пък и през деня не е мигнал. А хремата сякаш е някаква гърлена ли, как да я нарека, усещам че не може да диша и има запушен нос, но като погледна в носа, уж е чист, няма нищо.... странна работа...
пък и през деня не е мигнал. А хремата сякаш е някаква гърлена ли, как да я нарека, усещам че не може да диша и има запушен нос, но като погледна в носа, уж е чист, няма нищо.... странна работа...
Педиатърката препоръча да започна захранване - по избор с плодово или зеленчуково пюре - но аз мисля да поизчакам още и да пробвам ЗВБ

И ние днес бяхме на консултация, а и ваксини да ни слагат, че малко назад вървим с тях заради отлагане. Малкия сега заспа, дано леко да мине вечерта и нощта. Досега леко е понасял ваксините. Наддал е близо 600 гр за месец и една седмица и вече е 7340 гр. и 70 см. Според педиатърката е добре, каза, че все по-малко ще е наддаването,не като в началото. На мен това ми е ясно, но въпреки това се чудя дали не е малко това наддаване за бебе на 5 месеца. Изцяло на кърма е. В тази връзка коментирахме и захранването. Каза, че може да започна да му давам зеленчукови пюренца по малко. Мисля да изчакам още малко, може би към 5 месеца и половина да го пробвам. Ако започна примерно с картоф колко време от похапването му да дам друг зеленчук ,да речем морков? Например понеделник лъжичка,две картоф, на другия ден пак малко картофче и така....кога да вкарам следващ зеленчук? И всеки от тях отделно ли като начало и после да правя комбинации?
Препоръчани теми