Отговори
# 105
  • У Диспансера ...♥♥♥
And what a bomb !!!!
Ох много ми е смешно тва с бомбата бе  Joy Joy Joy

# 106
  • Още у мъглата ...
Гъбке,виж веднага ти светна,иначе му става лошо милия и му нося виолетки за смучене  Mr. Green
Ми той Чачи кат пътеводна светлина и му светва на човек  Joy Joy

# 107
  • Още у мъглата ...
Измежду подготовката за важното събитие  Mr. Green , не видях да е пуснато  Mr. Green

Joy Joy
Туй ша риче, босненска снаха ли  Mr. Green

А заглавието на списанието да не е  "Светът на сапунките"  Joy Joy

# 108
  • У Диспансера ...♥♥♥
Боже Гъбке от къде го взе,че до сега заради него спорове водихме,че направиха проблем,за това че Белорка го била постнала в нашата тема без да питала,нищо че тя е цитирала от къде е точно  ooooh!

# 109
  • Още у мъглата ...
Айде, докато разгледате списанието отивам да хапна малко и идвам на прибежки  Mr. Green

# 110
  • У Диспансера ...♥♥♥
Светът на сериалите,ама явно при тях сериал е сапунка  Mr. Green
Скрит текст:

Heart Eyes

# 111
  • Още у мъглата ...
Боже Гъбке от къде го взе,че до сега заради него спорове водихме,че направиха проблем,за това че Белорка го била постнала в нашата тема без да питала,нищо че тя е цитирала от къде е точно  ooooh!
Ами от туити го зех, аз по други теми не ходя  #Crazy
А, моля, то пък да не би от другата тема да са ходили да го снимат на място  Mr. Green

# 112
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug И аз се присъединявам към вас. От няколко дни съм като залепена за лаптопа с този сериал. Загледах го по БТВ сега и такава Фемирска треска ме тресе, че няма мърдане  Grinning Тъжна съм само, защото не разбирам турски и епизодите, които ги няма преведени ги гледам неразбиращо, но въпреки това ги гледам  Grinning Вие от къде сте гледали всички епизоди? Има ли ги някъде преведени от 50 епизод на 2ри сезон? Стигнах до 49 и погледнах нататък какво става - такива хубави моменти имат моите любимци, а пък нищо не разбирам  Cry

Страхотни сте, момичета. Ще ви следя от сега нататък  Simple Smile

# 113
 newsm78

Нещо таз вечер не моа да влезна в разговора, затова ви пожелавам
Прекрасна, нежна и красива вечер!

Скрит текст:

Екстри  Hug, кефи ме това обръщение, Габииии  Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
  • Още у мъглата ...
newsm78

Нещо таз вечер не моа да влезна в разговора, затова ви пожелавам
Прекрасна, нежна и красива вечер!

Скрит текст:

Екстри  Hug, кефи ме това обръщение, Габииии  Joy Joy Joy Joy Joy

Джейн  Hug  Heart Eyes
Ами простеем си малко  Joy Joy
Лека и нежна вечер и на теб Hug

# 115
  • У Диспансера ...♥♥♥
Боже Гъбке от къде го взе,че до сега заради него спорове водихме,че направиха проблем,за това че Белорка го била постнала в нашата тема без да питала,нищо че тя е цитирала от къде е точно  ooooh!
Ами от туити го зех, аз по други теми не ходя  #Crazy
А, моля, то пък да не би от другата тема да са ходили да го снимат на място  Mr. Green

Абе моля ти се,голяма работа станало,изгубило момичето време да го търси,а то у туитър,ама нападна наш член от Диспансера,иначе и аз хич не ми трябва да скитосвам по-темите  Hug
Що бе Джейн не можеш ,ми давай с ряз де  Mr. Green
Лека вечер и на теб  Hug Hug

# 116
  • Варненска клюкарка
Боже Гъбке от къде го взе,че до сега заради него спорове водихме,че направиха проблем,за това че Белорка го била постнала в нашата тема без да питала,нищо че тя е цитирала от къде е точно  ooooh!

Че на всичко отгоре бях и така добра да го изтрия после, ама що им се връзвам и аз. Уж ние се водим диспансер, но някой от другата тема не си е пил хапчетата Wink

# 117
Момичета, просто отивам да се забавлявам, ама пусто не мога без вас и реших да надзърна, айде и вие да се забавлявате, че като си пия кафето утри сабахлем, пак да ми е весело   love001

# 118
  • У Диспансера ...♥♥♥

Че на всичко отгоре бях и така добра да го изтрия после, ама що им се връзвам и аз. Уж ние се водим диспансер, но някой от другата тема не си е пил хапчетата Wink
Абе да не ти пука,аз и казах каквото ми беше на сърце,повече спорове и раздвижване в темата им няма да осигуря,чак да се размахва пръст малко се пресилиха нещата,то за това най-добре сме си у къщурката ни  Heart Eyes Hug Hug

# 119
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета, просто отивам да се забавлявам, ама пусто не мога без вас и реших да надзърна, айде и вие да се забавлявате, че като си пия кафето утри сабахлем, пак да ми е весело   love001
Хайде да люснеш едно питие и за бабка си  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт