KARADAYI с Кенан Имирзалъоулу - Тема 10

• 65 931
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
Аз залагам на някой от хората на Неждет.  #2gunfire Щото нали Неждет е в затвора и не може лично издал е заповед на някой от хамама.  Peace А Тургут може да благодари на Махир.  Rolling Eyes /това чак аз не го повярвах  Outta JointJoy

# 151
# 152
Здравейте  Hug

днес малко ме нямаше, а гледам и фрагман си имаме  Party Делина, мерси   bouquet

Аз си мисля, че Махир е притеснен, защото Тургут трябва да си понесе наказанието  Crossing Arms Няма да се измъкне така, я.Иначе и аз залагам на Неждет  Peace А всъщност, може и да е Айтен и Махир да е притеснен, че ако умре Тургут тя ще си изпати  Tired

Поздрав  Joy

# 153
Добро утро.  Hug Hug Hug

Хел, страшен е с тоя фес. Joy Joy Joy

Сега като се замисля това може въобще да не се случи в 37 епизод, защото е фрагманът е за сезона.  Sad Кой знае кога ще видим Душко в такова състояние. ooooh!

Хубав ден.  bouquet

# 154
Добро утро  Wink

Снеж, мерси за кафенцето... Всъщност да - това си е фрагман за сезона, кой знае какво са ни подготвили  Thinking

А Кенан с фесчето ме кефи много  Mr. Green  Joy

Много ме кефи как ги бие  hahaha

# 155

http://www.youtube.com/watch?v=y5-WJBGGrlU

Ето промо на филма, в който Кенан участва и е посветен на Ердоган.

# 156
Нови от сета. Hug

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 20:39 от ·٠•Snejka•٠·

# 157
И водя ви една красавица от темата на Берг и Халит. Heart Eyes

# 158
Снеж, мерсаж за снимките   bouquet Махидето що ги няма на сета?   Crossing Arms

Преди време някой в темата за Великоленият век беше обявил Бергюзар за посредствена повлекана  Rolling Eyes. Била безлична и дори не била хубава  Tired........ На въпроса ми защо се снима в толкоз реклами и прави най-различни фотосесии ми се отговори "Фотошопът и гримът са голяма работа!"  ooooh! ooooh! ooooh!
Без коментар.................................  Rolling Eyes

# 159
ХелHug според мен, трябва да си сляп, за да не видиш колко красива и изящна е Берг.  Shocked Виждала съм я по снимки, без и с грим, ами хубава е и в двата случая. Peace Heart Eyes

# 160
ХелHug според мен, трябва да си сляп, за да не видиш колко красива и изящна е Берг.  Shocked Виждала съм я по снимки, без и с грим, ами хубава е и в двата случая. Peace Heart Eyes

Снеж, дето се вика "язе това си го знаеме...", ама....  Rolling Eyes народ всякакъв, мнения различни  Rolling Eyes. Аз Берги я харесвам от много отдавна, а и както вече съм споменавала филма го започнах заради нея, но Кенан ме увлече също. Сега много ги харесвам и двамата  Peace

# 161
Преди време някой в темата за Великоленият век беше обявил Бергюзар за посредствена повлекана  Rolling Eyes. Била безлична и дори не била хубава  Tired........ На въпроса ми защо се снима в толкоз реклами и прави най-различни фотосесии ми се отговори "Фотошопът и гримът са голяма работа!"  ooooh! ooooh! ooooh!

Защо без коментар?  Wink Гроздето е кисело!  Whistling

Като екранна двойка Кенан и Берг според мен са просто мечта!  Peace За фото сесията за Мари Клер направо останах безмълвна.  Heart Eyes Перфектни!  Peace

# 162

Защо без коментар?  Wink Гроздето е кисело!  Whistling

Като екранна двойка Кенан и Берг според мен са просто мечта!  Peace За фото сесията за Мари Клер направо останах безмълвна.  Heart Eyes Перфектни!  Peace

Абсолютно.... Много си подхождат като двойка - и двамата високи, тъмнокоси, допълват се идеално на екрана  Peace
А без коментар, защото не ми се занимава с някой, който отрича очевидното.... Не стига, че гроздето е кисело, ами е и на високо  Joy

# 163
*helen* Hug за вкус е трудно да се спори. Хора разни, вкусове също. Можеш да не харесваш някого, но да не признаваш очевидни неща е малко като диагноза.  ooooh!

# 164
*helen* Hug за вкус е трудно да се спори. Хора разни, вкусове също. Можеш да не харесваш някого, но да не признаваш очевидни неща е малко като диагноза.  ooooh!

Точно... Peace Има много артисти, които не ми допадат визуално, други - с игра, но когато са признати и харесвани от толкова много други хора не мога да кажа, че са бездарни или откровено грозни... Просто не са мой тип, то си е ясно... Ама да отричам очевидното или да почна да им измислям недостатъци - айде нема нужда  Stop

Общи условия

Активация на акаунт