Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 111-тa тема

• 184 103
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Леле,Пепи,невероятни снимки

# 76
време за вечеря, може би  Wink

,магданозена супичка по рецептата на Пеп-4о(не предполагах,че ще е толкова вкусна) и една

радвам се, че сте харесали  Hug

# 77
Козуначено руло със сладко от къпини, кифлички, картофено-зеленчукова запеканка със и салата от зеле и моркови.

# 78
Пеп-чо кажи рецептата за рибните хапки. Апетитно изглеждат, дано успея да ги пробутам на домочадието, че напоследък рибата сама си я ям.

# 79
# 80
  • Близо до морето (200 м)
Големи красоти и вкуснотии при Вас, както винаги!!! Обожавам тази тема.

Аз да се изфукам с кетчупа ми, по рецепта на пеп-4о с хиляди благодарности към нея  Hug  bouquet

# 81
 Rolling Eyes момичета, моля тия, дето ми правите кетчупа да пращате по 1 малко бурканче с благодарността  Laughing така ще прескоча правенето аз  newsm03
и сериозно - радвам се, че ви харесва тая рецепта. А  за подправките -ако обичате други -сменяйте смело. Писала съм, че така се харесва у нас -затова и са тези.  Само лук не слагайте, че годокарва на манджа тогава.

# 82
да изпращат на твое име , но на мой адрес  Joy  бат`Бонго , талисманът на републиката, е с предимство  Laughing

# 83
да изпращат на твое име , но на мой адрес  Joy  бат`Бонго , талисманът на републиката, е с предимство  Laughing

Лелеее, тя и манджата ти като за талисман, разни месца асорти. Heart Eyes  bouquet

# 84
леко съчинение на тема "лятно, постно, леко".  hahaha
за пръв път се прави , но пък беше доста вкусно.

# 85
не ти вярваме  Laughing трябва да дойдем за дегустация

# 86
това вече е история , но ще ви направя ново и в по-голямо количество. казвайте бройката и си точете зъбите.  hahaha

# 87
аз и Лабрекс... но ядем за  по двама....  Blush

# 88
  • Русе
r.i.angelova, тортата е уникална!   bouquet  За мен би било много интересно да видя разрез.
Искрено се надявам да сте одобрили вкуса и опита да си е заслужавал! Hug
ТЯ и твоята торта е много хубава!Да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet
пеп-4o, чуден терин!  bouquet
 Capt_Flint, Angellove, labrex, много,много вкусно!
Едни бързи банички при мен

# 89
r.i.angelova, тортата е уникална!   bouquet  За мен би било много интересно да видя разрез.
Искрено се надявам да сте одобрили вкуса и опита да си е заслужавал! :hug

Благодаря! Аз правих тортата с пандишпанови блатове и ползвах кайсии от компот. Много се хареса тортата, но нямам снимка на разрез. Нямах апарат, а и някак си се отплеснах да я режа, да я сервирам и така и не се сетих да щракна с телефона поне. Чудесна рецепта, но тъй като е твоя не си позволявам да я публикувам. Ако искаш пусни я тук, че Ани питаше за рецептата.  Hug

Много апетитни банички!

Общи условия

Активация на акаунт