ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета!
Голяма дискусия сте "разпънали" днес Simple Smile
Моята свекърва ми каза, че може да ми отдели най-много една седмица след като се роди бебето. Отговорих, че няма защо да се притеснява, защото искам сама да си гледам детето - все пак сме го чакали дълго време и искаме да му се нарадваме.
Имам едно оплакване - краката ми са ужасно подути! Но наистина ужасно подути - дори сандалите не ми стават, плътта ми е като бухнало тесто. Някой има ли подобен проблем и как се справя с него? Или да се обаждам направо на гинеколога?

# 631
  • София
Здравейте, момичета!
Голяма дискусия сте "разпънали" днес Simple Smile
Моята свекърва ми каза, че може да ми отдели най-много една седмица след като се роди бебето. Отговорих, че няма защо да се притеснява, защото искам сама да си гледам детето - все пак сме го чакали дълго време и искаме да му се нарадваме.
Имам едно оплакване - краката ми са ужасно подути! Но наистина ужасно подути - дори сандалите не ми стават, плътта ми е като бухнало тесто. Някой има ли подобен проблем и как се справя с него? Или да се обаждам направо на гинеколога?
На мен ми бяха така след дългото пътуване до мортето. Но и сега се подуват ако стоя примерно в седнало положение повече от 2 часа. Не ми е първо пътуване, но за първи път така ми се подуват краката. Даже сега усетих, че и в пръстите на краката имам болки в ставите. Ако искаш питай гинеколога. Аз питах моя и той само казва да не ям солено изобщо.
За калция и аз не знам дали да пия, вече се чудя, доктора нищо не казва конкретно. Пък и днес беше много зает и набързо само говорихме.
За бабите аз не че съм била против, било ми е все едно кой ще ме гледа. Тогава си бях щастлива. Но сега се обръщам назад и виждам, че не е съвсем правилно детето изцяло да се харизва на бабата и дядото. Лично мен прекаленото много грижи ме задушаваха. Освен това така се губи връзката с родителите точно в най-важните моменти от израстването.

# 632
Да не се заричам и планирам ненавременно рано, но си мисля, че ще насърчавам моя бебо ще контактува активно с домашните котки. Много ще е забавно да наблюдавам как ще го посрещнат и приемат.
А само като си представя евентуалната реакция на ММ   tantrum  безценно, безценнооооо!

# 633
Да , и моите крака са много подути старите чехли не ми стават купих си нови сандали един номер по големи.Питах  моята док. от топлината било Sad

# 634
Пандичка, може ли да те помоля, да ми добавиш първа бременност на 1-ва страничка?
Благодаря предварително   Hug

# 635
Здравейте мамчета  Wink Моят преглед мина добре днес, растем си, добре сме, но бебо така си беше кръстосал краката, че доки и предположение за гащите дори не можа да направи  Wink Другия вторник съм на ФМ, там щели да ми кажат пола  Laughing Мислех да си сменям лекарката, но днес нямаше опашка и ми обърна подобаващо внимание, дори ме уреди с час за ФМ  Wink
Лека нощ от нас  Hug

# 636
Добро утро!  sun

Днес съм на ФМ и нямам търпение.  Heart Eyes Бебка е супер активна последните дни. Хем много се кефя да я усещам толкова много, хем ми е малко притеснено дали нещо не е неспокойна (понеже и аз самата напоследък съм неспокойна, даже си поплаквам). Хубав ден на всички!  Hug

# 637
Айде успех, да се върнеш само с добри новини!

# 638
Добро утро!  sun

Днес съм на ФМ и нямам търпение.  Heart Eyes Иначе нещо ми е криво последните дни и не ми се пише. Хубав ден на всички!  Hug

Добро утроооо и благодарим за закуската  Hug Стискаме палци за ФМ и чакаме да пишеш как е минала. Пожелавам ти само хубави емоции днес и никакво кофти настроение Heart Eyes И аз така бях няколко дни, но днес съм в прекрасно настроение напук на всичко Simple Smile

# 639
  • София
Панди, успех! Мерси за закусчицата.
Да се похваля, развихрих кулинарните си способности. Никога не съм правила сладкиш, освен една бисквитена торта, но вчера спретнах ето това:
Стана мнооого вкусничко. И е лесно и бързо.

# 640
  • софия
Добро утро,(или то добър ден стана вече)

Как сте? Аз ви чета малко "по диагонала" и най-накрая успях да пиша в "новата" тема.  Embarassed

# 641
  • София
Добро утро и от  мен!Как сме днес???Аз още си чакам ритниците,но няма и няма.... smile3518

# 642
Момичетааа не можах да ви изчета, че голяма лудница тук окло мен преди ваканцията Simple Smile

Сега съм на летището и заминавам за 2 седмици. Ако мога ще ви чета и ще пиша.

Хубав ден и до скоро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 643
Момичетааа не можах да ви изчета, че голяма лудница тук окло мен преди ваканцията Simple Smile

Сега съм на летището и заминавам за 2 седмици. Ако мога ще ви чета и ще пиша.

Хубав ден и до скоро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роси, лек път и приятно изкарванеееее...  Hug

Момичетаааа, аз да се похваляяяяя ще си имаме нова спалняяя. Най- после след месец обикаляне и избиране. Направо не мога да повярвам!!!

# 644
renigu и аз си чаакаам, ама   33uu
Rosi4kaS весело изкарване!
babyface76 вчера си купих стафиди и орехи ей така за всеееки случай Wink ако ми се дояде кексче и си викам айде бе дундо яж си доматите и никакво сладко.. е да си го бях направила, че току що си отворих един шоколад  Embarassed егати..

Общи условия

Активация на акаунт