Отговори
# 165
  • Още у мъглата ...
Снежи, страхотни стихове в колажа  newsm51

# 166
  • Още у мъглата ...
пууу само нерви  ooooh! развалиха ми целия ден  Crossing Arms от всичките лоши новини днес една едничка ме направи малко шастлива и аха да ми се оправи деня и госпоИците ми го развалиха  Crossing Arms както обичам да казвам - да би мирно седяло не би чудо видяло...баба си не дира там за ко ми трябваше..тук ще си седя в моя си дом  Hug

Кво стана бе Верче  Hug spoko

# 167
Лудосче smile3518много много съжалявам.Бъдете силни  smile3518 Hug Hug Hug

# 168
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Влъх за оправяне на настроението  Mr. Green

# 169
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 170
Здравейте и от мен!
Все по-трудно ми става да ви догонвам,  вечер за това ще чета по-диагонал пък ако се повтарям или ви досаждам, с тъпи въпроси, не ми се сърдете  Hug Hug Hug

Лудосче, съжалявам за загубата ти  smile3518 smile3518 smile3518! Бъди силна! Ще ти бъде трудно, както на теб, така и на всички твои близки, но с времето болката ще намалее, малко Hug Hug Hug

Татарова  Hug, добре дошла!

Верче, кой те ядоса бе джанъм?

Скрит текст:

Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 171
  • Още у мъглата ...

От туити  Laughing

Весе  Hug Heart Eyes

# 172
  • Още у мъглата ...
А, и това ми хареса много ... безкрайност ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Няма пък да кажа от къде  Mr. Green

# 173
Габче нищо джамън ядосвам си се на мене си  Hug  Mr. Green

Веси мани не питай..чуй чуй сега Бу май ще я маха оназ чаплата  newsm44 и Вери цял следобед е така  Crazy

Влъхи  Joy чудни пети има тая признавам я голяма е красотница  Joy разсмя ме обаче

# 174
# 175
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудосче smile3518много много съжалявам.Бъдете силни  smile3518 Hug Hug Hug

Благодаря ти много! На всички ви  Hug

# 176

Веси мани не питай..чуй чуй сега Бу май ще я маха оназ чаплата  newsm44 и Вери цял следобед е така  Crazy

Дай да си направим една екскурзийка до Стамбула, двете, пък може Бу като ни види петичките да тръгне след нас, нали ще е вече свободен  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 177
Лудост , не те познавам, нова съм тук, но Съжалявам ! Cry
Екстра сенската невероятно е.....толкова истинско...безкрайност Heart Eyes вече ми краси десктопа Laughing

# 178

Снежииииииии  Hug Heart Eyes
Хайде добре си се завърнала  Hug

И аз се радвам,че съм отново у дома...много ми липсвахте,но издържах около 2 седмици,ама се нагледах на АФК...даже изгледах 6,7 и 8еп. на ПЕ...успях...Трябваше да го направя,за да дам шанс на Ча в новия му проект.Ще успее той...трябва! bishopСъщото се отнася и за Хазалчето...много е сладка с новата си визия  newsm10 В понеделник в 19ч.пак спретват ТТ в нейна подкрепа.А Хазатайските фенове са неуморни ...пълнят ми душата  smile3501
Веси! wavey

Някоя мома/от друга тема/ ви ядосва...проблема си е нейн.Хич не се връзвайте на тези неща...не си струва.И аз се поогледах в другите сходни теми,ама тук си ми е добре...

# 179
Влъхи виждала ли си я не е йени ама аз не съм я скивала... опа пардон виждала  Whistling пууу пуста култура значи пу пу

Весенце тамън отваря ресторанта и ще го посетиме уж сме отишли да хапнем само ама няма да уточняваме какво  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт