Майкоу, вие вече елхичките сте украсили
поздравления!Аз съм твърде далче от коледната емоция все още. Тепърва, имам цели 3 седмици, в които се очертава да оцелея на ръба на силите си.
Започваме с родителска среща във вторник, минаваме през командировка в Германия м/у 9 и 13 декември, 2 деливърита на клиента и чак тогава мога да мисля за почивка и за Коледа. Е, с подаръците понапреднахме - за децата - зимни кънки за всяка, решили сме да ги качим тази година и двенките; за милоот - в процес на избор е; бабите и дядовците както обикновено са проблемни... а аз днеска имах среща с добрия старец, който ми подари ето ози красавецhttp://www.sony.bg/product/dsc-h-series/dsc-hx300
Май много съм слушкала и не много папкала. Като цяло обаче, за мен 2013 г беше добра, надявам се, обаче, 2014 да е още по-добра.

Като най-сериозното си постижение отбелязвам раздялата ми с 16 килца, които успешно задържам и 2014 почвам отново офанзива.
Хубава седмица ви желая, много усмивки и по-малко нерви

Всичките пожелания към мен да ви застигнат с пълна сила! 

)
, аз достигнах своеобразното дъно на онлайн пазаруването като си поръчах алкохол
(за оправдание ще кажа, че търсех от месеци едно определено вино, пък нямах време да обикалям по енотеки, то само тва оставаше
). Намерих го виното и реших да си напазарувам отрано за празниците, че нали чакаме гости, няма да се излагаме.