KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 753
  • 713
  •   1
Отговори
# 75

Мисля, че в четвъртък от 8 часа по Стар тв. Изглежда е игрален филм с Кенан и Нежат Ишлер. Не е сериал.

# 76

http://www.startv.com.tr/program/ejder-kapani/fragmanlar/sayfa/1

За тези, на които им е тъжно за Кенан! Laughing Като няма КД ще се задоволим с това! Grinning

Страхотно предложение  Peace Peace Peace
В този филм Кенан е малко ПО-лош и има доста горещи сцени, има го и с бг суб

# 77
Мерием си има причина  - бременна е  preggo

Да и е честито! Аз бях чела че страдала от някакъв синдром на преумората.  newsm78

# 78
Георгиева, марман  Hug благодаря   bouquet
В аси дали го има с бг субс?  Thinking

Дайте координати, моля  Praynig

Делина, от вчера е новината за Мерием, а нашия Кенан такива причини няма как да изтъкне  Mr. Green, както казвате. Така че - септември на линия  Naughty

# 79
*helen* , в темата на Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çap … 252;bü # 124 на първа страница на линка за турските игрални филми 2 го има Драконовия капан.  Peace

# 80
Делина, мерси много   Hug

Аз изгледах Uzun hikaye  Peace Ще споделя какво ми е мнението за филма, но в спойлер, в случай, че някой се навие да го гледа Wink Всъщност в спойлера разказах филма, после ще го коментирам  Peace

Скрит текст:
Значи Делина правилно предположи, че е по-скоро семейна драма  Peace Филмът започва как Мустафа е голям вече, пътува с влака и започва да разказва тяхната семейна история. Той, заедно с майка си и баща си, пристигат отнякъде когато той е на 5-6 години  Peace Приютява ги някакъв познат, който непрекъснато повтаря, че Али (Кенан) е много добър човек. Настаняват се в някакъв фургон до жп линиите и са много щастливи, въпреки, че са бедни. Али и жена му (така и не разбрах името й) много се обичат, разказват на детето тяхната история, как баща му отвлякъл майка му. Много интересно я пресъздават, като театър, детето много се смее, по-скоро комично я правят.
Али отива да си търси работа в местното училище, където директора е абсолютен темерут. Не назначава Али като учител, защото няма диплома, а като помощник май някакъв. Али е весел, разговорлив и умен човек, който има голяма дарба да пише. Успява да убеди директора, че с децата и родителите им ще направят зеленчукова градина в двора на училището със собствени средства. Успяват, всеки носи вода от вкъщи, за да поливат и да се грижат за растенията.
Обаче директора вижда продукцията и някакъв министър като идва на проверка в у-щето, заедно с директора искат да направят вечеринка за приятели. Съответно искат да заграбят зеленчуците за тях.
Забравих да спомена, че се оказва, че жената на Али забременява. Али и Мустафа са много щастливи. Но една нощ, когато разбира за намеренията на директора, Али става и посред нощ отива да обере цялата продукция от градината. През това време жена му получава силни болки, оказва се, че започва раждане преждевременно. Докато го търся навсякъде Али отива и закачва на всяка врата на ученик по една торба със зеленчуци. На сутринта чистачът в училището носи и една торба на директора, била закачена на вратата му  Grinning
Но Али когато се прибира през нощта, вече е много късно. Взима жена си и я закарва в болница, но там тя почива заедно с детето.
Директорът на затвора е предявил обвинения към Али и той е принуден да вземе Мустафа и да отиде другаде. Навсякъде разнася със себе си една саксия с цвете и една птичка с кафез, които беше подарил на жена си приживе.
На новото място Али е приет много добре от всички, но когато се опитва да отвори някаква книжарничка най, се намесва полицията. Тук не разбрах много добре, но се опитват да го обвинят май, че към някаква социалистическа партия, че искал да пълни главите на хората с глупости и т.н. нашият Сердар от Карадайъ е началник на полицията, който е в комбина с някакъв министър, мисля. В началото претърсват дома на Али, търсят пропагандни материали, но не намират.
Али, ще когато беше в първото училище, намира в мазето някаква стара пишеща машина и почва да пише, да разказва своята и на семейството си история. Пише за всичко. За живота по принцип.
Докато са на това място Мустафа вече е порастнал и веднъж вижда някаво девойче - Фериде се казва ( Laughing), тя е първата му любов. Там Мустафа другарува с едно болно момче, двамата са влюбени в тази Фериде, но са малки още.
Та, след тършуването в къщата, една вечер прибират Али в участъка, бият го, карат го да се изнесе от града, той не се съгласява. Тогава му слагат превръзка на очите и самия министър му прошепва, че ако не заминат ще се случи нещо със сина му.
Заминават, разбира се. В следващия град вече отварят малка книжарница, Али запова работа в местния вестник. А Мустафа вече е голям, завършил Университет. Вижда Айля - дъщерята на местния прокурор и се влюбва в нея. А Али го задява учителката по шеф и кройка на Айля  Joy Но той, до края на филма, не обръща внимание на друга жена, мисли само за съпругата си  Peace
Ествествено нашият човек и тук си има проблеми с прокурора  Laughing Той не дава дъщеря си на Мустафа. А Неждет пак е гадняр тука, нает е от прокурора да пази дъщеря му след училище. Искаше да я ожени за него. Накрая прокурора наклевети Али, че пропагандира от вестника, в който работи и го задържаха. Образуваха дело срещу него, лежа в затвора. Но намери сили да убеди сина си да избягат с Айля, да градят собствената си съдба, също както навремето самия Али с жена си  Peace Финалът е как Али гледа през решетките заминаващия влак с Мустафа и Айля  Peace

