Макар и още далече, февруарското човече върви към четвърти рожден ден вече (50)

• 60 419
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Ама ние сме много и сме силни, та трябва да имаме къде ад пишем.  Heart Eyes

Вчера Димана я водя на градина и понеже плака забравих да питам за отоплението, отива ММ да я вземе - тя беше по анцунг и тънка блузка с къс ръкав, сложили и резервната вълнена блуза под анцунга, всички деца били така навлечени. Днес отивам да питам директорката, но ако ще е в такъв студ и няма да имат парно, няма да я водя. Баси....  Confused

Иначе, пускам кафвто и изчезвам по задачки :

# 586
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, дами  Hug
МерсаЖ, за каЙвето  Wink, аз да метна едни палачинки  Joy

При нас в ДГ от 2 седмици парното е на мах и даже като се влезе от вън ... не се диша ...

# 587
Добро утро!
Мерси и за кафенцето и за закуската!
В нашата детска градина от вчера работи парното,а откакто има студени дни им пускаха две печки,та им е топличко.
Дано не ни заключат темата,че не знам какво ще правя без вас HugГоляма опора сте в тежки моменти!

# 588
ДУ!
При нас в ДГ парното е също на макс, а стаята на нашата група е най-горещата, защото се пада точно над басейна, който се отоплява и ползва интензивно през зимата. Просто не се диша.

Аз тихичко да изляза на светло и да споделя, че съм в 9 г.с. Още е много рано, ама на вас мога да кажа. Simple Smile

Дано да не заключат темата, хубаво ми е тук!  bouquet

# 589
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Amica,  Hug Hug Hug-ки. Честито и всичко да е наред Simple Smile

Хайде пък кАт гледам ще спретнем тук и подгрупа "бебета 2014"  Joy Нали няма да се пречкаме мно'о Simple Smile
Като гледам "бебета 2012" са силна група, та и ние така  Wink Чакаме нови попълнения - да знаете!!! Имате още време да се включите в 2014-та  hahaha

# 590
  • До Балкана
Добро утро!
Амика, честито  bouquet Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Сънувах, че съм бременна с близнаци - отказвам да го тълкувам като болести, проблеми и т.н. (мъжа ми се събуди с Т и бронхит отново за 3-ти път за месец, тъй че ..  Crossing Arms ), а ще си го тълкувам буквално, пък! Whistling
Оф, при нас парно има от преди седмица и е много топло наистина. Искам празници, искам пътувания, развлечения, да ми е спокойно искам ....  Praynig

# 591
  • offshore & overseas
Amica, честито! Лека и безпроблемна. Терминът кога е, кажи тихичко? Laughing

Далче, на теб пчеличка ще ти пусне Юхчевата (по-късно може да метна и щъркела), а аз ще те орисам да пътуваш, да се веселиш и да си спокойна и уверена. babydust7 babydust7 babydust7

Май наистина се очертава подгрупа 2014. Уошо нема. Mr. Green

# 592
Amica, честито!   bouquet
Дръж ни в течение! Hug

Далче, хайде да не ти пожелая тризнаци. Mr. Green
Каквото поискаш - такова да се падне! Praynig

# 593
Благодаря ви, момичета! Мяуче, края на юни, живот и здраве.

# 594
  • Бургас
Амика, честито ! Лека и безпроблемна бременност !  Hug

# 595
  • До Балкана
 Hug Ех, че сте душички!
Коте, то хубуу ме пУашиш сега с тез тризнаци, а финансите няма да ми го позволят наистина. Ама нали са деца, няма да ги връщаме, я! Ще събирам месечен абонамент, че ръся доброта, хумор и остроумие! hahaha

# 596
  • София
ДВ!  Hug

Амика, честито, лека и безпроблемна бременност!  Hug

Далче, никви болести не значат сънуваните близнаци - значат си бебоци и туй то!  Crossing Arms Какъв срок на изчакване ти казаха? Казвай тук да не опущиме нещата, ний лели ли сме или лукови глави?  Crazy

Бо буха като магаре, назначих му Вентолин, или ще се оправи, или не.  Mr. Green
В градината идея нямам дали имат парно, срам, срааам, ама никакво внимание не обърнах... Госпожите сутрин го посрещат по едни тънки блузета, та ся се замислих, че вероятно имат парно.  Embarassed

# 597
  • До Балкана
Добро утро!
Ника, да се оправя Бо по кратката процедура пожелавам! Hug
Според док. на мен пазене не ми е нужно, но аз психологически имам нужда от карантинен период   Crazy Нищо няма да изпуснете, като се родят ще ви информирам  Party
Да е много позитивна и спорна срядата на всички!

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 10:04 от Dallcheto

# 598

(Не прилича много на кафе, ама идеята е важна.  Grinning)

като се родят ще ви информирам
newsm62

# 599
Честит Ден на християнското семейство и християнската младеж, мили дами! Дано децата и семействата ни са здрави и силни и се радват на много щастие и любов! Честит празник!
Честит рожден ден, Раличка!   bouquet Много здраве и късмет!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт