KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 737
  • 713
  •   1
Отговори
# 675

Да не би?????????
Махир ще успее да прекрати това шоу????????
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Според мен снимката е колаж  Peace Лицето на Кенан ми е малко неестествено  Thinking

# 676
Цитат на: *helen*

Според мен снимката е колаж  Peace Лицето на Кенан ми е малко неестествено  Thinking

Да, колаж е! Това е една от най-хубавите снимки на Халит и Берг. Но, много сполучлив колаж! Laughing

# 677
Joy Разбира се ,че е колаж- справка- пост 665 Peace Laughing

# 678
Уф, пък аз се обнадеждих за серията.  Sad

Хем знам снимката и не се усетих, жалко!

# 679

фрагмана!

# 680
Хооооп, най -после хитрата сврака  с двата крака- Тургут бей   Joy
А Фериденцето страда ли ,страда... Cry

Валя   bouquet  bouquet  bouquet

# 681
Karadayi 41 1 anons rus sub

# 682
Karadayi 40 Feride Sinan Turgut Cetin rus sub

# 683

Благодаря за всичко!  bouquet

# 684
Добро утро момичета!
Бихте ли ми помогнали,къде мога да гледам 5 и 6 серия на филма,че ги пропуснах?
  bouquet

# 685
Бихте ли ми помогнали,къде мога да гледам 5 и 6 серия на филма,че ги пропуснах?

Тук. Първа част на 5 епизод и другите ще намериш пак там.  Peace

# 686
Лили, ВалентинаHug Hug  мерси за фрагманите.    bouquet  bouquet

Май най-накрая ще спипат Тургут. Wink Не мога да разбера, обаче това с помощта на Айтен ли става? Кой я е отвлякъл? Ясин ли? newsm78

Фенче, Hug

# 687
Снеже  Hug и аз се изненадах, няколко пъти гледах този момент, Ясин завърта стола с Айтен.
Значи, е решил да я използва срещу Неждет?

Това, което разбрах от фрагмана, е, че с пълна пара се втурват да гонят лошите.  Grinning А любовта е пред голямо изпитание...отново.  Sad

# 688
Май най-накрая ще спипат Тургут. Wink Не мога да разбера, обаче това с помощта на Айтен ли става? Кой я е отвлякъл? Ясин ли? newsm78

Излезе втора част на английския превод. От там става ясно, че  Осман каза на Ясин за Явер (Адютанта), че покровителства брат му. Ясин иска да знае повече. Осман му казва, че само това е чул и, че ако иска да разбере повече да пита гаджето му. Брат му се кани да се жени и жената се е преместила у тях. Така, че Осман насочва Ясин към Айтен. Ясин отвлича Айтен за да изкопчи информация за Явер (Адютанта), който за сега само ние знаем, че е Тургут.  Wink Е, и Мехмет Сеим, и Четин.  Peace

Излезе и ozet-а.

Скрит текст:
"KARADAYI" 41.Bölümüyle 7 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de

Nişanı durdurmak isteyen Mahir, Feride'den hiç beklemediği bir cevap alır. Feride nişanlanır. Mahir'in Feride için kurduğu bütün hayaller yıkılır. Mahir için Feride'yi affetmek artık çok zordur.
Yasin'in Mahir'e bir sürprizi vardır. Mahir hiç beklemediği biriyle yüz yüze gelir!
Sonunda Mahir, Bahar'ın katili Seyit'i kaçırmaya karar verir. Babasını kurtarma yolunda Seyit'ten çok önemli bilgiler öğrenir. İlk defa cinayeti Yaver'in işlediğinden emin olur.
Mahir Yaver'in kim olduğunu öğrenmek için aldığı bilgiler ışığında ilerler. Gördüğü manzara karşısında şoke olur! Turgut'un kaderi bundan sonra yeniden yazılacaktır!

# 689
Delyna благодарение на озета разбрах, че съдбата на Тургут ще бъде пренаписана! Аферим!  Grinning

Поне нещо да ни зарадва в тоя сериал, че то мъкааааа, рев, ужас.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт