За захранването - още не съм започнала,с педиатърката също не сме коментирали. Смятам по-късничко да е. Сега само се информирам как се започва, с какво и т.н. Доста объркано ми се струва, но сигурно като започнем ще му хвана цаката
Изцяло на кърма е малкия. Мисля, че му стига,макар че си похапва през 2 часа, но пък много бързо пуска цицата,сякаш бързо се засища и започва да се хили ,да гледа нанякъде... За пазенето - още нямам цикъл и не се пазим много,много. Второ ще ми дойде в повече, така че дано няма изненади. Иначе малкия човек беше планиран и стана сравнително бързо работата, имайки предвид, че лекари доста ме бяха наплашили с вероятността да забременея въобще. Пиех хормони, искаха лапароскопия да ми правят, нямах цикъл с месеци и така...
Искам да ви попитам за козметиката - сменяте ли я или си карате с една и съща марка? Аз разнообразявам. Слагате ли след всяка баня лосиони, масла, олио? Често пропускам, особено като беше горещо,а олио изобщо не съм слагала. Само на дупето му слагам срещу подсичане кремче.
че не мога да си представя точно сега бременност... и след някой месец бебе, не, не
след някоя годинка може би, но сега не бих искала.
, т.е. то си беше планирано, но не точно сега