KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 913
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
Привет и от мен. Hug

Аз на тези анкети не вярвам и рядко гласувам.  Peace Толкова лесно се манипулират, че не виждам смисъл да пускам гласа си, а и честно казано, и полза няма.  Wink Някой се издига в очите на слепите, колкото и грубо да звучи. ooooh!

Приятно гледане. Hug

# 646
Приятна вечер, момичета, да видим каква порция ще преглътнем днес.
Да си призная, оптимист съм за Орхан. Не искам никакви сватби и годежи преди щастливия финал.

Засядам пред компа и се моля за хубав нет и за добра душа да превежда.  Praynig Praynig Praynig

# 647
Е-е-е, жалко - изгубих надежда за Орхан ooooh! Crossing Arms Наистина ще поеме по "тълни" пътеки.
Как ли ще преглътне това Назиф  и дали изобщо ще разбере какви ги върши Орханджим
Ама как става тази работа - на рекламите чуден нет,почне ли серията драпа като "маче у тепсия"

Много ме разчувства това докосване на ръцете на Махир и Фери в коридора на съда - много мило,много нежно... и без думи говори заа лИбоФФФФФФФФ Laughing

# 648
Оф, тоя булгур край няма. Mr. Green

# 649
  • Пловдив
Вървеше ми добре серията, но от 5-10 мин ужасно ми насича!
Неждет откога се шири в къща с прислужница?! newsm78

# 650
Неждет откога се шири в къща с прислужница?! newsm78

Имат коварен план с Тургут, Wink свързан с Махир, и Душко го измъкна от затвора и му осигури този лукс. Peace

Музиката май е различна? newsm78

# 651
Тея мъже Кара побъркаха жените. Mr. Green Вкарат ги в затвора, бягат и после полицията в къщата... ooooh!

Илкнур в кой месец е?  Shocked Ми тя плоска като дъска, забравиха я нещо. ooooh! #Crazy Mr. Green

Айде... булгурът. Joy Joy Joy

# 652
# 653
# 654
# 655
Какво ли е написала Фериде в писмото newsm78

# 656
Кой е разбил носа на Осман, че съм пропуснала?

# 657
От Аси разбрах, че Фери писала на Махир, че решила да гради нов живот и го моли да прояви уважение към това й решение.

Освен това Синан се женел за Фериде за отмъщение.  newsm78 Двамата с баща си замислили плана, ама защо не знам. Shocked Казал - око за око, зъб за зъб.  Thinking

# 658
Там , където е Неджет не беше ли хотел във Времето лети newsm78
И няма ли най-сетне шефът му дето е панделата да разбере какви ги въърши протежето му.
А Душко пак е с ядове - изпусна Феридето за сетен път,май само на фотката ще си остане до нея
Не ми е ясна още ролята на този Синан  /ли беше newsm78/
И аз искам да знам какво му написа Фери на Махир  Thinking - колко пъти го започвеа,ту с "любими",ту само "Махир" и накрая ни обръщение,ни нищо Crossing Arms

# 659
Малко са ни другите тревоги ,сега и Синан ще отмъщава Mr. Green #Crazy но все пак ни изненадаха с нещо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт