Отговори
# 15
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я и аз да се наместя тукЯ. Laughing Laughing Laughing

Ренка, Hug мерси за темата...мноууу ми Аресва. Hug Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet

# 16
  • Варненска клюкарка
Hug Записвам

Ох вече втори ден не мога да преживея случилото се с Ферия.....ще ми мине ли  newsm78 вие като преминали през това

Ще мине, ще имаш и моменти на обостряне Crazy Аз си мислех, че при мен е минала, но го пуснаха по БТВ и хайде пак ме втресе Mr. Green Но вече не ми е така, както в началото ....от много време не съм изпитвала нужда да гледам серии от първия сезон, а там са ми много сладки и си ги наглеждах всеки ден Heart Eyes
Относно Фери, за мен последна серия свършва няколко секунди преди изтрелите и един съвет от мен- не си съсипвай удоволствието от тази любов с АФКПЕ и ПЕ Peace

пп Много бих искала, като започнат и Приливите да пише някой, който за пръв път гледа и двата сериала

# 17
Рени  Hug Дани  Hug , мерси за разяснението . Сега вече ми е по-ясно. Аз почти привършвам АФКПЕ, но от ПЕ не съм доволна - Емир и Джан не ми допадат като двойка Sick, Зюлял не мога да я гледам Sick, а за Емир ми е супер тъжно  Cry И имам още едно въпросче - колко серии общо е АФК като цяло по турската номерция , имам предвид със ПЕ?

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥
То и аз все си викам ,че преди изстрелите свърши,ама кому да заблуждаваме ,убиха я Фериха,колкото и да се залъгваме не може да се отърсим от това,съсипаха една голяма любов и за това АФК не може да се забрави,ако беше свършил както са били обещали и нямаше ПЕ ,нямаше да усещаме тая неудовлетвореност  ooooh!

# 19
мноу убави постали ти е подписа  Peace

# 20

Прекрасна тема, но с усещане за тъга в унисон с личната драма на Лудостчето, моите съболезнования. Cry
Благодаря на всички Ви за милите думи, за хубавите пожелания, за ФЕмирските колажи лично за мен, за поздравите с песни на Тойгар, а на Ирчето ФЕмирския клип с песен на Тойгар и от целият диспансер, направо ме просълзи.
С тези прекрасни усещания, които породихте в мен, направихте денят ми по-цветен, благодаря Ви, както и на dimosha/Lilyana Nikiforova, която ми писа на лични, и с която не се познаваме, но ни чете от балкона, хайде, скачай при нас. Hug
Ха, ха, започнали са да спрягат Хазалчето с Джан Бономо, че са севгилита, а те просто са в една компания. От няколко снимки и хоп, вече ги гаджосаха.
До скоро.   love001 

Наде Hugрадвам се че си харесала творенията ни за теб Winkа за  dimosha/Lilyana Nikiforova само ще кажа с три думи:Страхотен,Невероятен, Човек!!!Лиляшче  Hug Seni çok seviyorum canim  Hug

# 21
  • Варненска клюкарка
То и аз все си викам ,че преди изстрелите свърши,ама кому да заблуждаваме ,убиха я Фериха,колкото и да се залъгваме не може да се отърсим от това,съсипаха една голяма любов и за това АФК не може да се забрави,ако беше свършил както са били обещали и нямаше ПЕ ,нямаше да усещаме тая неудовлетвореност  ooooh!

Ирче Hug може и да има истина в това, защото Фери се сдоби с ореол на мъченица направо, но едва ли само това е причината... А ми че те в 80% от турските сериали затриват някой от главните, но само тук се получи този ефект, от който ни хвръкнаха главите Crazy. Даже и плазмодия не го очакваше- каза едни думички " аз разбирам от тази работа- като не иска Хазал, има други актриси" Какви ли финтажи не направи, за да му потръгне продължението, но най изненадан остана той Crazy
Не знам в новия сериал на Ча каква е бомбата, но тук в АФК си беше от най чиста химическа проба Peace

# 22
Запис в новата прекрасна тема.  bouquet Hug
От бтв не превеждат всичко както трябва.

# 23
Ренка,благодаря за темата.  bouquet Hug

Феичка    welcome

# 24
  • В света на мечтите... ❤
И аз официално да се запиша,че то отговора ми по-рано не се брои  Mr. Green
Ренка,ти си знаеш,но пак да кажа,страхотна темичка си ни направила джанъм,тъжна и красива   Heart Eyes   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug

Едно творение за новата тема и то малко на тъжна вълна  Sad

# 25
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes Sad
Белорче Hug Но  мен други сериали не са ме грабвали толкова ,че да ми е такава мъка ,че са убили главната,аз и ЗП  гледах ,мъчно ми беше за Бихтер,пуснах две сълзи и толкова ,ама това тук така ме отвя ,направо какво да кажа ,причината е че бяха много хубава двойка,изживяха си нещата на екран,това си пролича,и това грабна драгия зрител,та за това и повярвахме в тази голяма любов,та за това и не можахме да се примирим със разрушаването и ,това е според мен  Thinking

# 26
Рени,  newsm51 темата е прекрасна. Heart Eyes

# 27
Heart Eyes Heart Eyes Sad
Белорче Hug Но  мен други сериали не са ме грабвали толкова ,че да ми е такава мъка ,че са убили главната,аз и ЗП  гледах ,мъчно ми беше за Бихтер,пуснах две сълзи и толкова ,ама това тук така ме отвя ,направо какво да кажа ,причината е че бяха много хубава двойка,изживяха си нещата на екран,това си пролича,и това грабна драгия зрител,та за това и повярвахме в тази голяма любов,та за това и не можахме да се примирим със разрушаването и ,това е според мен  Thinking
Ирка страхотно е  Heart Eyes тъжно и красиво  Heart Eyes   bouquet  Hug   bouquet

# 28

# 29
  • Още у мъглата ...
Ренка  Hug, благодаря за прекрасната тема, изпълнена с душа  Heart Eyes   bouquet

И от мен малко душа  Heart Eyes и любов  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт