Родителите, купоните, алкохолът и свободата на 14-15+ годишните

• 114 222
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 005
Как да го спаси? Като счупи ръцете на дълъра ли?
Тцъ. Като проучи и му купи качествена трева и му я поднесе с думите:"Заповядай, маминото, хубава тревица, да не се тровиш с некачествени боклуци."  Mr. Green

# 1 006
Това, че осигуряваш качествена дрога, а колко е качествена не може да знаеш, не значи, че детето ти няма да си купи от дилър. Даже е доста вероятно да го стори, защото вече има зелена светлина за наркотиците.

# 1 007
Тцъ. Като проучи и му купи качествена трева и му я поднесе с думите:"Заповядай, маминото, хубава тревица, да не се тровиш с некачествени боклуци."  Mr. Green
На мен това ми идва прекалено Simple Smile добро начало е да не купува нищо от батковци/чичковци около училище и да не пуши каквото му подадат.

# 1 008
  • София
Това, че осигуряваш качествена дрога, а колко е качествена не може да знаеш, не значи, че детето ти няма да си купи от дилър. Даже е доста вероятно да го стори, защото вече има зелена светлина за наркотиците.
Аз бих осигурила в случая, когато е налице белята - започнал е да злоупотребява с боклуци. Не мислиш ли, че е по-добрият вариант? Защо да купува боклуците ако може да получи нещо качествено?

НСЧ, интересно ми е какво би направила, ако разбереш, че детето ти обикаля по улиците с пликче лепило?

# 1 009
  • София
Елл, ти всички тия неща сериозно ли ги пишеш? Ако хванеш детето си с коз, няма да му стъжниш живота и да го гониш до дупка, за да не го прави, а ще му намериш дилър с по-качествена трева?
Ей сега ти повярвах, на момента.

# 1 010
Елл, ти всички тия неща сериозно ли ги пишеш? Ако хванеш детето си с коз, няма да му стъжниш живота и да го гониш до дупка, за да не го прави, а ще му намериш дилър с по-качествена трева?
Ей сега ти повярвах, на момента.

Вие пък! Дилъри ще търсят. Сякаш не могат да си спретнат една градинка! Колко му е? Я някоя остъклена тераска, я някое килерче. Лампи, влага и това е! Органична, домашно производство.

# 1 011
Може пък да сади, а да не търси от дилър. За био-мериджейн ме изпрати Кърт Кобейн...
пп: оп, и Софи се е сетила за градинарството като хоби.

# 1 012
Тцъ. Като проучи и му купи качествена трева и му я поднесе с думите:"Заповядай, маминото, хубава тревица, да не се тровиш с некачествени боклуци."  Mr. Green
На мен това ми идва прекалено Simple Smile добро начало е да не купува нищо от батковци/чичковци около училище и да не пуши каквото му подадат.
Не си ли пролича, че постът ми е саркастичен и че сарказмът е насочен към написаното от Елл за либералните родители и качествената дрога?

# 1 013
  • София
Точно това имах предвид - лично производство от добри семена.

# 1 014
Точно това имах предвид - лично производство от добри семена.
Ти сериозно ли? Да взема да засея малко тревица за детето?

# 1 015
Нали знаеш, че е незаконно? А един тийн не може да изтрае да не се похвали какъв холандец гледат маме и тате в кенефа. Доста рискуваш - не само да идеш в затвора, ами и да ти вземат детето социалните, да го настанят в дом или приемно семейство, където животът му ще се скапе напълно сигурно. Ох, дано още да са ти малки децата, че с тия идеи за био-земеделие не мога да те мисля.

# 1 016
  • София
Всеки четвърти младеж на 15-16 е взимал някакъв уж лек наркотик. Не умираш ли от страх, че твоето дете може да е сред тези 25%? Ами представи си, че е от тези, които започват да взимат редовно синтетики, които биха могли да го убият. Какво би направила? Ще му се скараш? Ще му наложиш наказание? Ми той ще започне да се крие по-усърдно, а ти ще си живееш спокойно, че уж нищо не се случва.

# 1 017
Представи си, че твоето дете покани моето да пуши от вашата био-трева и аз разбера. Какво си мислиш, че ще направя - ще те обадя в полицията или ще кажа = "супер, маме, пушете си с детенцето на Елл"?

# 1 018
Всеки четвърти младеж на 15-16 е взимал някакъв уж лек наркотик. Не умираш ли от страх, че твоето дете може да е сред тези 25%? Ами представи си, че е от тези, които започват да взимат редовно синтетики, които биха могли да го убият. Какво би направила? Ще му се скараш? Ще му наложиш наказание? Ми той ще започне да се крие по-усърдно, а ти ще си живееш спокойно, че уж нищо не се случва.
Въпросите ти са сериозни и отговорите не са никак лесни. Със сигурност обаче, няма да му натикам качествена дрога в ръцете. А добра пура с отлежало уиски да му сипя ли, че да не се натрови с алкохол менте и долнопробни цигари?

# 1 019
  • София
Аз умирам от ужас, че детето ми може да направи много неща, но не се боря с този си ужас като зорлем му осигурявам въпросните неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт