Търся електронна книга - тема 5

• 138 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Сложих препратки към Флибуста и др. в първото мнение. Имайки предвид протестите на издателствата, с които ни заливат непрекъснато, не е добра идеята да слагам ликове към конкретни книги. Който търси намира.

И мен ме дразнят непрекъснатите молби за едни и същи книги, игнорирам ги и толкова. Много повече ме дразнят, когато се публикуват по другите теми  ooooh! и се налага да ги трия, заедно с още няколко възмутени или от типа "имаш поща","благодаря".

Смятам, че линковете към сайтовете са напълно достатъчни.
Ето и регистрацията във Флибуста направена от Katrine:
потребител: bgmamabooks
парола: 1111111111

# 136
Здравейте момичета, дали някоя от Вас е попадала на Робинята на Максим Якобовски и С.е.к.р.е.т. на Л. Мари Аделин. Предпочитам  на БГ и ако може на пдф   bouquet

Благодаря предварително!

СЕКРЕТ и аз я търся от доста време, но доколкото съм информирана я няма на български в интерент. Робинята ми беше попаднала за малко на хартиен носител и да ти кажа е достта странна - първо трябва да се отбележи че е разкази, не роман и второ - разказите са доста къси, но за сметка на това извратени  Laughing
Мен лично не ме бъркат хората, които нямат време да четат темите и редовно си искат Кросфайър и Нюансите, в крайна сметка винаги мога да им прескоча коментара и да мина на друг...
Даже ако в даден момент съм свободна бих помогнала  Wink

# 137
  • София
Въпросът дори не е в дразнене. Просто не мога да си представя, че ще отделя време да напиша тук автора, книгата и адресът на електронната си поща, да го направя в скрит текст, а няма да отворя гугъл или вградената търсачка и да направя същото, че и по-малко.
И още нещо, което също се спомена - много съфорумци отделят време да систематизират информацията и обикновено винаги има съдействие от модераторите тя да бъде актуализирана и сложена на първа страница. От нас се иска само да се възползваме от вече свършената работа  Mr. Green.

# 138
  • В две мънички очи...
Само да добавя - за търсещите КРОСФАЙЪР - ако не можете да се справите с търсенето в най-големите хранилища на книги като посочените на първа страница може да ползвате следния линк:

Открита пред теб не правя реклама просто хванах този линк или да си купете списание Грация с него се продава също.

В гугъл като напиша името на книгата и ми дава линк даже за директно четене - Открита пред теб

Не е заяждане, просто наистина омръзва едно и също на всяка страница. Ще взема и аз да я прочета накрая  Simple Smile

# 139
Някой дали има книгата " Къде си, Аляска?" Търсих на доста места,но без успех.
 skarlet93@abv.bg

# 140
Здравейте, дали някой има "Прелестен хаос", книга 3 на Хрониките на чародейците от Ками Гарсия и Маргарет Стоъл или "Вампирите и градът" на Керелин Спаркс ?  Blush Thinking

jinchen@abv.bg

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 20:10 от jinchen

# 141
Здравейте! Ако може някой да ми изпрати книга 6 от Академия за вампири - мейл: stelijna@mail.bg

# 142
super.superизпратих ти я  Peace

Аз искам да помоля, ако някой е срещал  Вода за слонове на Сара Груън на бг да пише  bouquet

# 143
Здравейте!Търся романите на Н.Спаркс:"Един ден,един живот";"Завой на пътя";"Пристан за двама";"Моят път към теб";"Светлинка в нощта" Предварително благодаря!

# 144
Част от тях са тук : http://chitanka.info/person/nicholas-sparks
Под произведения има опция да се свалят всички,ако искаш да свалиш една конкретна книга пише,че е съдържанието е  временно свалено.
Другите които търсиш сигурно са от по-новите и не съм ги срещала.Ако ги откриеш,пиши Praynig
Хубав уикенд   bouquet

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 11:10 от Pam73

# 145
Търся си "Четецът" на Бернхард Шлинк, ще съм благодарна ако някой може да помогне.

# 146
Момичета аз съм на вълна Айн Ранд ако някой има нещо нейно моля да сподели (освен Химн,която я има в читанка) Simple Smile Благодаря

# 147
Момичета аз съм на вълна Айн Ранд ако някой има нещо нейно моля да сподели (освен Химн,която я има в читанка) Simple Smile Благодаря

Всъщност може да се изтегли и от Читанка, от работното ателие.
http://workroom.chitanka.info/workroom

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 17:47 от Katrine

# 148
Здравейте!Търся романите на Н.Спаркс:"Един ден,един живот";"Завой на пътя";"Пристан за двама";"Моят път към теб";"Светлинка в нощта" Предварително благодаря!
Имам "Един ден,един живот" и "Завой на пътя" в формат epub. Ако искаш дай мейл да ти ги пратя.

# 149
Записвам се и аз.
Миналата седмица се рових из темите тук и намерих девет книги,които искам да прочета.
Супер полезна информация намирам.
 Flutter newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт