Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 117
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
честно казано , вече нямам никакво желание да се допитвам до подобни особи.замислям се дали да не отида при Цеца , защото виждам , че я хвалят , а  и ми е любопитно да ми гледат на кафе.но ако ходя , това ще е последно.не виждам смисъл да губя повече време , да ми казват неща и аз да вярвам , а след време да ми кажат коренно различно

# 241
Завиждам ви за доброто финансово състояние на всички тук!

# 242
  • София
Какво да ти кажа, аз началото на март бях при Лили от Разсадника и от тогава така се потресох, че не ми се ходи никъде, нищо че хвърлям по око в този форум Laughing

# 243
  • София

ЗАВИЖДАЙ, ЗАВИЖДАЙ! НАЛИ ЗА ТОВА ПИШЕМ, ДА НИ ЗАВИЖДАТ Simple Smile

# 244
аз известно време не влизах във форума , но напоследък пак започнах.явно обаче нищо не се е променило

# 245
иначе след последните ми две консултации тотално се отчаях.. никой не ми видя основния проблем и като го спомена , ми казват '' някой те е излъгал'. е , кой ме е излъгал ? аз ли не си знам личния живот ?? но видиш ли , щом не излиза в картите , значи го няма !

# 246
Ако детето ти си намери добра "съветничка" и ей така реши, че не му трябва вече майка. Дори и телефонът си не вдига, би ли седял/а/ със скръстени ръце, а?

# 247
Ако детето ти си намери добра "съветничка" и ей така реши, че не му трябва вече майка. Дори и телефонът си не вдига, би ли седял/а/ със скръстени ръце, а?

Ужасното е, че проблемът, който сам по себе си те смазва предостатъчно, ни най-малко не се разрешава с подобни обиколки.Нито психическото състояние на страдащия.Виж, то може и да се влоши, не е  като да няма промяна, де.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 01:14 от ryannn

# 248
  • София

E, необходимо ли е да търсим отговора в дебрите на окултното, като може да е видим, макар и неприятен???

# 249

Много не разбирам въпроса каква е тази съветничка, но ако детето ми има проблем от такъв характер или по скоро може и проблема да не е в детето точно ами в майката, .....не бих седяла със скръстени ръце. Ако не мога да го разреша сама, ще потърся психологическа-психотерапевтична помощ.

От както надничам тук не съм засякла да има някой читав ясновидец, всичко е загуба на пари.

А и да отиде човек на ясновидец или лечител, но ако са изчерпани всички други варианти и ако наистина става въпрос за нещо сериозно.

# 250
  • София

[/quote

От както надничам тук не съм засякла да има някой читав ясновидец, всичко е загуба на пари.
[/quote]

Дааа, за това става въпрос!

# 251
Относно гадаенето на карти таро си мисля,че питащият трябва да разбърка и разцепи картите.Иначе как ще усетят неговата енергия?

А гадаене на таро чрез скайп ми се струва ала-бала.

Друго,което не би трябвало да правят нашите ясновидци,е да ми искат примерно три имена и навършени години или направо рождена дата.Хайде,от мен да мине-първо име да им кажа-ок.Обаче рождена дата...виждат коя зодия съм и споменат някои общи неща и аз съм във възторг,че ме е описала добре.Глупости!!!!!

Както Божидар Караджов-три имена,дати на раждане,къде съм родена...още малко щеше да каже и кръвна група...и понеже го изгледах изненадано,той ми обясни:за да мога да те намеря.Ами аз стоях срещу него...за петдесет лева...

И освен това много се влияят от годината на раждане:по-възрастните хора питат за здраве,семейството;по-младите-за постоянен партньор,кариера.

Не мога да си обясня иначе как по нашите земи се пръкнаха толкова хора с изключителни дарби.

# 252

Не мога да си обясня иначе как по нашите земи се пръкнаха толкова хора с изключителни дарби.
[/quote]

E, празни ли да стоят гаражите им, или пък да ходят на работа и данъци да плащат, вместо да въртят сеанси от кухнята у тях-кой с карти, кой с лап топ, кой с лап боб...дай сега да им придиряме на хората!

# 253
  • София
Относно гадаенето на карти таро си мисля,че питащият трябва да разбърка и разцепи картите.Иначе как ще усетят неговата енергия?

А гадаене на таро чрез скайп ми се струва ала-бала.

Друго,което не би трябвало да правят нашите ясновидци,е да ми искат примерно три имена и навършени години или направо рождена дата.Хайде,от мен да мине-първо име да им кажа-ок.Обаче рождена дата...виждат коя зодия съм и споменат някои общи неща и аз съм във възторг,че ме е описала добре.Глупости!!!!!

Както Божидар Караджов-три имена,дати на раждане,къде съм родена...още малко щеше да каже и кръвна група...и понеже го изгледах изненадано,той ми обясни:за да мога да те намеря.Ами аз стоях срещу него...за петдесет лева...

И освен това много се влияят от годината на раждане:по-възрастните хора питат за здраве,семейството;по-младите-за постоянен партньор,кариера.

Да, точно така.
Моя приятелка: сяда и разказва всичко, после казва: "всичко ми познаха" . Е какво всъщност като си разказал всичко???

# 254
Да се чуди и мае човек защо не познаха нещо за политическия и обществения живот в страната,за бъдещето на България...

После се праскат по вестниците:Аз съм единствената,която позна нещо си!А що не го позна преди да е станало?

Общи условия

Активация на акаунт