Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 111
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Сега като прочетох коментарите за Беатриз и на мен ми стана интересно. Много добри отзиви има.
Момичета моля споделете какви са ви впечатленията като отидете при нея. Тя гледа на кафе и на карти Таро. Grinning

Намерих още една обява, която е пуснала-този път не за кафе, а за таро и с цена от 15 лв.

http://www.horoskopa.com/gadatel/gledane-na-taro-karti-lichno.html
Благодаря ти Ryannn за инфото! Може би ще се възползвам от Таро услугата. Чудя се, къде ли ще е по-добра, пък за прогностичност не зная дали не е по-добре кафето?! Абе имам един ден време за размисъл!   bouquet

# 706
Сега като прочетох коментарите за Беатриз и на мен ми стана интересно. Много добри отзиви има.
Момичета моля споделете какви са ви впечатленията като отидете при нея. Тя гледа на кафе и на карти Таро. Grinning

Намерих още една обява, която е пуснала-този път не за кафе, а за таро и с цена от 15 лв.

http://www.horoskopa.com/gadatel/gledane-na-taro-karti-lichno.html
Благодаря ти Ryannn за инфото! Може би ще се възползвам от Таро услугата. Чудя се, къде ли ще е по-добра, пък за прогностичност не зная дали не е по-добре кафето?! Абе имам един ден време за размисъл!   bouquet

Стискаме палци, ти си нашето пушечно месо!

# 707
  • София
Момичета , какво стана , някоя от вас ходи ли при Вени от Овча Купел ?Дайте отзиви baby_neutral

# 708
Отзиви за  в Девня за Ходжа ?? Не се сещам за името му но беше нещо с Д.. newsm78

# 709
Можеби Добрин май беше българското му име... newsm78

# 710
  • София
Тъй като не следя темата ще ми дадете ли координати(дори на ЛС) за възможно най-добрия ясновидец според вашият личен опит  в гр.София(задължително да е от града).

А леле, ние, ако знаехме...

# 711
  • София
Момичета и момчета заповядайте в новата темичка

Ако трябва да се редактира нещо, моля да ми пиешете на лични.

# 712
# 713
Мога да препоръчам ясновидката Рени Атанасова.
Че се шегувате, ясно, ама чак пък толкова? newsm78
И защо смятате, че се шегувам. На нас ни позна и го споделих за другите не отговарям.

# 714
Да попитам и тук за ходжа от Варна някой знае ли нещо ?? Случеят е спешен !!

# 715
# 716
Здравейте,
Може ли някой, който е ходил при Искра от Бистрица или се е обаждал по телефона да ми каже как точно процедира. Задаваш й конкретен въпрос или тя започва да ти говори каквото прецени? Иска ли някаква лична информация от сорта на имена, дата на раждане и т.н ?

# 717
Аз нямам възможност да отида.Затова се обаждах по телефона.Иска малко име и дата на раждане.

# 718
Момичета, искам да попитам някой знае ли телефона на гледачка от Ст.Загора,казва се Запрянова от кв.Казански,мисля бл.25

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 11:29 от кармен

# 719
  • Под Слънцето
Кармен, нямало я вече на този адрес. Пишеше някъде из темите.

Общи условия

Активация на акаунт