ох ама ти верно си отворила фемили албума ааааааа
и дЪ фнимавЪти
чИ авторко право имам
,д'ан ми ги копвати и цоп у другите теми аааааааа 
А на първия и втория сезон, гравитираше около първото и второто място. Тръгна малко надолу по времето на сериите, които се излъчват в момента по БТВ, мисля, че към този момент сценария доста забуксува и сериите станаха еднообразни и скучни и прекалено много разтегнаха нещата...сега не ми се смята колко серии бяха скарани, но веднага щом вкараха действие и ги накараха да си говорят, рейтинга се вдигна
А с изпълненията им с халилудко удариха тавана...
та мисля, че е по майчина линия баба 

Просто аз се почувствах, като някаква натрапница и все едно съм откраднала нещо, а аз хем подчертах от къде е материала, хем съвсем целенасочено постнах линк, за да се види, кой е постнал първоначалната снимка и кой цитира, нооо видяхте сами, че бях обвинена във всички грехове- не можело така...трябвало преди това да я питам, сякаш съм и взела лично произведение, превод или бог знае какво, а не снимка копната от туитър, каквито редовно разглеждаме тук
Все едно, като преди няколко дни излязоха снимките на вилата от Приливите в другата тема, а после ги постнахте и тук, някое момиче от там да си търси права върху чуждите снимки, които хората са благоволили заради нас да пуснат във социалните мрежи и нашия труд се свежда до използването на десния бутон на мишката... Изкара ме като един същ Сополвил- сещате се предполагам за него...Яд ме е, че обиди и другите момичета заради мен, когато ме защитиха 

Препоръчани теми