Търся електронна книга - тема 5

• 138 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много моля в следващата тема на първа страница да се дадат линкове, водещи към Рулит и Флибуста, както и да се напише ника и паролата, които любезна съфорумка беше дала за общо ползване във Флибуста.

И мислиш ли, че освен редовните потребители на темата друг ще ги погледне?

# 121
  • София
Естествено, че никой няма да ги погледне  Stop
Всъщност , това е перманентен проблем из форумите - прелитащи потребители си изстрелват въпроса без да си дадат труда да потърсят нужната информация, която може да е буквално два поста над техния. Редовните се дразнят. Някой им отговаря. После пак се повтаря ситуацията. И така ....
Докато накрая редовните се откажат да пишат  Mr. Green

# 122
Много моля в следващата тема на първа страница да се дадат линкове, водещи към Рулит и Флибуста, както и да се напише ника и паролата, които любезна съфорумка беше дала за общо ползване във Флибуста.

И мислиш ли, че освен редовните потребители на темата друг ще ги погледне?

Не, но питащите могат да се препращат директно на първа страница.

# 123
  • София

Е преди малко имаше директен линк към Флибуста.  И?

Спирам и аз да пълня темата с празни приказки

# 124

Както и да е, лично за мен ще е по-лесно да препратя някой към първа страница.

# 125
  • Пловдив

За последно спамя иначе хубавата тема. Peace
Такива прелитащи наистина 'се лекуват' с линк, сочещ към първия пост в темата. Ако всички редовни тук ги препращаме към общото инфо (което обаче трябва да се добави от авторката на темата), след известно време ще намалеят дразнещите питанки за едно и също нещо през 2-3 коментара. Нищо не пречи да опитаме по този начин, та да не се налага да се отписваме от темата Hug

# 126
Сега ще завалят питания за "Нюансите" : http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2234476

# 127
# 128
# 129
Свалих си книгите от Флибуста след разясненията
Благодаря
Не разбирам този гняв , който предизвиках.
Убедена съм ,че особено хората които четат много са широко скроени и уважават това , което другите харесват. За мен лично мога да кажа , че от всяка книга си намирам нещо няма значение дали са вампири, върколаци или ангели. Мисля, че и за другите е същото. Не е нужно да се подиграваме на някой за това ,коя книга чете или какво харесва . А да се уважаваме взаимно.
Темата все пак е  Търся електронна книга - тема 5

Нека Сърцето ВИ води
Благодаря

# 130

Ако си правехте труда да четете темата, а не да чакате наготово, щяхте да знаете, че ако не си логнат с потребителското си име във Филибуста (това сме го коментирали много пъти), се виждат само книгите на руски език.  От линка, който е даден по-горе, се вижда цялата поредица:

Скрит текст:

И ние не се караме, просто коментираме как всеки прелита през темата, заявява си претенциите за еди коя си книга и чака наготово някой от редовните да го хване за ръчичка и едва ли не да го заведе до рафта в библиотеката и да му подаде търсената книга Crossing Arms

Ами не може така - когато човек търси нещо, влага поне минимални усилия сам да го намери, и ако не се справи, тогава моли за помощ останалите. Всички тук на драго сърце търсим книги и ги споделяме с останалите, но когато се иска заглавие, което се дъвче през 3 поста - еми няма начин, аз лично спирам да посочвам конкретен линк! Naughty
[/quote]

И аз споделям това мнение,толкова е досадно всеки пост да е питане за една и съща книга.Разбирам,че някой нямат време или просто ги мързи да погледнат първа страница и чакат наготово.Самата тема "търся..."стана безинтересна поне за мен.

# 131
  • Варна
Няма смисъл да пиша, че търся е-книгата на "Седмият папирус" на Уилбър Смит, защото и хартиената книга засега е неоткриваема, поне за мен. Книгата е издадена през 1995г от ИК Ведрина. Всъщност тя е втората от поредицата "Древния Египет". Много моля, ако някоя от вас я има и има желание и възможност да я сканира. Аз ще я форматирам и коригирам.

# 132
 Heart Eyes  bouquetС огромно желание бих прочела книгата на Джон Джейкс "Севера и юга",но не я намирам.Ако някой иска да ми помогне на:    zveti_kab@abv.bg    Предварително огромно благодаря.

# 133
Сложих препратки към Флибуста и др. в първото мнение. Имайки предвид протестите на издателствата, с които ни заливат непрекъснато, не е добра идеята да слагам ликове към конкретни книги. Който търси намира.

И мен ме дразнят непрекъснатите молби за едни и същи книги, игнорирам ги и толкова. Много повече ме дразнят, когато се публикуват по другите теми  ooooh! и се налага да ги трия, заедно с още няколко възмутени или от типа "имаш поща","благодаря".

# 134
  • Младост/София
Здравейте момичета, дали някоя от Вас е попадала на Робинята на Максим Якобовски. Предпочитам  на БГ и ако може на пдф   bouquet
sabina_1976@abv.bg
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 16:40 от in4eto76

Общи условия

Активация на акаунт