Търся електронна книга - тема 5

• 138 098
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, тъй като съм съм само с таблет съответно само с андроид и не мога да ползвам за сега mailbooks бихте ли ми изпратили С.Е.К.Р.Е.Т. на elimet@abv.bg  в epub формат.Благодаря ви предварително !!!

Готово  Simple Smile

ПП Не е в epub, ще трябва да я конвертираш.

# 586
Уф, аз пък се ядосвам, че нито една от книгите, които търся ги няма в ел. формат Sad май пак заплатата ще заминава за книги.. Simple Smile
А програмата при мен си работи, само дето там няма нещо, което да търся Всичките книги си ги има за свободно сваляне Simple Smile
Чудя се дали има вариант да се добера до тайниа форум на търсачката, в който споделят нови книги  Twisted Evil

# 587
  • София
Здравейте, търся "Златният бряг" на Нелсън Демил и "Божията намеса" на Жозе Родригеш Душ Сантош.

# 588
Разбрах за проблемите с бройките на книгите, които се проявяват при някои потребители. Тъй като в момента не мога да работя по програмата, най-вероятно нова версия с корекции на забелязаните грешки ще има не по рано от четвъртък. С това отговарям и на някои ЛС...

Всички съобщения за грешки, които се получават при изпращане/получаване на книги определено се дължат на прекъсване на връзката със сървъра. Моля да не публикувате пост при първата поява на грешка. Изчакайте известно време и, ако грешката покаже перманентен характер, тогава сигнализирайте.

# 589
Здравейте, тъй като съм съм само с таблет съответно само с андроид и не мога да ползвам за сега mailbooks бихте ли ми изпратили С.Е.К.Р.Е.Т. на elimet@abv.bg  в epub формат.Благодаря ви предварително !!!

Готово  Simple Smile

Здравей, може ли и на мен книжката на sims_s@abv.bg Пратих заявка в mailbooks, но незнам дали си я получила...Благодаря предварително

# 590

Готово  Simple Smile

Здравей, може ли и на мен книжката на sims_s@abv.bg Пратих заявка в mailbooks, но незнам дали си я получила...Благодаря предварително

имаш я Simple Smile

# 591
Много благодаря   bouquet

# 592
  • Пловдив
Здравейте,
Търся в електронен варинат "Шантарам" на Грегъри Робъртс.
Извинете ме, ако се повтарям или не съм я намерила в някой от изброените сайтове, но съм с четец от 2-3 дни и още не съм много добре ориентирана.
Скрит текст:

# 593
Моля и на мен да изпратите С.Е.К.Р.Е.Т на teodoracvetanova@gmail.com
Благодаря!

# 594
  • В две мънички очи...
Моля и на мен да изпратите С.Е.К.Р.Е.Т на teodoracvetanova@gmail.com
Благодаря!

Готово

# 595
  • София

Готово  Simple Smile

Виждам, че вече имаш книгата, да отговоря. За нея получих няколко заявки от последните дни, и на всички я изпратих. Извинявам се, ако на теб не съм, не е нарочно, а просто защото не съм получавала заявка  Rolling Eyes

# 596
  • В две мънички очи...
Нещо се объркват някои заявки така че може и тук да се пишат съобщения за да не се чуди потребителя от другата страна защо не я получава.

# 597
Сега СЕКРЕТ ли ще е новите "Нюанси"?  Mr. Green

Както и да е, понеже нещо съвсем се обърках с версиите на MailBooks, може ли да помоля потрбителят, който имаше Under the Dome на Кинг, да ми я изпрати на velislava_mail@abv.bg
Бях я искала в една от предишните версии, но мисля, че не се получи. Мерси предварително!

# 598
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,може ли да помоля за С.Е.К.Р.Е.Т  от Л.Мари Аделайн и за РОБИНЯТА  от Максим Якобовски.Пощата ми е issi_82@abv.bg  Предварително ви благодаря   bouquet

# 599
  • Някъде на път....
Здравейте,може ли да помоля за С.Е.К.Р.Е.Т  от Л.Мари Аделайн и за РОБИНЯТА  от Максим Якобовски.Пощата ми е issi_82@abv.bg  Предварително ви благодаря   bouquet

А в PDF формат има ли ги някой?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт