Родителите, купоните, алкохолът и свободата на 14-15+ годишните

• 114 187
  • 1 172
  •   1
Отговори
# 1 080
palemoonlight, в колко чужди форуми си писала, за да имаш такива впечатления. Според мен където и да го напишеш реакцията ще е еднаква...

# 1 081
  • Linz
Не сте ли го срещали този лаф как протичат дискусиите по форумите в различните държави? От там ми е цитата. Иначе по форуми не пиша, но в ежедневието си общувам с хора от най-различни националности- на това се основава коментара ми.

# 1 082
Вицовете са едно, реалността - друго. При подобно сериозни теми вицовете и иронията не са на място.

# 1 083
  • София
Друг такъв случай няма да има с никоя от дъщерите ми.

Защо?

# 1 084
  • София
Не сте ли го срещали този лаф как протичат дискусиите по форумите в различните държави? От там ми е цитата. Иначе по форуми не пиша, но в ежедневието си общувам с хора от най-различни националности- на това се основава коментара ми.

Пробвай да опишеш същото, което оописа тук като история на връзката, в местния ви форум, да видим какви ще са реакциите. Може хората, с които общуваш очи в очи да си премълчат, но в действителност никак няма да приветстват подобно родителско поведение. Недей да си мислиш, че тук сме злобни и захлупени, защото не явно не си срещала истински консервативни хоора.

# 1 085
  • Linz
Човече, не влагам ирония, съвсем сериозна съм.
Бърди, така мисля, не, че аз ще ги спра.
Усещам, че тия двамата ще бъдат заедно мнооого дълго време. А сестра й въобще не я виждам така да се залюби с някой.

# 1 086
  • София - Рим и обратно
Мале, на 13 се залюбва с някакъв чичак на 20 и кусур (лафът е на 15 годишната ми дъщеря, за която всички над 20 са чичаци) и ще бъде с него мноооого дълго време?! Баси, накъде отива светът? Или по-точно-  къде се връща? На 13 не би ли следвало други неща да са й в главата, не дългосрочни връзки?

# 1 087
  • out of space
На 13 безумно влюбена в някакъв, който не е виждала? Много добре го опознала без да го е виждала? Много дълго ще бъде с него....и се знае без да го е виждала?  Shocked

Остаряла съм, едно време не правехме така...  Tired

# 1 088
Кафе, Ери, излишно е. Има хора, на които дори да им поднесеш здравият разум на сребърен поднос с гарнитура, пак няма да го разпознаят. Няма смисъл да се хабим. То е все едно да говориш на глух.

# 1 089
Абе то девойката да си мисли така е приемливо. Млада, даже малка, и глупава е.
Но майката? Thinking

# 1 090
  • София
Жената сто пъти писа, че има нужда да обсъди настоящата ситуация при настоящите обстоятелства, а вие не се спряхте да й сипете сол на главата. Характерна черта е страха да се поставим на чуждото място, ако е на някой закъсал. Друго си е да мъмрим от пиадестала на едно илюзорно съвършенство - фалшиво е, защото в общия случай съществува само тук (в опасия, лош, интернет Wink ) Мисля, че ако тези, които само си чешат егото в тази тема са по-малко, може и да се престраши някой да се включи с предложение за помощ или взаимопомощ.

# 1 091
Жената сто пъти писа, че има нужда да обсъди настоящата ситуация при настоящите обстоятелства
Ако случайно не си забелязала, обсъждаме я. Или твоите представи за обсъждане включват само безусловно съгласие и потупване по рамото?

# 1 092
То това поколение не е било никак само на трева, че да се изследват конкретните влияния на точно тази дрога. Експериментирали са доста, но и сега не липсват експериментатори, дотолкова са смели, че от едно-единствено пробване умират.

Сещам се за един от това поколение, дето в един момент е пиел ЛСД направо от лабораторното шише. Чак на 70 е получил инсулт, което за тази възраст е нормално, и само на лимонада да караш. Има един, умрял на около 50, ама той на практика си е правил омлета само с псилоцибни гъби, за закуска, обяд и вечеря, така че там е нормално.

За тийна ще е весело да пробва трева, но да усети от нея психеделичен, не наркотичен ефект. Защото психеделичното преживяване може да е много дискомфортно и дори страшно, докато наркоточното, особено на базата на допаминовата система, е много приятно и изглежда безобидно.

Не съм привърженик на експериментите с дрога в ранна възраст, трябва да имаш някакъв акъл, за да овладееш някои преживявания.

# 1 093
  • София
Жената сто пъти писа, че има нужда да обсъди настоящата ситуация при настоящите обстоятелства, а вие не се спряхте да й сипете сол на главата. Характерна черта е страха да се поставим на чуждото място, ако е на някой закъсал. Друго си е да мъмрим от пиадестала на едно илюзорно съвършенство - фалшиво е, защото в общия случай съществува само тук (в опасия, лош, интернет Wink ) Мисля, че ако тези, които само си чешат егото в тази тема са по-малко, може и да се престраши някой да се включи с предложение за помощ или взаимопомощ.

За какъв пиедестал говориш? за какво сипене на сол говориш? Запознанството и срещата вече са факт, и запознанството е от времето, когато момичето е било на 13. Ако за теб неодобрението на случващото се е сипване на сол, ок, а ти какво очакваш, фалшиви ръкопляскания колко норрмално е всичко това? Мерси, преспочитам да съм консерва, отколкото да рискувам да се правя на широкоскроена! Какви предложения точно за помощ могат да се дадат, тя вече историята е налице! тепърва нито може да пракрати тази връзка, защото ще срещне голяма съпротива, нито да продължи да я поощрява. Ситуацията е патова. Остава да се моли цялата работа да приключи от самосебе си или въпросният млад мъж да излезе читав. Просто ще си има не едно, а десет наум занапред.

Мамасита, можеш да си пишеш за преживявания колкото си щеш. Предлагам ти да си направиш образователно посещение на местната токсикология, та хуббаво да видиш докъде се докарват от акъл и преживявания. А и не ти вярвам, че ще си ок някое от твоите деца да се впусне в "духовни" приключения - на думи пишеш едно, но на практика няма да допуснеш писаниците ти да се превърнат в рреалност за децата ти. Та, на нивото на ала-бала-кастанеда сме.

# 1 094
  • София
Ако за теб неодобрението на случващото се е сипване на сол, ок, а ти какво очакваш, фалшиви ръкопляскания колко норрмално е всичко това? ....
Очаквам предложения какви действия би могла да предприеме сега, за да предпази детето си. Ама точно това дете в сегашната ситуация.
Молбите към висша сила не ми се струват практично решение.

Общи условия

Активация на акаунт