Отговори
# 135
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя  е някаква роднина на Ча,има ги и на едното количка,а другото моторче,и Ча се е намърдал на него,а това е в двора на родителите му ,демек на свекито и свекъра  Mr. Green

# 136
Тия да не знаят много в другата тема,че да не ходя всеки ден да ги проверявам дали не цитират някой,а снимката и статия,дали е питано даденото издание може ли да му се ползва  newsm78
Ирка за какво става дума newsm78
Абе за снимката дето Габи постна от туитър,преди нея Белорка я сложи,и цитира че е от темата на Хазал,и там я нападна момичето ,което я е постнало,трябвало да я пита,и да си търсела инфо сама,тя била против копи пейста ,това е в общи линии за някакви детски неща стана голям проблем и спор  ooooh!
А Белорче,няма за какво да ми благодариш,вие тука сте ми дружки ,както каза Влъхвата,а аз не оставям да ги нападат без основание,недай си Боже някой двете Влъхви да напада ,майко кой ни чете от гостите да го има в предвид  newsm53
Белорка  Hugне им се връзвай точно на теб да направят проблем Боже на къде отива тоя свет Whistling

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
И с това момиченце имаха и друга снимка,двамата пият от една чаша с едни сламки,ама то беше по слабичко и малко там
Марто хелооооооууууу  wavey

# 138
  • Още у мъглата ...
Тоя  е някаква роднина на Ча,има ги и на едното количка,а другото моторче,и Ча се е намърдал на него,а това е в двора на родителите му ,демек на свекито и свекъра  Mr. Green
А за няквата роднина дет се е накиприла нищо не казваш, а  Mr. Green  Joy
Само за мъжката част  Mr. Green

# 139
Вале за кой от двамата става въпрос,че те и двамата са симпатяги май  Mr. Green
тоя до Ча сигурно  Mr. Green
И аз така разбрах  Mr. Green
вярвайте си вие  Whistling Аз си знам  Crazy

# 140
  • У Диспансера ...♥♥♥
Искам да забележите ръкавчето и коланчето
 Mr. Green
Аз нея за пръв път я скивам бе Гъбке за това не я споменах,ама каква ми е натокана само  Mr. Green

# 141
  • Още у мъглата ...
Ирка, да, много е сладка снимката им с детенцето със сламките  Grinning

Белорка  Hug, няма да се ядосваш, в крайна сметка, затова сме отворени теми, форуми, интернет, пък дори и да се вземе новина, снимка или каквото и да било, а ти пък даже си и казала от къде си я взела, абсолютно коректно  Heart Eyes

Валия  Hug и ти кат нас завалия  Laughing
Добре си дошла  Hug

# 142
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick Sick
Валия и ти кат нас Завалия,ох ма Гъбке къде ги измисляш значи  Mr. Green

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я вижте кой го снима във витрината,каква поза е заела малееейййй ,тамън да съм наблизо и да я изсшутя  #2gunfire

# 144
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Мили дами благодаря ви за подкрепата, благодаря на хората който дойдоха и дариха кръв и бяха с мен... благодаря ви... тази сутрин брат ми почина! Дано сега да е на по добро място и да е намерил покои ...

# 145
Я вижте кой го снима във витрината,каква поза е заела малееейййй ,тамън да съм наблизо и да я изсшутя  #2gunfire
Тук не му ли взимаха интервю и тая седеше на другата маса и се праеше на срамежлива newsm78

# 146
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лудостче ,дано мила  Praynig И вие дано много сили да имате да понесете болката  Praynig Hug

# 147
  • Още у мъглата ...
Лудосче  Hug, миличка  Heart Eyes
Братчето ти да почива в мир  Praynig
Преживявахме заедно с теб и продължаваме да бъдем с теб, знаеш, че трябва да бъдеш силна  Hug

# 148
  • У Диспансера ...♥♥♥
А това малкото предполагам също му е роднина,а другата май му е братовчедка,че виждам прилика,а знам че сестрите на майка му са по-големи  newsm78

# 149
  • Още у мъглата ...
А това малкото предполагам също му е роднина,а другата май му е братовчедка,че виждам прилика,а знам че сестрите на майка му са по-големи  newsm78
Може да му е братовчедка и щерка й  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт