Ясновидци/врачки - тема 19

• 178 372
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
Бяхме при леля Искра преди няколко дни с моя приятелка . За минало и настояще позна много. Изключително добра беше за мои заболявания в миналото. За бъдеще още не мога да кажа, след няколко месеца пак ще пиша. За минало и настояще съм много доволна и от Пепа от Хаджи Димитър и Цеца от Надежда. Леля Искра няма тарифа. Аз оставих 30лв. Тарифата на Пепа е 30лв , а на Цеца е 20.

# 331
Тук са се рекламирали цял вагон.Повечето звучат  безумно.Някой да има лични впечатления ...?

http://obiavi.grad.bg/%D0%AF%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BA%D0%B8

# 332
ryannn ,само погледни колко грешки има,дори по две в една дума........явно от дарбата,която ги е навестила от пубертета им ,не им е оставало време за учене,а само са помагали,помагали,помагали..... Joyсамо като прочета ,,събирам разделени двойки,разделени семейства,правя амолети за брак,работа,пари,,,                  тц,тц,да вземат да докажат с един човек поне,но публично,че действа цялата тази ,,фалба,, пък после забогателия ще ги възнагради щедро.а с мен нека да експериментират-да видя как ще ме съберат с някой,с когото не желая.сега се замислям,че може да се измисли мерна единица за лъжи,злоупотреба с емоционално наранени хора и гавра,може да се нарича ,,маг,,.при тези ми се чини,че маговете са с няколко нули.та даже видях и доста одумвания алеф,от когото нямам впечатления.Момичетата,които са ходили при Искра-браво,дано познаваемостта за бъдещето ви да е същата,както и за минало и настояще и всички хубави неща да ви се сбъднат! И да се похвалите непременно тук!

# 333
ryannn ,само погледни колко грешки има,дори по две в една дума........явно от дарбата,която ги е навестила от пубертета им ,не им е оставало време за учене,а само са помагали,помагали,помагали..... Joyсамо като прочета ,,събирам разделени двойки,разделени семейства,правя амолети за брак,работа,пари,,,                  тц,тц,да вземат да докажат с един човек поне,но публично,че действа цялата тази ,,фалба,, пък после забогателия ще ги възнагради щедро.а с мен нека да експериментират-да видя как ще ме съберат с някой,с когото не желая.сега се замислям,че може да се измисли мерна единица за лъжи,злоупотреба с емоционално наранени хора и гавра,може да се нарича ,,маг,,.при тези ми се чини,че маговете са с няколко нули.та даже видях и доста одумвания алеф,от когото нямам впечатления.Момичетата,които са ходили при Искра-браво,дано познаваемостта за бъдещето ви да е същата,както и за минало и настояще и всички хубави неща да ви се сбъднат! И да се похвалите непременно тук!

Знам, разбира се, затова и написах , че повечето звучат безумно.Надявах се тайно, ако някой има впечатления да сподели-все пак са необсъждани герои тези, а относно  оборотния до момента състав, каквито и битки да се вихрят във форума, крайната истина за  резултатността е ясна.

И като говорим за крайна истина-да, има такива  с попадения в миналото и настоящето като познаваемост,това е ясно за всеки , който има наблюдения.Полезно ще е да се пише какво точно е станало с предсказанията им за бъдещето.

Впрочем , бихте ли споделили, като изключим Искра, която май не говори подобни неща-има ли врачка/гледачка / не астролог, номеролог/, която да НЕ ви  е казала, че имате магия?Питам сериозно.

Последна редакция: нд, 25 авг 2013, 23:29 от ryannn

# 334
На мен само леля Иванка ми е казвала,че нямам.И продължава да си го твърди жената.

Всички останали смятат,че съм омагьосана.

# 335
Има ли някой линк към това предаване на В. Райкова за Маарем?

# 336
На мен само леля Иванка ми е казвала,че нямам.И продължава да си го твърди жената.

Предполагам, предлагат да  им платиш  и да те " изчистят",защото иначе ще си сама,няма да ти върв и и т.н?

# 337

Предполагам, предлагат да  им платиш  и да те " изчистят",защото иначе ще си сама,няма да ти върв и и т.н?

Естествено,че ще ми я чистят хората.За скромни суми-260,450.Но и злато не отказват.

# 338
има много лесен начин сами да разберете има ли такова нещо , или не вместо да вярвате на разни врели-некипели.писала съм го преди в темата за магиите.

# 339
Има ли някой, който, след като си е платил каквото му е било поискано, за " чистене", разваляне" , след това е почувствал разлика , промяна и животът му се е  променил в обещаната посока?
Благодаря на всеки, който ще отдели минута да сподели честно.

# 340
Даммм,веднага споделям-чистили са ми и е ставала по-лошо.

# 341

Никой, нито леля Искра, нито Цеца, нито Пепа са ми говорили за магии.

# 342

Никой, нито леля Искра, нито Цеца, нито Пепа са ми говорили за магии.

Цеца дори пожела да ми я развали.Само че удари на камък.

# 343
Има ли някой, който, след като си е платил каквото му е било поискано, за " чистене", разваляне" , след това е почувствал разлика , промяна и животът му се е  променил в обещаната посока?
Благодаря на всеки, който ще отдели минута да сподели честно.

Да, Себа, но преди години, сега - тц, тц, тц!!!!

# 344
Здравейте,
отново искам да подновя питането за Искра от Бистрица?
Някой има ли желание да я посети? Simple Smile
Предвид на местоположението й, смятам, че по-удобния вариант е да се съберем желаещи и да идем с кола Simple Smile

Ако има такива нека пишат  Hug

Здравей, извинавай за забавения отговор! с. Бистрица е непосредствено след Дупница. Като влезете в селото - най-близкия ориентир ви е църквата! Там когото и да попитате за Искра, ще ви каже накъде да карате! Много лесно се намира! Успех!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт