Отговори
# 360
  • София
Ей, да не се удавихте от сълзи, Ирка, Йо, Профи, къде стеее  Rolling Eyes

Елате да трепнем Аксой и да си лягаме  Mr. Green

А ти започна сега ни питай къде сме  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

#2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3515 тояяяя оффффф незнам как да го нарека  #2gunfire

Галче лека  Hug Hug е не плачете ама  smile3518 Sad

# 361
  • У Диспансера ...♥♥♥
На тая търсих до сега,това са двете които се скъсвам от рев пууу и вече се треса  newsm45 newsm45

# 362
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рева шъ съ скъсам. newsm45
Сълзите ми се стичат по бузите, събират се на върха на брадичката и от там щедро капят в деколтето ми. Който ме гледа може да си умре от смях. Осъзнавам колко нелепо изглеждам, но нищо не мога да направя. Стопих вече половин кухненска ролка, че не се къса и попива по-добре. Ама каква карикатура съм докато си бъркам да си бърша междуцицието  ooooh!! Може да си помисли човек, че си посягам. Mr. Green

# 363
  • Още у мъглата ...
Ей, да не се удавихте от сълзи, Ирка, Йо, Профи, къде стеее  Rolling Eyes

Елате да трепнем Аксой и да си лягаме  Mr. Green

А ти започна сега ни питай къде сме  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

#2gunfire #2gunfire #2gunfire smile3515 тояяяя оффффф незнам как да го нарека  #2gunfire

Галче лека  Hug Hug е не плачете ама  smile3518 Sad

Ох, ама наистина голям рев му ударих и аз newsm45 Вярно сме диспансеризирани  ooooh!

# 364
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох хем рева,хем се смея ,че не сме в ред и Профи и тя с нейните бисери  Mr. Green

# 365
  • Още у мъглата ...
Рева шъ съ скъсам. newsm45
Сълзите ми се стичат по бузите, събират се на върха на брадичката и от там щедро капят в деколтето ми. Който ме гледа може да си умре от смях. Осъзнавам колко нелепо изглеждам, но нищо не мога да направя. Стопих вече половин кухненска ролка, че не се къса и попива по-добре. Ама каква карикатура съм докато си бъркам да си бърша междуцицието  ooooh!! Може да си помисли човек, че си посягам. Mr. Green
Joy Joy Joy Ох, Профи, след сълзи смях, прекрасно е просто  Heart Eyes
Как само се описваш  Joy

# 366
  • София

Ох хем рева,хем се смея ,че не сме в ред и Профи и тя с нейните бисери  Mr. Green

Мани, мани  ooooh!  Joy

# 367
  • Още у мъглата ...

Ох хем рева,хем се смея ,че не сме в ред и Профи и тя с нейните бисери  Mr. Green

Ирка, това е другия пореден клип, на който много рева  newsm45
Ама не можех да се сетя къде да го намеря, ей го сега пък ти го откри  Heart Eyes

Лелеее, дано някой от психото не чете форума, че вярно може да ни освидетелстват  Mr. Green

# 368
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Колеги гадняри сте! smile3516
Стига сте пускали най-късащите сърцето клипове! Те са по-силни от самия филм!

# 369
  • София
Габче едва ли ще седнат да ни четат, те дори не могат да предположат, че може някой толко да изперка по един сериал  Shocked Mr. Green Joy Joy

# 370
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох хълцам хора,цял ден се сдържам и ся като се отприщих няма спиране ,тука сополи,сълзи всичко текна  ooooh! ooooh!

# 371
  • София
За мен това е най-тъжния клип  newsm45 newsm45 newsm45

# 372
  • У Диспансера ...♥♥♥
Габче едва ли ще седнат да ни четат, те дори не могат да предположат, че може някой толко да изперка по един сериал  Shocked Mr. Green Joy Joy
Не знам ама моя мъж ако стане и ме види цялата осополивена и директно ще ме закара там  ooooh!

# 373
  • София
Не знам ама моя мъж ако стане и ме види цялата осополивена и директно ще ме закара там  ooooh!

Е започнеме ли и да се криеме вечеее  Joy Joy Joy по нощите да влизаме в темата и да си гледаме тайничко някоя и друга серия  Joy Joy Joy

# 374
  • Още у мъглата ...
Профи, моля те само не давай и ти твоя най-тъжен клип, че вече  newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт