Търся електронна книга - тема 5

• 138 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • В две мънички очи...
С.Е.К.Р.Е.Т я има в MailBooks.

О, извинявам се тогава, че съм подвела съфорумката.  Peace

Спокойно има я от 3 дни  Party

# 571
А планините ехтяха от Халед Хосейни  и Преди да заспя от Стивън Уотсън, ако ги има някой ще съм благодарна magi_ms@abv.bg

# 572
Рядко пиша, но не издържам вече да гледам едни и същи въпроси и съфорумците да ви отговарят търпеливо всеки път ...  ooooh!

Прочетете малко темата преди да питате!!!

"А планините ехтяха" я няма в електронен вариант все още!

# 573
  • Бургас
Търся-  Джули Гарууд "Огън и лед" - книга 7 от поредицата Бюканън- проверих обичайните места но не я откривам - madlenaivanova@abv.bg

# 574
  • София
Търся-  Джули Гарууд "Огън и лед" - книга 7 от поредицата Бюканън- проверих обичайните места но не я откривам - madlenaivanova@abv.bg

Изпратих ти я на пощата, но файлът е голям, кажи, ако не е станало, за да я кача в MailBooks  Simple Smile

# 575
# 576
много ти благодаря,ще я потърся

# 577
  • Разпиляна във въображението
Аз се опитвам да си сваля изпратените книги, но получавам това съобщение

Процедура SendMail - системна грешка 5:
The underlying connection was closed& An unexpected error occurred on a receive

# 578
  • Сливен
А при мен при поискани три книги от един потребител, същия потребител ми изпраща три книги но различни от поисканите Crazy. Сега ще сме на проба грешка докато се усъвършенства програмата Heart Eyes

# 579
Искам да помоля потребителката, която е качила в майлбокс книгата "Вкусът на мечтите", да погледне наред ли е всичко с файла или да го качи пак, защото аз получих празен файл, с това име, но без съдържание.

# 580
  • Разпиляна във въображението
Благодаря на всички, които откликнаха на заявките ми и особено на Jinchen  bouquet

# 581
И аз искам от сърце да благодаря на всички потребители от майлбокс които ми изпратиха книги. Много, много благодаря!   bouquet

Само искам да кажа на потребителката, която е качила в майлбокс книгата "Забранено минало" на Линда Хауърд, че файлът във fb2 формат не е добре конвертиран и не може да се чете (взет е ред от едната страница после ред от другата страница). Grinning  Ще й изпратя заявка за pdf формат. Дано да не съм й досадила.  Embarassed  Praynig

# 582
Програмата и при мен се е побъркала  Mr. Green Имам заявка за 2 книги, които никога не съм имала и още 2 книги, които никога не съм искала  Crazy

# 583
Здравейте, тъй като съм съм само с таблет съответно само с андроид и не мога да ползвам за сега mailbooks бихте ли ми изпратили С.Е.К.Р.Е.Т. на elimet@abv.bg  в epub формат.Благодаря ви предварително !!!

# 584
Благодаря на всички, които откликнаха на заявките ми и особено на Jinchen  bouquet

Моля. Simple Smile

И при мен програмата е леко луднала. :Д Имам заявки за 2 книги,които нямам, а и бутона ми ПОЛУЧИ мига и пише,че имам 8 получени книги,а като цъкна на него изписва,че нямам получени книги. :Д

Общи условия

Активация на акаунт