Отговори
# 540
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оп от сету  Mr. Green

# 541
Привет,дружина  Party Да не си помислите,че съм ви забравила...неее,редовно си ви шпионирам. Но за съжаление изобщо нямам време да следя всичко от началото до края,а камо ли да пиша.Ама пък и вие такава гонка правите  Mr. Green
Забелязах и двете нови тема за предстоящите сериали  -"Любов" на Хазал (нали така се превежда) и "Прилив и отливи" на Чачко. Надникнах да видя за какво иде реч,ама....ох,аз вас не мога да догоня ,камо ли и там да следя,ама ще се опитам да съм в част с клюките Wink
Инъче трейлърът (или там каквото му казвате) на мен ми допада...дано Серенайката не оплеска нещата с изказванията си (нещо такова май бях мярнала назад в темите) и да започнат сравнявания както с една друга особа,която вие не любите хич  Peace
Мерна и едни статии,които Ирка (май) превежда,за изказванията на Асой...ами нали ПЕ завърши с 78 епизод,той какво говори за 80  Rolling Eyes нещо съм изпуснала май.
Дано не съм ви досадила,влизам когато мога,чета ви набързо,посмея се с вас ( то нямате равни),разбера някоя клюка,не схвана за друга...ама няма как,толкова време ми остава.
 Хайде до скиф...и продължавайте в същия дух.  Heart Eyes

# 542
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани  Hug той май и ония със страдащ Емко смята ддз ,така пишеше така преведох  Mr. Green

# 543
Още една снимка от сета

# 544
  • У Диспансера ...♥♥♥
Златни във Вторник може да чакаме фрагман,заснемането му е приключило ,ще видим Ama ne bombata  Mr. Green

# 545
еееее може ли такива скучни снимки значи,ко ни интересуват тия хорица най вероятно статисти или гримьори  ooooh!

# 546
Златни във Вторник може да чакаме фрагман,заснемането му е приключило ,ще видим Ama ne bombata  Mr. Green
представяш ли си до тогава може и граната да е станал  hahaha

# 547
Още една снимка от сета

няма да пуснат една свястна снимка,ами само.........................

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега публикуваха,че информацията за дрогата е с цел да му опетни името ,нямало как да се знае такава поверителна информация  Peace

# 549
  • У Диспансера ...♥♥♥
еееее може ли такива скучни снимки значи,ко ни интересуват тия хорица най вероятно статисти или гримьори  ooooh!
А де,на и аз тва се чудя,то дет ще ми дават тия,по-добре сградите да пускат  ooooh!
Ама направо ракета,ще има 3,2,1 старт  Joy Joy

# 550
Да,Ирка,аз не казвам,че грешно си превела.   bouquet Просто ми стана странно! Те са  68/69/70/71...78  АФКПЕ и ПЕ общо 11 епизода,или поне толкова имаше преди няколко месеца,а той ги е казал 13  Thinking

# 551
Сега публикуваха,че информацията за дрогата е с цел да му опетни името ,нямало как да се знае такава поверителна информация  Peace

преполагах,че е така Winkвъобще не съм и повярвала даже Blush Blush Blush

# 552
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да,Ирка,аз не казвам,че грешно си превела.   bouquet Просто ми стана странно! Те са  68/69/70/71...78  АФКПЕ и ПЕ общо 11 епизода,или поне толкова имаше преди няколко месеца,а той ги е казал 13  Thinking
Абе апталин кво искаш  Mr. Green

# 553
  • У Диспансера ...♥♥♥

преполагах,че е така Winkвъобще не съм и повярвала даже Blush Blush Blush
Хади,хади той не мож го прочете това,стига се мазни  Whistling
И какво прелиташ като пеперудка от тема в тема,как сварваш ти се чудя направо  Mr. Green

# 554
А де,на и аз тва се чудя,то дет ще ми дават тия,по-добре сградите да пускат  ooooh!
Ама направо ракета,ще има 3,2,1 старт  Joy Joy
нали те поне за по интригуващи от тези непознати лица  Joy

Общи условия

Активация на акаунт