Родителите, купоните, алкохолът и свободата на 14-15+ годишните

• 114 280
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 885
Защо трябва детето да бъде водено на лекар, не се чувства добре ли? Ако е, за да бъде потвърдена девствеността, не виждам смисъл, нито пък наличието на химен изключва възможността някое момиче да е правило други видове секс, които не водят до бременност. Не казвам, че  palemoonlight трябва да подозира дъщеря си в нещо подобно, коментирам единствено девствеността като гаранция за непорочност. Онзи ден една потребителка сподели в друга тема разговор от тийнпроблем и това нещо се засягаше - колкото и да е странно за времената, в които живеем, се коментираха момичета, които позволяват секс, но не стандартен, за да бъдат девствени, в случай, че мама откачи и ги заведе на гинекологична проверка. А това колко е унизително за едно девойче, направо не ми се коментира.

# 886
  • София
Ох, тъпа работа, ама и аз навремето имах приятелка, която го правеше това  Confused

# 887
Невежството ги кара да мислят, че така се предпазват и от болести, освен от бременност, наистина е тъпо. И много обидно.

# 888
      Може и да има здравословен проблеми ли просто за профилактика да е заведено на лекар.Затова между другото детето е казало на майка си,че ако иска, може да влезе в кабинета.

Момчето може и да е  инфантилно или наистина да не очаква секс от толкова малко момиче, не е казано, че е задължително на 18 да иска секс.Да кажем,че има и такива, които не искат.
   Но независимо от това за дете на 15 години  е прекалено рано да създава такива обвързващи взаимоотношения. И да, ако искат толкова да се срещнат, младежът след като е пълнолетен , което предполага да има възможност да осигури свои доходи, трябва да си наеме хотел.
 На гости, на вечеря- разбира се,че ще дойде. Но те не са се виждали до момента и хайде- да спи у дома.

Извън любовните терзания- аз въобще не мога да си представя, че човек, когото познавам от И-нет, по какъвто и да е повод, ще допусна да спи в дома ми.
       Но все пак, хората сме различни.

# 889
Защо трябва детето да бъде водено на лекар, не се чувства добре ли? ...

Мисля, че няма смисъл от притеснения за девойчето. Историята си звучи малко недостоверно заради конкретни пикантерии из нея, но да приемем, че е недоизпипана просто. Гледай същността само. Остави боровинките е лекаря с девствеността.  Laughing

# 890
  • София
http://www.1tv.ru/prj/pustgovor/vypusk/44670

Ето  топло-топло предаване на руския държавен канал. Не съм догледала епизода още, но историята сякаш специално са я пуснали за последното, което разискваме. И тази майка в един момент е кандисала срещите да са у тях, ама не подозирала, че щели да се ззанимават с неща за възрастни.

# 891
  • София
Аз този младеж не мога да го разбера какво говори. На майката и на водещия всичко им разбирам, а на него хващам една дума от десет, фъфли ли, какво ли  Rolling Eyes

# 892
  • София
мънка под носа си, и на него му е толкова акълът. Дори някой да скокне тук и да каже, че тези хора са от ниските слоеве на обществото, пък ние сме готини, умни, образовани и красиви, и няма начин на нас да ни се случи, ще го помоля да си помисли пак.

# 893
Може воденето на лекар да е по друг повод. Но това - "можеш да влезеш" може и да си е чист номер, моя приятелка го направи на майка си като бяхме ученички Simple Smile естествено майката реши, че всичко е така, както казва и не влезе Laughing
А за секс в дома на родителите въобще не е необходимо да има преспиване, нито тях да ги няма. Ама няма да давам идеи... Mr. Green

# 894
Дори да се абстрахираме от всички морални въпроси, от гледна точка на безопасността никога не бих се съгласила да приютя вкъщи някой, който познавам само от интернет. Rolling Eyes

# 895
Дори да се абстрахираме от всички морални въпроси, от гледна точка на безопасността никога не бих се съгласила да приютя вкъщи някой, който познавам само от интернет. Rolling Eyes

Когато се срещнах за пръв път със съпруга си, и двамата бяхме над 30 годишни, аз познавах сестра му, знаех кой е, какво работи, но не го поканих да спи при мен. Нае си хотел човека. Странно ми е това приемане на напълно непознат вкъщи.

# 896
В ученическите си години и аз съм се запознавала с хора по интернет. Основното правило при срещите беше да са на оживено място, през деня и накрая винаги отклонявах предложението да ме изпратят до дома, именно за да не разберат къде живея. Никога не ми е хрумвало да поканя някой вкъщи и то за седмица. И да имах такова желание, родителите ми набързо щяха да ми го избият от главата.
И пак повтарям, не става въпрос само за морал. Там нещата са относителни в зависимост от мирогледа на човек. Но е силно препоръчително да се спазват елементарни правила на безопасност. Ако детето не се сеща за това, мисля, родителят трябва да може да прецени рисковете.

# 897
Мой приятел има 30 годишна дъщеря и ми каза (по повод моите размисли около гаджето на племенника ми), че никога не е допускал в негово присъствие да преспиват у тях гаджета на дъщеря му.
Коментарът му беше: "Тя може да има още гаджета, у нас няма да става бардак и хората да гледат разни мъже, които идват и си отиват.
Да ходят по хотели, по приятели, но у нас не."

# 898
Всъщност основният проблем е "какво ще кажат хората", не толкова нещо друго  Simple Smile

# 899
Мой приятел има 30 годишна дъщеря и ми каза (по повод моите размисли около гаджето на племенника ми), че никога не е допускал в негово присъствие да преспиват у тях гаджета на дъщеря му.
Коментарът му беше: "Тя може да има още гаджета, у нас няма да става бардак и хората да гледат разни мъже, които идват и си отиват.
Да ходят по хотели, по приятели, но у нас не."

Това е вече доста прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт