Търся електронна книга - тема 5

• 138 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Според сезона

nestinarka, въобще минавало ли е поне веднъж изпращане на книга при теб? Ако не е - причината е липсата на някой изискван компонент - .NET Framework 3.5 SP1 или библиотеката Microsoft.Office.Interop.Excel.dll (малко вероятно). Наличието на .NET Framework 4.0 не решава въпроса - програмата изисква твърдо .NET Framework 3.5 SP1, т.е. фреймуърка трябва да се изтегли от сайта на Майкрософт и да се инсталира на компютъра.

Оказа се NET Framework 3.5 Service Pack 1. И вече имам изпращане

# 556
Има ли някой книга 5 от Братството на Черния кинжал- Освободена любов? Ще я пратите ли на elektra038@abv.bg

# 557
  • София
Има ли някой книга 5 от Братството на Черния кинжал- Освободена любов? Ще я пратите ли на elektra038@abv.bg

В темата са написани местата, на които е качена.

# 558
MailBooks - нова версия 13.9.1.1.

Заменена е базата данни на програмата с идеята да се избегне грешка 5. Опитът ни сочи, че това едва ли ще стане, но бяхме длъжни да опитаме. Ако грешка 5 се прояви с новата версия на програмата, това означава, че вероятно нямате връзка със сървъра, така, както нямате връзка с някои сайтове понякога или пък зареждането на някои сайтове става бавно. MailBooks работи точно като интернет-сайт и е напълно подвластна на интернет-капризите. Затова, когато получите грешка от място в програмата, което преди това е работило правилно, не бързайте да алармирате темата. Изчакайте малко - може би час-два, за да видите дали нещата няма да се оправят.

В програмата са добавени някои нови неща, като групово изпращане или получаване на произведения. По-подробно за новостите можете да се информирате от файл MailBooks_Info_2013.09.01.doc в папка DOCUMENTATION.

Линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=337bb60bba

През следващата седмица нови версии на програмата няма да има, поради липсата на интернет на мястото, на което ще бъда... След празниците - живот и здраве...

# 559
  • В две мънички очи...
Здравейте,

Имам заявка от estel27 за кралицата на бодлите която аз нямам.
Ще помоля да си пуснеш отново заявка към друг посочил че има книгата. Явно нещо се е объркало и е пратило заявка на мен.

# 560
Някъде или някой да има Владимир Зарев - "Битието", "Изходът" или "Законът"?

# 561
През MailBooks получих заявка за книга, която не съм вписала  newsm78
Имах я и я изпратих, но дали е получена?

Аз също получих такава заявка, но нямам книгата в ел. формат....Как  е възможно да става така newsm78

Искам да споделя, че пак получих такава заявка. Този път имах книгата, но в различен формат от този който ми беше поискан. Изпратих я, за да не ми мига долу защото ме дразни, но не мога да разбера дали проблема е в мен или в самата програма??? Ще се радвам ако някой ми помогне да го оправя това.....Simple Smile

# 562
  • Пловдив
Търся книгата "Пътят на лъва" на Мюзейос. Може и да не е в електронен вариан, някой ако си я продава.
Мерси!

# 563
здравейте,имам следните книги в е-формат "50 нюанса" - 3те части,Керелин Спаркс - Рискована любов - книга 1: "Как да се омъжиш за вампир", Persuasion-Доводите на разума - Джейн Остин.Ако някой желае мога да му ги изпратя.Аз също търся някои книжки,ако някой ги има пощата ми е : monika91sl@abv.bg.
ето и тези които търся:
Керелин Спаркс - Рискована любов - книга 2: Вампирите и градът
Силвия Дей - Кросфайър /3те части/
Джоджо Мойс - Аз преди теб
Лорън Кейт - книга 3: Страст , книга 4: Екстаз , книга 5: Влюбени ангели
Дж. Р. Уорд - Братството на черния кинжал / всичките части/
Даниел Трусони - "Ангелология"
Алиса Дей - "Войните на Посейдон"
Л.Мари Аделин - "С.Е.К.Р.Е.Т."

Благодаря  Simple Smile

# 564

Благодаря  Simple Smile

Силвия Дей, Джоджо Мойс и Дж. Р. Уорд със сигурност ще откриеш в rulit.net, за този сайт не ти трябва регистрация и се споменава през около 4-5 поста в тази тема, но явно не си я разгледала изобщо. Прегледай там и за другите книги, които търсиш. СЕКРЕТ, ако не се лъжа, я няма в ел.вариант.  newsm78

# 565
  • София
С.Е.К.Р.Е.Т я има в MailBooks. Всъщност, не само нея, а и повечето книги.
А за MailBooks в настоящата тема е описано подробно какво се прави.

# 566
С.Е.К.Р.Е.Т я има в MailBooks.

О, извинявам се тогава, че съм подвела съфорумката.  Peace

# 567
Здравейте някой има ли Сапфирено-синьо на Керстин Гир  Simple Smile nikigyurova@abv.bg

# 568
Някоя от книгите за Монк на Лий Голдбърг?

# 569

Благодаря  Simple Smile

Силвия Дей, Джоджо Мойс и Дж. Р. Уорд със сигурност ще откриеш в rulit.net, за този сайт не ти трябва регистрация и се споменава през около 4-5 поста в тази тема, но явно не си я разгледала изобщо. Прегледай там и за другите книги, които търсиш. СЕКРЕТ, ако не се лъжа, я няма в ел.вариант.  newsm78

благодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт