ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от  мен!Как сме днес???Аз още си чакам ритниците,но няма и няма.... smile3518

renigu и бебо - спокойно, ако ви е първа бременност до 21 седмица ще ги усетите. Имате време още.

Панди какво има, малката ли ти липсва? Кога си я взимате обратно вкъщи?  Hug

Роси, лек полет и много поздрави на Свободата!  Peace Flutter

# 646
Ей, ама и вие не сте много активно последните дни.  Thinking

Росииии, много приятно да си изкарате! Завид, завид!!!  Heart Eyes И лек полет!  Hug

Възкресителнице  Hug абе не знам и аз. Мъжо, че ме ядосва от събота насам, ядосва ме, детето че ми липсва, липсва ми, че имам болки в корем и стомах, имам, че ми се насъбраха доста първи смени, насъбраха се. НО май предимно хормонките драматизират нещата повече, отколкото трябва... А твоето синче как е в у-ще? Свиква ли, харесва ли му?  Simple Smile

Емитооо, Вебо, мерси, момичета. Дано новините се добри.  Hug Ренигу, Вебо, съвсем скоро очаквайте "включване" отвътре.  Hug

Бейбифейс, браво за кека.  Grinning Имам много лесна рецепта за кекс с вишни/праскови/малини БЕЗ ЯЙЦА, изключително подходящ за състоянието ни, особено през лятото. Супер лесен и бърз и страааашно вкусен. eat Ако ти се занимава, мога да се разровя за рецептата.

Цветно, честита спалня! Много блажени сънища и забавления на нея.  Mr. Green  Hug

И накрая да помоля който ще заповяда в събота да пише тук или на лични, че евентуално да запазя по-голяма масичка.  Hug

# 647
  • софия
♥Пандичка♥  весело изкарване на срещата. Сестрата на мъжа ми се омъжва и ще сме на сватба, този път ще пропусна.  Wink

# 648
# 649
Здравейте!
Пандичка,късмет днес! Hug Я дай рецептата за кекса без яйца,че ми се струва интересна идея!
Роси,лек полет и да си изкараш великолепно!  Hug
Фейсче,браво за кулинарното превъплъщение! Hug
Цветно,честита спалня,с мерак да си я ползвате! Hug
То и ние сме на тема избор на спалня и в петък ще ходим на оглед.Вече съм нахвърлила няколко варианта,но си е друго да ги видиш на живо и да си прецениш дали ти пасват.

Уф,да ви се оплача-днес сутринта в 7:45 едни комшии решиха,че ще потрошават някакви стари шкафове и ще къртят един свод на широко отворени прозорци. Имах чувството,че са при мен. Тъкмо днес бях от малко по-късно на работа,но къде ти...сега ми се спи,а беба периодично удря по някой лек шут,явно за да не заспя.  Wink Усещам,че довечера ще си ходя по бързата теория в леглото,че поне да поспя преди пак да решат да ми нарушат съня. Оф,кофти е да имаш комшии с нулева съобразителност...(то за тях цял роман може да се напише  ooooh! ooooh! ooooh!) мрън-мрън...

# 650
Роси, лек път и да изкарате страхотно  Hug
Цветно - честита спалня Simple Smile На мен ММ ми даде зелена свтлина за антрето....Обачееее гледам, гледам и не ми харесва нищо каквото съм видяла. То и нашето не е антре точно, а коридор, няма прозорци хем искам да събира много неща (за връхни дрехи и обувки), хем да не заема много място, хем да се връзва с останалия стил на жилището....Трудна работа, много...А до няколко дни трябва да съм решила.
Бейбифейс - браво за сладкиша.
Вебо, хич да не ти е гузно  Hug То и малко шоколад ако не хапнем не може bowuu Ето аз днес ядох 4 вида плод, обаче ако имаше едно Баунти да речем, нямаше да му откажа  chef
Усмихнат ден, момичета!

