АПРИЛчета 2013 - тема 3

• 32 376
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
лелее ние се родихме големи, а сега нещо не растем много на 3 мес беше 6,370кг и 62 см.
r0se, със същите размери като твоя бебок, вчера една приятелка ми каза, че е и нейното дете, което е в 6 мес.  Rolling Eyes

# 121
Сега е точно 7 кг, не знам колко см, беше 63 на 3месечната консултация. На 30 е на консултация и ще видим.

# 122
като говорим за размери - племеницата ми (на 1г 4м) е около 9кг и малко по-висока от моят господин, а на една приятелка бебето е 8кг, 71см (на 8 месеца) Stuck Out Tongue Всичко е относително - важно е бебоците да са жизнени, а колко тежат или колко са високи си е вече и до ген Wink

# 123
vanitka, и моят се роди голям.. дрехи носи за 6-9 и 9-12 месеца  Shocked Да вземат да им сложат едни килограми и ръстове а не тези тъпи месеци на дрешките  ooooh!
animal, ген, ама ако ме видиш аз колко съм (дребна съм).. и мъжът ми не е много едър. Какви са тези гени не знам  newsm78. Иначе да - най-важно е да са ни веселии здрави.
Винаги е актуална темата за килограмите. Мъжът ми ме пита сега - "вие сега мерите ли си ги...."  Mr. Green

# 124
Здравейте и аз да взема да се запиша . Моя бебок горкия където го закарам все му казват че бил дебел милия според мен дете на почти 4 месеца си е нормално да е 7кг. Вече се захранихме и умира за пюретата особенно банани ,пъпеш , а като види диня и полудява за сока й .Относно изправянето на крака му взех днес бънджи и като го оставя вътре се почва един смях , че като стой 10 мин . и реша да го извадя се започва страшен рев , по цял ден иска да е прав и хапем всичко покрай нас .
 LaughingПожелавам на всички мами едни хубави големи и здрави бебоци . Искам само да попитам захранилите майки с пюре смесвахте ли пюре с кърма или АМ ?

# 125
Не знам колко тежи куклата, ще я измеря и претегля, когато се върнем за няколко дни в Сф. Определено изглежда пухкава, но дали ще са и и такива резултатите......батко и изглеждаше по-слаб и строен, а като им сравнявам резултатите, определено е по-тежък и дълъг.....тя е момиче, ще е по-малка.........дано не е дребосък , като мен. Баткото има телосложението на таткото, надявам се куклата да вземе поне неговите дълги крака, дори да не е с манекенски ръст.

# 126
r0se, тя и моята бебка се роди 4150 гр., но не наддава толкова много  newsm78

# 127
Момичета, да ви питам, понеже сега излизам от банята и направо изпадам в ужас от моята капеща коса, освен че запуших канала  hahaha и докато се изсуша още доста коса в ръцете ми  #Crazy , при вас как е косопада?

# 128
Момичета добро утро, гледам мерките коментирате, ние сме на 3 м и 20 и няколко дена и сме 7,350 и 68 см - то са едни бузи, едни бутчета - пухчо Simple Smile но сме само на кърма , дано и с пюретата да е така ящен  Praynig
vanitka1985  и аз имах страшен косопад в началото но си взех от аптеката едни ампули cutinol  и след 4 тата косопадът мии спря Grinning

# 129
На 4 месеца Саши беше 7кг без 10гр и 69см. Хич не е пухкав, но пък е голяма жилка Wink

Косата сякаш поспря да ми пада, пу-пу.

# 130
Момичета, да ви питам, понеже сега излизам от банята и направо изпадам в ужас от моята капеща коса, освен че запуших канала  hahaha и докато се изсуша още доста коса в ръцете ми  #Crazy , при вас как е косопада?
И аз съм така вече два пъти запушвах канала четката ми за коса се пълни всеки ден нещо ужасно е... ooooh!

# 131
Относно изправянето на крака му взех днес бънджи и като го оставя вътре се почва един смях , че като стой 10 мин . и реша да го извадя се започва страшен рев , по цял ден иска да е прав и хапем всичко покрай нас .

Да те питам с какво бънджи сте, че и аз търся за дъщеря ми, но всички които гледах са за над 6м, а гледам че твоя бебчо е на 3м и ползвате вече?

# 132
На нас на курса за бременни и родители ни казаха, че всякакви бънджита и проходилки са вредни, та не възнамерявам да ползвам.
Косата ми си пада, ама не мога да преценя повече или по-малко от преди, винаги си  е падала  Laughing

# 133
  • София
На мен на прегледа при ортопеда ми казаха бънджита и проходилки да ползваме чак след 6-тия месец, когато вече детето само е започнало да седи...и аз смятам, че е прекалено рано за бънджи, но всеки сам преценява как да гледа детето си.

# 134
  • Велико Търново
И аз не мисля да използваме бънджита и проходилки, а и таткото изказа доста категорично мнение, че е против тях...така че... Sunglasses
А смятам, че като започнат да тичат насам-натам ще смъкнат бузките, че и ние покарай тях Laughing
Аз тъкмо се радвах, че косата ми е станала гъста Grinning и...тя взе да пада, но не мисля, че е повече от обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт