ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 274
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
момичета пуснала съм новата тема със заглавия Януари 2014. ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734545.new#new

НО МОЛЯ НЕ ПИШЕТЕ В НЕЯ ДОКАТО НЕ СЕ ИЗПИШЕ ТАЗИ. После ще е дооправям и променям

Утре ме няма цял ден и не знам дали няма да я изпишете

За промени на 1 стр- ЛС моля, че не успявам да изчета и отбележа всички, а предния път имх проблеми с влизането.

Лека и мека от мен

# 661
Здравейте и от мен !Късно ли е вече за ново попълнение?

# 662
Тори ( само дано не съм объркала ), мисля, че ти преди време беше казала, че като кихаме и бебчето започва да мърда!!! Еми днес разбрах за какво става въпрос!  Grinning Кихнах два-три пъти и онова малкото така сладко започна да ме ръчка, че чак не исках да спирам да кихам!!!  Joy Joy Joy

Хихи, радвам се много !!!  Hug И моите пощръкляват тогава и ми е толкова хубаво  Heart Eyes Heart Eyes

Здравей и добре дошла при нас!!!Никога не е късно за включване  Hug Hug Hug

# 663

Разбира се, че не е късно!!! Винаги има място за нови попълнения!!!

Добре дошла при нас  Hug Hug Hug

# 664
Благодаря за гостоприемството!!!! Ще следя темата с интерес и обещавам да бъда активна.Това ми е втора бременност.Имам дъщеря която е 8г и половина , раждала съм я януари и сега с второто термина пак е януари/ 28 по точно/. С първото дете нямах изобщо възможност да пиша във форума , но се надявам с второто да наваксам.

# 665
От мен нещо за разведряване Simple Smile
Мъж и бременната му съпруга отишли при гинеколог. Младежът попитал дали могат да продължат да правят секс. Докторът обяснил:
-Първите три месеца няма никакъв проблем, можете да го правите всякак. Вторите три месеца може само в кучешката поза. А последните три месеца – само във вълчата.
-Каква е тая вълчата, докторе?
-Лягаш край дупката и виеш  Joy
Пандииии, какво стана с ФМ Hug
Този проблем с капилярите на носа и аз го имам, много е неприятно Confused
Хайде лека вечер  Hug

# 666
Кайлис Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

при нас отдавна е вълчата ...  Joy Joy Joy

# 667
То и при нас... 4470

# 668
Кайлис, много ме разсмя  Joy Joy Joy Ще го разкажа и на ММ ама едва ли ще му стане много смешно на него....все пак ще е 9 месеца във вълчешката  Laughing Laughing Laughing

# 669
Мале, много вълци тук много нещо  Joy

# 670
# 671
Кайлис, мерси, че питаш.  Hug Новините като цяло са добри. Бебето расте, зраво е, има си всичко. Но има едно нещо, което док видя на сърцето и докато обясняваше, за момент много ме притесни. Обаче ни увери 100 пъти, че не е нищо сериозно и дори е можела да ни го спести. Уж гледам да не се шашкам излишно, мъжо е сигурен, че всичко е наред. На мен обаче ми е адски притеснено и ми се реве и по-добре да не пиша повече.

Почти никой не потвърди за срещата. Засега сме едва 4.  

Лека нощ на всички.

# 672
Кайлис, мерси, че питаш.  Hug Новините като цяло са добри. Бебето расте, зраво е, има си всичко. Но има едно нещо, което док каза и за момент много ме притесни, но ме увери 100 пъти, че не е нищо сериозно. Уж гледам да не се шашкам излишно, мъжо е сигурен, че всичко е наред. На мен обаче ми е адски притеснено и ми се реве и по-добре да не пиша повече.

Ако искаш кажи, вместо да се измъчваш.
 Hug

# 673
Щом не е късно и аз да се включа.  Hug Следя ви от самото начало, но все не ми остава време да пиша. Това ми е втора бременност и на 99% пак ще си носим сини гащи. Първото ми детенце е на 4 години и с нетърпение очаква да стане батко. Терминът ми е на 13 януари и се надявам както за мен, така и за всички бъдещи мами да се насладим на една спокойна, изпълнена с усмивки и настроение бременност.

# 674
Теди, добре си ни дошла!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт