вече сама можеш да си направиш извода за капацитета ти....

1. Това няма как да знам, след като не си определил видимо това в полето за аватар!

2.
... до колко Жоро ще инвестира средства, за да я развива, от това пари не се печелят.

3. Ти също!

А моят капацитет е определено моя грижа, не твоя!
Факт е, че най-голямото мрънкало в темата в момента си ти, (как човек да не те обърка с жена!).
Щом нещо не ти харесва, не го ползвай!
И пак да повторя - след като ти си най-най- от всички тук, направи си собствена програма по свой вкус и не се занимавай с нас - простолюдието, което не може да достигне твоето безгранично интелигентно ниво!

Отивай да спиш при мъжа ти.... baby_neutral да те успокои  bouquet

# 436
Силно замириса на тестостерон и прогестерон. Wink
Момчета и момичета успокойтебтопката. Целта не е да се избием доказвайки се а да образоваме себе си и обществото! Вместо да мерите кой колко е умен хванете сканирайте по една книга която я няма в електронен вариант.  Peace

# 437
Силно замириса на тестостерон и прогестерон. Wink
Момчета и момичета успокойтебтопката. Целта не е да се избием доказвайки се а да образоваме себе си и обществото! Вместо да мерите кой колко е умен хванете сканирайте по една книга която я няма в електронен вариант.  Peace

Че аз съм направил доста........ да не кажа стотици...........но трябва ли да бия тъпана? Заради такива "разбирачи" в последно време не шервам нищо.... #2gunfire

# 438
Получих първата си книжка! БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!
Скрит текст:
и аз получих и ми показа адреса kъдето се съхранила :C/Users/User/App data/Lokal/Temp.....,само че в папката Books ми излиза таблица със книгите на Силвия Дей,които не са от поисканите,а тези дето я  получих я няма никъде... Thinking

Попринцип новата папка Books се появява в същата папка,където си разархивирала програмата MailBooks...
успях най-сетне,благодарение на теб Hug...не се бях сетила да разархивирам програмата и направо я отварях ,та от там и проблема Embarassed

# 439
  • София
Господин Безгрешен току що си показа реалното ниво на интелект!
Респект  omm !

# 440

Че аз съм направил доста........ да не кажа стотици...........но трябва ли да бия тъпана? Заради такива "разбирачи" в последно време не шервам нищо.... #2gunfire
Приятелю, целта не трябва да ти е да  си обогатиш собствената колекция, а да предоставиш на други нещо направено от теб. Историята помни хората които са споделяли а не хората които са трупали Wink
Моля да ме извините за запетайките но имам малък проблем с екрана на апарата

# 441

Приятелю, целта не трябва да ти е да  си обогатиш собствената колекция, а да предоставиш на други нещо направено от теб. Историята помни хората които са споделяли а не хората които са трупали Wink
Моля да ме извините за запетайките но имам малък проблем с екрана на апарата
Радвам се, че си го разбрал. А сега си представи, че си ограничен от 3 заявки дневно...... Joy

# 442
Искам да кача няколко ел. книги в програмата на Панжоро. Но книгите са купувани, във формат epub са. В началото имаха защита, по принцип не зная дали защитата стои, ако ги препратя на някой. Кой иска да му пратя една да пробваме. Ако може да я чете, ок - значи няма защита - и по късно ще кача другите.

# 443
Искам да кача няколко ел. книги в програмата на Панжоро. Но книгите са купувани, във формат epub са. В началото имаха защита, по принцип не зная дали защитата стои, ако ги препратя на някой. Кой иска да му пратя една да пробваме. Ако може да я чете, ок - значи няма защита - и по късно ще кача другите.
Прати ми ги на мен, аз ще ги оправя.

# 444
  • София
Радвам се, че си го разбрал. А сега си представи, че си ограничен от 3 заявки дневно...... Joy

1. lilqnski е жена
2. Трите заявки станаха 10. И не са за качване, а за получаване.

# 445
  • В две мънички очи...
Хайде по-спокойно. Който се е занимавал с програмиране знае че чудеса за секунди няма, само PanJoro си знае безсънните нощи над компютъра. Не може да искаме за 5 дни да направи програма без грешки и т.н. те Microsoft с години правят windows но въпреки екипите от високо квалифицирани и платени специалисти пак не успяват да създадат перфектният код.
Като за начало се опитайте да пускате по-малко заявки, а не да си попълвате вашите библиотеки. Пускайте си само книгите които искате да прочетете в близкия месец. С времето PanJoro ще направи и други функционалности които да облекчат начина на работа, програмата мога да кажа че е много добра за това за което я искахме, преди малко изпробвах и новия вариант - супер удобно беше изпращането на книгите. Бъдете просто малко по-търпеливи.

Не успях да изпълня заявки на следните потребители, които ще помоля да ги пуснат през програмата отново:
Скрит текст:
maricost, SEN, Tounkata, diltea, vipan

# 446
Допуснала съм правописна грешка като въвеждах нова книга през системата(не чрез импорт). По-късно я видях и дадох на редактиране и при опит за запис получих следната грешка:

"Не е открито избраното за редактиране произведение." ,

a е маркирана същата книга и променям точно тия данни. Пробвах и да я изтрия, за да я въведа отново, пише че е изтрито, но книгата си стои в списъка с мои книги.

Не че ми пречи, но да кажа. Може и аз да съм объркала нещо Simple Smile Още един път браво за програмката  Simple Smile

# 447
MailBooks - нова версия.

Някои неща са опростени, има добавени екстри, както и описание на проблемите - всичко е в документацията.

# 448
  • София
И аз си поисках една книга, дадох получи, но не ми се появи папка BOOKS в разархивираната папка на последната версия. Веднага ли се получава или след време???
Да не би защото PanJoro е написал, че има нова версия ???

Редактирам се: Папката се появи на Десктопа Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 10:19 от beliz

# 449
Здравейте, чета Град от кости на Касандра Клер (от rulit). Прочетох 19 глава и след това започва 21  Sad Дали може някой да ми помогне с намирането на липсващата ми 20 глава? Много благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт