Отговори
# 465
Parade's end - абсолютно невероятен, от ранга на Абатството, да не говорим за великолепната актьорска игра!

# 466
Открих това - The Invisible Woman, www.imdb.com/title/tt1700845/

Има го в "Замунда", но за сега е без субтитри.

# 467
  • на кого му пука
Изглежда че са решили да вкарат в Абито още един кандидат за лейди Мери.

Прецъкайте си цялата фотосесия.

# 468
  • срещу двата комина :)))
Изглежда че са решили да вкарат в Абито още един кандидат за лейди Мери.

Прецъкайте си цялата фотосесия.

бреййй, актьора играещ Томас е повече от прекрасен  Heart Eyes

# 469
  • в морето до колене
Само ми е чудно, кога е успял да се остриже така?
Онзи ден са били на благотворително събитие и си беше с нормалната коса...

# 470
Не знам дали сте писали за Parade's End. Горещо го препоръчвам. Невероятна история, невероятна актьорска игра. С една дума - завладяващ.
Благодаря за препоръката   bouquet
Някой знае ли къде могат да се намерят читави субтитри ?

# 471
  • София
Не знам дали сте писали за Parade's End. Горещо го препоръчвам. Невероятна история, невероятна актьорска игра. С една дума - завладяващ.

В арена го има качен със субтитри, но все още не съм го гледала за да кажа читави ли са.
 Коригирам се има за 4 серии в http://DMCA-removal-from-Google/

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 17:27 от vangobi

# 472
  • Бургас

За сега няма читави субтитри. Всъщност качествения превод на този сериал ще е доста трудна работа, защото езика и изказа, ползван там е доста сложен. Аз самата не можах да схвана някои неща, макар че бях въоръжена с българки и английски субтитри и с речник. Трябва някой филолог да се заеме. Но ако нямяш големи претенции и тези, които ги има стават.

# 473
  • София

За сега няма читави субтитри. Всъщност качествения превод на този сериал ще е доста трудна работа, защото езика и изказа, ползван там е доста сложен. Аз самата не можах да схвана някои неща, макар че бях въоръжена с българки и английски субтитри и с речник. Трябва някой филолог да се заеме. Но ако нямяш големи претенции и тези, които ги има стават.

Така е! Аз изгледах първа серия и втора до средата, много ми е трудно да схвана какво се случва. Няма да го изгледам, просто не го разбирам.

# 474
  • Бургас
Има доста военни и политически термини, които човек безсъответните знания от историята на Англия е невъзможно да го преведе. Но пък любовната история изпъква въприки всичко  Simple Smile

# 475
  • в сърцето на един мъж...
Да споделя само, че издадоха книгата на Елизабет Гаскел, Север и юг. Така че вече освен на сериал, можете да й се насладите в писмен вид Simple Smile

# 476
  • София
Geia, от онзи ден се каня и тук да дойда да го напиша, защото за мен тази тема беше източник на запознанството ми с Елизабет Гаскел  Hug.

# 477
  • в сърцето на един мъж...
Вени, аз се сетих, че сме говорили с момичетата, че ще е хубаво да я издадат, та затова и споделих. Но благодаря на теб, че ми каза, че са я пуснали вече Hug

# 478
http://www.imdb.com/title/tt2184287/?ref_=fn_al_tt_1
Този съм го пропуснала , чак сега го открих.

# 479
  • в морето до колене
http://www.imdb.com/title/tt2184287/?ref_=fn_al_tt_1
Този съм го пропуснала , чак сега го открих.

Мда, аз и досега съм убедена, че точно заради този филм Дан Стивънс напусна "Абатството"... Whistling
Но не това беше причината да не го харесам особено много.  

Общи условия

Активация на акаунт