# 651
Добро утро!  sun

Днес съм на ФМ и нямам търпение.  Heart Eyes Бебка е супер активна последните дни. Хем много се кефя да я усещам толкова много, хем ми е малко притеснено дали нещо не е неспокойна (понеже и аз самата напоследък съм неспокойна, даже си поплаквам). Хубав ден на всички!  Hug

Пандичка, няма да се притесняваш Simple Smile При мен е така, откакто започна да ритка и в петък като бях на консултация попитах докито, дали е нормално да е чак толкова активно и тя ме успокои, че колкото повече ритало, толкова по-добре било. Така показвало жизненост и било абсолютно нормално. Аз също се бях притеснила за това, тъй като напоследък и аз не съм от най-спокойните и се шашках, да не го предавам на бебчо. Ако искаш, попитай все пак и на ФМ и пиши после, дали и на теб така са ти казали Hug Хайде успех на прегледа!:)

# 652
  • София
Записвам се за събота с поне едното дете, по-вероятно - и с двете  Peace

При мен също се получава едно запушване на носа, но е само сутрин и след старателно издухване преминава. За сметка на това почти винаги има и малко кръв. Явно съм със слаби капиляри.

# 653
Уфф....аз от няколко дни сънувам само глупости и се будя от страх и не мога да спя...снощи и днес сутринта пък съм с адско (вече по-добре) главоболие..не знам дали да не го отчитам на пълнолунието..
Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 654
Панди, успех на преглада и само добри новини да донесеш!  Hug

Малчо, много ми е добре позната картинката с шумните комшии. Ние имаме едни дето живеят в Гърция и всеки път като се приберат става страшно - то са постоянни ремонти, шумни събирания с приятели и какво ли още не!!! Ужаааааас меко казано!!!

Искам да ви питам вие имате ли вагинално течение и ако ДА - какъв цвят е?!?! Аз имам не много силно и от време на време от безцветно до понякога леко жълтеникаво, няма миризма, нито парене. Нищо друго освен жълтеникавото не ме притеснява. Имала съм гъбички, но беше много по-различно и болезнено. А микробиология ще ми правят чак на 10-ти септември!!! Ако има инфекция няма ли да е късно да чакам до тогава?!?!?!

# 655
Здравейте и от нас!!  family

Панди, аз няма да мога да дойда на срещичката ...

Зелено човече, и аз предимно сутрин ги вадя едни кървави - после нямам проблем  Hug

Цветно още в началото имах (и все още имам) подобно течение (леко жълтеникаво, ту гъсто, ту разтегливо) - правена ми е МБ и не се отрки нищо ... сега мисля пак да повторя за всеки случай , да не би пък ... да ...  Heart Eyes

Утре съм на преглед при новия ми избор Simple Smile дано съм доволна и не го карам на сила да ми казва размери, сърца, околоплодни води, шийка ... стискайте палци !  fingerscrossed

Днес купих две портбебета (одеалца) в жълтичко- много са сладки  Heart Eyes

# 656
Здравейте бременелки!!!!Много време се изгубих!
Вече се чувствам прекрасно - няма гадене,повръщане,плацентата се калцира след отлепването,бебчо леко рита.Добавете ми на първа страничка един син щъркел stork-boy  !!!
Моля ви да ме добавите към фейсбук групата - много по-удобно ми е и ще съм редовна!!!
Не съм чела назад,но се надявам темичките да са изпълнени само с хубави новини и вълнения!

# 657
Здравейте и от мен!Искате ли ново попълнение баш по средата? Simple Smile Термина ми е на 08.01 и вчера разбрахме че ще е момче Grinning.Първо бебче ще ни е.Още не се проявява като футболист-само веднъж леко ме погъделичка преди дни и две леки ритания снощи.Сигурно от вълнение след прегледа.От вчера и при нас се почна мисленето за име.ММ много иска да го кръстим на баща му,но той е починал,а аз съм суеверна-чувала съм че не е на хубаво.Е,има време да го мислим.Хайде засега лека вечер.

# 658
И аз си имам проблеми с носа и си зная,че съм със слаби капиляри,даже като малко редовно ми течеше кръв от носа. От около 1 месец ми е редовно запушен и също вадя по малко кръв,после ме хвана и гърлото,леко зачервено е и сега го третирам с гаргара с топла вода и сол(отвратително е,но поне има някакъв ефект,но не трябва после 15 минути да пиеш вода).
Цветно,и при вас с тези комшии е неприятно.

# 659
Тори ( само дано не съм объркала ), мисля, че ти преди време беше казала, че като кихаме и бебчето започва да мърда!!! Еми днес разбрах за какво става въпрос!  Grinning Кихнах два-три пъти и онова малкото така сладко започна да ме ръчка, че чак не исках да спирам да кихам!!!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт