Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 144
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте !
Относно Марияна Николаева от списъка някой има ли мнение за нея ??? Соешно е !!!

Моето мнение от личен опит е, че е излишно да си губиш времето и да си харчиш парите при нея.
Успех  Simple Smile

# 646
Ок, мерси а знаеш ли някоя при която си струва ?? Shocked

# 647
За съжаление никоя не мога да препоръчам на 100%. Преди имаше една Анастасия, но тя почина.
И аз се интересувам от добра врачка тук.

# 648
  • София
Да дам отчет - ходих при Вени от Овча Купел и мога да кажа че съм доволна.Настоящето го позна на 100% без въобще да ме пита и разпитва.За бъдещето ще видим.Прави нумерологична прогноза , гледа на карти и кафе , няма такса , колкото оставиш.

# 649
Светлана от Хасково не ми отговаря на телефона вече цяла седмица.
Последния път й беше изключен дори.

Знае ли някой причината и дали има друг телефон?

# 650
Предполагам от това дали познава една ясновидка може да се съди дали и ще помогне .. Случвало ли ви се е да отидете някъде и да ви кажат дори за починали хора имената .. Ето такава търся която вместо да разпитва ще говори .. За в Село Слънчево или Аксаково някой знае ли нещо .. ? ?? newsm78

# 651
Не си давай парите при Марияна  нищо не познава

# 652
  • София
Да дам отчет - ходих при Вени от Овча Купел и мога да кажа че съм доволна.Настоящето го позна на 100% без въобще да ме пита и разпитва.За бъдещето ще видим.Прави нумерологична прогноза , гледа на карти и кафе , няма такса , колкото оставиш.
Как е името на Вени? Телфон може ли? Като прави номерологична прогноза нали иска дата, година на раждане. Не говори ли повече какъв си според зодията?

# 653
  • София
Предполагам от това дали познава една ясновидка може да се съди дали и ще помогне .. Случвало ли ви се е да отидете някъде и да ви кажат дори за починали хора имената .. Ето такава търся която вместо да разпитва ще говори .. За в Село Слънчево или Аксаково някой знае ли нещо .. ? ?? newsm78
  bouquet Нали всички тук търсим такава. Ама нещо май всички такива не са между живите. За Слънчево, Аксаково аз не знам. Дано някой по-запознат пише!

# 654
Ами чакам с нетърпение .. Но уви  Sad  аз се надявам този форум да почогне наистина .. Rolling Eyes

# 655
Искам да попитам някой знае ли Ани(Анелия) от Пловдив колко пари взема по скайп и при лична среща?

# 656
  • София
Ами чакам с нетърпение .. Но уви  Sad  аз се надявам този форум да почогне наистина .. Rolling Eyes
Изчакай. Все пак уикенд е.

# 657
Ами чакам .. Но хич не съм в такава позиция  (  позиция Ад)..На никой не го пожелавам и жалко че има толкова зли хора...  Sad

# 658
Добро утро на всички нов ден нова надежда..  Надявам се да се инфирмиране взаимно и да има активност повече ..  Sad Rolling Eyes

# 659
Получих отговор от Анелия - "Съжалявам, но аз съм астролог не мисля че във вашия случай бих била полезна. Може би някой ясновидец ще ви помогне."

Общи условия

Активация на акаунт