Отговори
# 150
  • Още у мъглата ...
И това не е от друга тема  Mr. Green

Ирка, ама ти си специалист по Гуги разгадаванията:
Çağatay in annesi Boşnak gocmeni olunca ferihaya da gelinimiz demisler

Чакай, че се сетих и за предишната новина  Thinking Ми те, както са написали, че Фери става босненска снаха, наи и ние можем да пишем, че става Разградска снаха  Mr. Green

# 151
  • У Диспансера ...♥♥♥
А това ми се струва е братче на момиченцето от предната снима,малиии направо му проследих родословното дърво  ooooh!

# 152
Я вижте кой го снима във витрината,каква поза е заела малееейййй ,тамън да съм наблизо и да я изсшутя  #2gunfire
ахаха как се е наежил като пуяк  Joy а пък онова дето се вижда на витрината неможа ли да седне като хората и да го снима ми се е изчепило на 5 страни в 6-та ще вземе да се сецне и без това е в напреднала възраст де е тръгнала  Joy

# 153
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке в превод ,майката на Чатай от Нарекох те Фериха  е от Босна,но имигрира след смъртта на родителите си  Peace

# 154
А това ми се струва е братче на момиченцето от предната снима,малиии направо му проследих родословното дърво  ooooh!
Мисля, че вече ние знаем за него повече, отколкото  самия той за себе си  Laughing

# 155
  • Още у мъглата ...
Я вижте кой го снима във витрината,каква поза е заела малееейййй ,тамън да съм наблизо и да я изсшутя  #2gunfire
ахаха как се е наежил като пуяк  Joy а пък онова дето се вижда на витрината неможа ли да седне като хората и да го снима ми се е изчепило на 5 страни в 6-та ще вземе да се сецне и без това е в напреднала възраст де е тръгнала  Joy
Ми кат има кой да я масажира Mr. Green, ни съ притеснява да са дупи  Mr. Green

# 156
Имаше  Mr. GreenHug

# 157
е сега вече тряя се притеснява оти масажиста го нема  Mr. Green

# 158
абе Влъх ти да не си отворила семейния албум  Joy

# 159
moite  saboleznovaniq

# 160
  • Още у мъглата ...
Гъбке в превод ,майката на Чатай от Нарекох те Фериха  е от Босна,но имигрира след смъртта на родителите си  Peace

Мерси, Ирка  Heart Eyes
Така де, той Чаатайчо може да е стамбулче, ама си е международник  Mr. Green

# 161
  • Още у мъглата ...
абе Влъх ти да не си отворила семейния албум  Joy
Mr. Green Joy Joy

# 162
Мили дами благодаря ви за подкрепата, благодаря на хората който дойдоха и дариха кръв и бяха с мен... благодаря ви... тази сутрин брат ми почина! Дано сега да е на по добро място и да е намерил покои ...

Лудосче, моите най-искрени съболезнования...Мир на праха му!Дано наистина е намерил покой!Бъди силна! Weary

Привет милички!Как сте?Не съм чела,за да успея да съм сред вас.
Ренка,отново прекрасна тема!  smile3508

# 163
  • Още у мъглата ...
Уф, кат видя някоя от новите снимки на Чачко в туитъра и хем ми се иска да ретуитна, щото е Чачко, хем ... ми нещо не е нашия Чачи  Rolling Eyes
Затва една стара снимка  Heart Eyes Тях с кеф ретуитвам  Laughing

Снежииииииии  Hug Heart Eyes
Хайде добре си се завърнала  Hug

# 164
пууу само нерви  ooooh! развалиха ми целия ден  Crossing Arms от всичките лоши новини днес една едничка ме направи малко шастлива и аха да ми се оправи деня и госпоИците ми го развалиха  Crossing Arms както обичам да казвам - да би мирно седяло не би чудо видяло...баба си не дира там за ко ми трябваше..тук ще си седя в моя си дом  Hug

Общи условия

Активация на акаунт