Ясновидци/врачки - тема 19

• 175 107
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
За жената от Нови Искър мисля че се казва Марина ,но не съм сигурна .Предполагам че ще я знаят там .А относно другата от Аксаково ходих ,много ме зарадва  с прогнозата си ,но още няма резултат.
Цитат

Ами аз от 6г. съм омъжена в Нови Искър и не съм чула, предполагам, че местните я знаят, но Нови Искър е много обширно понятие- Курило, Кумарица, Славовци, Гниляне, Требич, Кътина. Къде по-точно? newsm78

# 676
 newsm78 коя е тази жена от Аксаково.За първи път чувам.Малко повече инфо.

# 677
Хайде някой ако посети Новото 20, нека да сподели впечатления. Доста добри коментари са оставени...

# 678
Във аксаково бях чела в други теми в форума че имало някаква.  , но аз нищо не намерих ... Така че незнам но поне пробвах  Sad но ако някой знае ако не във Варна поне около да пише, ходжи, ясновидки няма значенир  важното е да помага и разваля ..  newsm78   #Crazy

# 679
  • София
Във аксаково бях чела в други теми в форума че имало някаква.  , но аз нищо не намерих ... Така че незнам но поне пробвах  Sad но ако някой знае ако не във Варна поне около да пише, ходжи, ясновидки няма значенир  важното е да помага и разваля ..  newsm78   #Crazy
Писах в предишен пост. Бях в Обручише, там се заговорихме с 3 жени, едната ми даде тел. на жена от с. Трънково, Бургаско. 0889896339-Таня. Каза, че говорила с имена, за негативни влияния, тя е доволна. Не съм ходила, нямам лични впечатления. . Поне можеш да звънеш и питаш. А, и взимала колкото оставиш. Късмет!
А какво за Аксаково? Стана ли нещо?

# 680
Не , не стана нищо в Аксаково. Хората не били чували да имало там такава .. newsm78 По възможност търся във Варна или около .. Защото в момента е трудно  положението да се ходи по надалеч .. Надявам се да изкочи някоя ! А за Мадлен има ли някой друг впечатления и мнения ??  Shocked

# 681
Така и така сме влезли е режим на питане Simple Smile , та-дали някой има впечатления от София( това е името на жената)-от Пловдив е) знам само, че е до някаква бензиностанция " Хаджи Груев".
Това, което ме интересува е  не описание на характери и обстоятелства/ситуации в миналото,  а, в случай, че някой е бил при нея-в каква степен предсказаните му за бъдещето неща впоследствие действително са се случили в реалността.

Благодаря  Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 20:09 от ryannn

# 682
  • София
Така и така сме влезли е режим на питане Simple Smile , та-дали някой има впечатления от София( това е името на жената)-от Пловдив е) знам само, че е до някаква бензиностанция " Хаджи Груев".
Това, което ме интересува е  не описание на характери и обстоятелства/ситуации в миналото,  а, в случай, че някой е бил при нея-в каква степен предсказаните му за бъдещето неща, впоследствие действително са се случили в реалността.

Благодаря  Simple Smile

Aз нямам.

# 683
Не е от Аксково,а от Игнатиево село след Аксково,казва се Добринка вси4ки в селото я знаят.Имало мо6енни4ки к.се се представяли за нея.като идв6от Варна къ6тата е в дясно до поликлиниката им в ляво има магазин вулкан3 дано съм била плезна

# 684
Хайде някой ако посети Новото 20, нека да сподели впечатления. Доста добри коментари са оставени...

А не ви ли се струва, че всички коментари са написани сякаш от един и същи човек... Неминуемо е да не се натрапи повтаряемостта на фразите "Беатриз е уникална, бог да я поживи, благодаря ти, Беатриз"....

# 685
vuzmojno e da e pisano ot edin i su6ti 4ovek s cel reklama,az zatova kazvam,koito e ot Sofiq i ide pri neq,da spodeli naistina li e tolkova dobra taq Beatriz

# 686
Добринка я знам но отказа помощ.. Знам че има и други които могат да помогнат, въпроса е къде ..? Sad

# 687
vuzmojno e da e pisano ot edin i su6ti 4ovek s cel reklama,az zatova kazvam,koito e ot Sofiq i ide pri neq,da spodeli naistina li e tolkova dobra taq Beatriz

Не ми се ходи сама. Кандидат за придружител?

# 688

Аз ще я пробвам, ако можеш запиши два часа до петък след 17 часа, пък да видим....

# 689

Аз ще я пробвам, ако можеш запиши два часа до петък след 17 часа, пък да видим....
mamarambolina, zapisah se za petak ot 18.30. Probvai sled men v 19.30!

Общи условия

Активация на акаунт