Ох, после ще дописвам, че малкия се събуди  Grinning

# 81

Ето и текста към снимката:

Finally  Grinning They will resume the shooting Of #Karadayı

this Pic taken from backstage and someone from the set say: "We've prepared ourselves for the shootings in Istanbul, We are in courthouse , To be continued , We are not gonna stop , It's the time to start , We are so close for shootings , Nice Day"

Публикувано е преди около 12 часа.

# 82
marman,  Hug какъв хубав язийор!  Heart Eyes Да се оглеждаме вече и за фрагман.  smile3508

*helen* , мерси за разказа!  Hug Все едно съм го гледала вече.  Wink Аз мислех за обикновена семейна драма, но то си клони към тежка такава.  ooooh! Така, че ще си остана с гледането през твоите очи.  Wink Hug

# 83
*helen*    Благодаря за разказа.
Ще се радвам да прочета и мненито ти за филма, но бих го гледала само с превод  Laughing

# 84
Здравейте. Hug Hug Hug

Приятно изкарване на морето  Hug Ние ще се грижим за темичката докато те няма  Wink

Благодаря, Хел.     bouquet   Приятно беше, ама малко. Peace

Голям смях в това видео - питат хората кого харесват повече - Къванч Татлъту или Кенан Имирзалъолу  Wink

Аз пък ги харесвам и двамата - мляко и кафе. Heart Eyes Благодаря за видеото и превода.   bouquet

Аз сега съм се разчекнала между bg-mamma и asi-bg и там /в asi-то/ се прокрадват едни съмнения, че Кенан като е в чужбина заради сканадала с наркотиците може и да не се върне.  ooooh! И подобно на Мерием от ВВ ще го сменят и него. Шок и ужасТ!  Mr. Green
В една друга тема вчера паднах от смях с едно прикадяване и викам да прикадим и тук.  Wink

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Виждам, че има предложение за молебени - за съм. Joy Joy Joy  Но и за паметника е добро. Mr. Green hahaha hahaha hahaha

И двата филма на Кенан ми звучат добре,  Wink когато имам време, ще ги погледна.  Hug Благодаря ви.     bouquet

marman,      bouquet   Снимките са започнали, това е страхотно. Party

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 18:37 от ·٠•Snejka•٠·

# 85
Снежи, добре дошла Wink Радвам се, че си изкарала хубаво на морето  Grinning

Делина, филмът не е тежък  Peace А и Кенан толкова хубаво се усмихва, а какъв е готин с очила и леко посребрена коса  smile3521 newsm53 Определено си заслужаваше гледането  Peace Иначе съм объркала - действителността, която се представя е 50-те години на миналия век  Peace
Скрит текст:
Не е тъжен филма, напротив - изпълнен е с оптимизъм и вяра в бъдещето. Али е много позитивен герой, Мустафа също, няма драми, ревове и писъци, както и протяжни мелодии. Декорите са върха, костюмите също - смяла съм се с глас на едни панталони на карета, дето ги беше обул Мустафа  Joy Али е изключително елегантен, точно като Махир  Wink - винаги с черен костюм и снежно бяла риза.
А и нашия Неждет беше забавен - веднъж трябваше да чака девойката пред училище, тя обаче реши да избяга от него, той я застига и тя като му заби едно коляно в областта под кръста  hahaha hahaha hahaha За момент си помислих, че наистина го удари, такава физиономия направи  Joy
Абе в голяма степен филма ми напомни Карадайъ - Али/Кенан пак се забърка с прокурор, Сердар и той там пак като полицай, Неждет участва, имаше героиня Фериде, а Али е досущ като Махир - и на визия, и на характер  Laughing

после ще продължа, че някой ми е увиснал на ръката  Mr. Green и ме дърпа  Laughing

# 86
# 87
Добро утро.  Hug Hug Hug

Wink

Хубав ден.    bouquet

# 88

Batman ile Superman ilk kez aynı filmde olacak. Batman'i Ben Affleck oynayacak. Aslında Batman Kenan İmirzalıoğlu, Superman de Kıvanç olmalı

Не разбрах какво точно пише, но идеята е добра -  Кенан - батман,  Къванч - супермен! Joy Joy Joy Joy Joy

# 89

Batman ile Superman ilk kez aynı filmde olacak. Batman'i Ben Affleck oynayacak. Aslında Batman Kenan İmirzalıoğlu, Superman de Kıvanç olmalı

Не разбрах какво точно пише, но идеята е добра -  Кенан - батман,  Къванч - супермен! Joy Joy Joy Joy Joy

Пише: Батман и Супер мен за първи път ще участват в един филм заедно. Бен Афлек ще бъде Батман. Всъщност трябва Батман да е Кенан Имирзалъолу, а Супермен - Къванч Татлъту  Peace

newsm10 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт