Отговори
# 570
  • Пловдив
Е, дето 73-та, там и 53-та  Laughing

Мислех, че е по-нов, някъде от 60-те години. Гледала съм го по телевизията, помня, че в ролята на Д.Артанян беше Жорж Маршал, който играеше в "Шатовалон" - култов сериал от 90-те, който вие едва ли помните.  Не го написах поради тази причина, едва ли някой ще го помни, а и ролята му не беше много от централните. Явно се е случило съвпадение на излъчването на филмите и затова съм го запомнила. Та по моя си логика (и аз не знам точно каква), съм определила "възрастта" на филма като по-млада  Laughing

Не знаех, че Бурвил е починал толкова млад.

# 571
  • в морето до колене
Аз съм във възрастовата група на тези, дето помнят. bowuu
Пък и обичам стари филми, та затова по-бързо се ориентирам, кога във времето са поместени. В интерес на истината и на мен първата ми реакция беше да кажа, че е 10-15 години по-рано френският филм.
За Бурвил не се бях замисляла, че нямам спомени да съм го гледала във "възрастни" роли... Ама то си имала крушка опашка.

# 572
  • София
..........."Шатовалон" - култов сериал от 90-те, който вие едва ли помните.
О, аз го помня! И песента, ама няма да ви я пея, че ще ме баннете  Mr. Green.

Хм, не съм обърнала внимание или съм забравила, че актьорът е един и същ.

# 573
  • в сърцето на един мъж...
Е то и аз ги помня. Mr. Green Просто този е пуснат скоро и си мислех да си го припомня, че поне там са естествени мускетарите, не летят по покривите Rolling Eyes

# 574
# 575
  • София
В коледния епизод на Даунтън Аби гост звезда може би ще е Джордж Клуни Grinning

http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/2014/09/george-clooney-do … n-abbey-christmas

# 576
  • София
ъ, тоя па кво ще прави в хубавия сериал...

# 577
  • Пловдив
Ще го краси  Flutter

# 578
  • в морето до колене
Тъй, аз понеже съм свикнала, че тука се разтегляха локумите през първите сезони на Абатството... докато го открие и останалия свят  Mr. Green - та затова тука ще покажа и официалния трейлър.  Flutter
Върнах се две страници назад, ама не видях да е показан, та се надявам да не се получава някое досадно повторение...

Но преди това напомням летния тийзър - https://www.youtube.com/watch?v=plzAuzRBkR4
И едни 20 секунди от мъдростта на вдовстващата графиня - https://www.youtube.com/watch?v=DSaFeGxcf0o - пуснати от ITV да продължи "подгряването" на аудиторията след

ТРЕЙЛЪРА -

Не че нещо, ама защо само една минутка.   Thinking И то от нея някъде 3/4 е реалното съдържание.

# 579
  • вятър в маслините, вятър над хребета
..........."Шатовалон" - култов сериал от 90-те, който вие едва ли помните.
О, аз го помня! И песента, ама няма да ви я пея, че ще ме баннете  Mr. Green.
Joy
+1

Heart Eyes

# 580
Като казахте летене по покривите-наистина тази най-последна верися на мускетарите беше доста странна, като режисьорско решение,но пък на мен ми хареса.
Милейди/Мила Йовович/ е представена едва ли не като свръхестествено същество-наемен убиец или нещо подобно.  Grinning
Интерпретацията е интересна,но и много налудничава като се замисли човек, но пък от друга страна е оригинална. В първият момент като изгледах началото -преди 2-3 години гледах като гръмната, но после си казах, че това е просто още един различен поглед към тази класическа история.  Wink
Тези дни мисля да дам още един шанс на Amazing Grace-преди време си го пусках, но нещо не ме грабна и така и не го догледах.

# 581
Качен е Downton Abbey S05E01 в замунда.

# 582
  • Пловдив
Чакаме (аз поне) превод  newsm10

# 583
От вчера го чакам, а не съм видяла къде - ще търся. Коледния го гледах веднъж без субтитри, после с френски, докато дочакам българските Simple Smile
    Пише ми, че не е намерен!  Mr. Green

# 584
  • срещу двата комина :)))
От вчера го чакам, а не съм видяла къде - ще търся. Коледния го гледах веднъж без субтитри, после с френски, докато дочакам българските Simple Smile
    Пише ми, че не е намерен!  Mr. Green

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=417835&commen … s=1#startcomments

Общи условия

Активация на акаунт