Търся електронна книга - тема 5

• 138 096
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Едва ли я има в ел.вариант, но аз все пак да питам, че мъж ми я търси:

"Герои" (Джо Абъркромби)

# 91
Здравейте! Търся третата книга от поредицата на Катрин Панкол - Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник. Моля, ако някой я има в електронен вариант, да ми я израти на funnyp@abv.bg. Благодаря!

# 92
Здравейте, искам да ви питам в чети.ме регистрация ли се изисква, за да си сваляш книжките  newsm78
Благодаря ви!

# 93
  • Бургас
В чети.ме се изисква регистрация за да можеш да си поискаш книга, след това ти я изпращат на мейла.

# 94
  • Бургас
Така отпуската ми свърши а също така и запаса с отпускарски книги,  Sunglasses, сега се оглеждам за нещо друго, ама и аз не знам точно какво.
Извинявам се на тези които са ми пратили ЛС с искане за някой книги, че ги забавих но нямах достъп да компютъра си  Peace

# 95
Някой знае ли къде мога да прочета "Парещи следи" на Джил Баркин...стара книга от Сюзън Джонсън ,но издавана под псевдоним

# 96
 Момичета, а някоя от вас, случайно да има в електронен формат Афродита на Исабел Алиенди !

# 97
  • София
Здравейте! Търся третата книга от поредицата на Катрин Панкол - Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник. Моля, ако някой я има в електронен вариант, да ми я израти на funnyp@abv.bg. Благодаря!

Аз също имам спомен, че в предишните теми някой я пращаше, но тогава не бях започнала поредицата и не обърнах внимание.
Ако някой я има, ще помоля и на мен да я изпрати: iva.i.valova@gmail.com
Благодаря!  Hug

# 98
Здравейте, търся втората книга от поредицата на Дей - Кросфайър - Отразена в теб,  както и трилогията 50(петдесет) нюанса.  Благодаря предварително. deli_inko@abv.bg

# 99
Търся книги на Ксавиера Холандер.

Е-mail ми е: katiaivanova89@abv.bg

# 100
Здравейте, търся втората книга от поредицата на Дей - Кросфайър - Отразена в теб,  както и трилогията 50(петдесет) нюанса.  Благодаря предварително. deli_inko@abv.bg
http://flibusta.net/s/30956 Simple Smile

# 101
Отдавна не съм влизала в темата. Някой дали има Антихтонът на Данте на Людмила филипова или изобщо някоя нейна книга?  ernestinap@abv.bg

# 102
Отдавна не съм влизала в темата. Някой дали има Антихтонът на Данте на Людмила филипова или изобщо някоя нейна книга?  ernestinap@abv.bg

И аз съм ги търсила.. и тук питах, но никой не се отзова. Изглежда ги няма в ел. вариант.  Peace

# 103
  • Бургас
Търся "Крахът на титаните" на  Кен Фолет на български. Ако някой ги има ще дам мейл на ЛС

# 104
Чува ли се кога ще се издаде следващата книга на Логан Бел от поредицата "Erotica"

Общи условия

Активация на акаунт