Търся електронна книга - тема 5

• 138 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, някой може ли да ми изпрати С.Е.К.Р.Е.Т? Нещо не мога да си я сваля от MailBooks... Благодаря предварително Simple Smile

# 496
  • София
Здравейте, някой може ли да ми изпрати С.Е.К.Р.Е.Т? Нещо не мога да си я сваля от MailBooks... Благодаря предварително Simple Smile

Няма как да я "свалиш". Идеята е да пратиш заявка на съответния потребител чрез бутона "поискай"  Simple Smile

ПП Даже виждам, че в момента потребителката е на линия.

# 497
  • Благоевград
Някой има ли Боен клуб на Чък Паланюк? Няма значение какъв формат е. Не я намирам по торент сайтовете от които обикновено свалям.

# 498
Здравейте , някой ако има Запечатано с целувка. Любовни писма на велики мъже
Урсула Дойл
да ми пише Simple Smile

# 499
Някой, ако има, "Споразумението" Елия Казан и "Рекетьорът" Джон Гришам, би ли ги качил в MailBooks?

# 500

много предубедено подходих към MailBooks, но е забавно да си искаш  Flutter  Flutter  Flutter

и много благодаря на получените книги  smile3525

# 501

много предубедено подходих към MailBooks, но е забавно да си искаш  Flutter  Flutter  Flutter

и много благодаря на получените книги  smile3525

Аз също съм много доволна.Благодаря на тези,които положиха усилия това да стане възможно.  bouquet

# 502
Преди няколко страници попитах, иска ли някой да му изпратя да пробва дали ще може да се чете, свободно една книга , "Стъкленият замък", която е в epub формат. Аз съм  я купувала в ел. вид, но разбира се беше със защита. Преди да я кача в Mailbooks искам да зная , какво да пиша - готова или заключена и т.н. Пишете ми на лични един мейл да пробваме.

# 503

Проблемът е, че като кликна на бутона поискай не ми излиза книгата...Иначе я намирам в търсачката. Просто не мога да я маркирам.

Няма как да я "свалиш". Идеята е да пратиш заявка на съответния потребител чрез бутона "поискай"  Simple Smile

# 504
  • София

Проблемът е, че като кликна на бутона поискай не ми излиза книгата...Иначе я намирам в търсачката. Просто не мога да я маркирам.

Грешката ти е в подчертаното - първо трябва да маркираш книгата и след това да натиснеш бутона "поискай", а ти правиш обратното  Simple Smile

# 505

Грешката ти е в подчертаното - първо трябва да маркираш книгата и след това да натиснеш бутона "поискай", а ти правиш обратното  Simple Smile

Няма как да я "свалиш". Идеята е да пратиш заявка на съответния потребител чрез бутона "поискай"  Simple Smile

на статуса на книгата с.е.к.р.е.т. пише необработена

# 506
  • София
Това, че е необработена, какво общо има с изпращането  Rolling Eyes

# 507
Търся "Да продължа без теб" на Хорхе Букай. Email pl_petkova@abv.bg  Благодаря   bouquet

# 508
  • София
През MailBooks получих заявка за книга, която не съм вписала  newsm78
Имах я и я изпратих, но дали е получена?

# 509
През MailBooks получих заявка за книга, която не съм вписала  newsm78
Имах я и я изпратих, но дали е получена?

Аз също получих такава заявка, но нямам книгата в ел. формат....Как  е възможно да става така newsm78

Общи условия

Активация на акаунт