АПРИЛчета 2013 - тема 3

• 32 622
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро (coffee) Simple Smile
за козметиката -  ползваме на мустела за  и след баня. а дупето мажем с Бочко. Ако се зачерви  ползвам на BIODERMA - ABC change intensif
ася20 колко грама пюре му даваш,уж и ние вече трябва да сме заместили,но все иска и да суче Simple Smile

# 466
Аз не бих оставила детето само, по изключение е само ако дълбоко спи и да отида за малко само до долу с кучето, ако не издържа вече и му е време за излизане, иначе си ходим всички.
Между другото имате ли домашни любимци и давате ли им да приближат до бебето и как се държат изобщо. Моят бебок до скоро изобщо не забелязваше кучето, сега на скоро започна да го наблюдава стриктно като е наоколо, все едно е голяма и жива плюшена играчка. Иначе аз лично не й давам да доближава Боби, но татко му дава, даже понякога на шега го слага на гърба й  Shocked естествено го държи, но пак ми е напрегнато, колкото и да го чистим, пак е куче, ходи на вън т.н. а пък колко козина остава.... голямо чистене пада. Знам, че за да му се засили имунната система трябва да има контакт с някои бикроби, но е още малък, като почне да пълзи, сам ще го прави. Мисля, че точно там е работата, едно е сам да прави този "контакт" с вредителите и мърсотията, а друго е ние сами да му ги "осигуряваме"...

# 467
Имаме риби. Mr. Green Не е плувал при тях  Mr. Green
Ако имахме друго животно, нямаше да имам проблем да го пипа. Въобще не ме притеснява.
Аз дори искам сега да осиновим куче, но мъжът ми отлага.

# 468
valari 86, az sum ot varna.  Wink

# 469
  • Варна
valari86 , я кажи кой е ортопеда, при който ще водиш малката. С направление ли сте или на частно?

# 470
Относно козметиката - може да се каже, че не ползваме, въпреки, че сме взели на Веледа. Мажем нещо не повече от 1-2 пъти на месец. Не смятам, че е задължителна нито за бебе под годинка, нито за над годинка Simple Smile

Между другото имате ли домашни любимци и давате ли им да приближат до бебето и как се държат изобщо.
Имаме 2 котки. Нямам проблем с това да се доближават до бебето, но им познавам характера и знам, кога какво да очаквам от тях. От скоро обаче бебо много се заглежда по тях, та усещам, че щом веднъж пропълзи, ще трябва да пазя тях от него, вместо обратното  Mr. Green

Аз дори искам сега да осиновим куче, но мъжът ми отлага.
Ти пък - второ дете не искаш, а куче - да  hahaha Че то си е повече грижа и от дете  Joy

# 471
Не ме отказвай сега  Joy

Вчера бяхме на разходка с една малка кукличка на месец и малко, въобще не я отрази моят момък, че съществува. Като ги сложихме по корем един срещу друг, се забелязаха и той се опитваше да я пипне, а после и говори с неговото "ееее еееееееее ей"  Laughing Много бяха сладки.

# 472
Despina^_^  ами ортопеда  е Доц. д-р Димитър Райков на часно аз си направих устата пред тъпата ни лична лекарка за направление пак тя ми отказа бях много нервна щотото този ден бехе напрегнат че се занимавам и с нея и да и дигам скандали реших на часно .Тай се намира в клиника Плус в смисал там му е апаратурата иначе дава смени и в окръжна болница

# 473
Ние сме с козметика от Мустела. Крем за след баня ползвам на Töpfer.
Имаме коте и няма никакъв проблем. В началото се страхувах, че котето ми е с характер и си иска своето, но от момента в който се появи бебето, просто вече нито иска да е постоянно център на внимание, много е добра, милата. Но от бебето я е страх. Първо беше ок, но след като чу за първи път големият рев на бебка, до там беше - вдигна се милата и вече предпочита да спи в стаята, в която не е бебето  Grinning!

# 474
Добро утро (coffee) Simple Smile
за козметиката -  ползваме на мустела за  и след баня. а дупето мажем с Бочко. Ако се зачерви  ползвам на BIODERMA - ABC change intensif
ася20 колко грама пюре му даваш,уж и ние вече трябва да сме заместили,но все иска и да суче Simple Smile
Ние пием по 180 мл.АМ и док.каза,че едно пюре(125-малко) му стига )като калории за 1 хранене,но Марин изяжда поне 150.От голямото бурканче,което е 190гр,остават 2 пръста пюре и спирам,а той милия иска още Laughing-и после само малко водичка.Издържа 3-4 часа.

# 475

[/quote]Ние пием по 180 мл.АМ и док.каза,че едно пюре(125-малко) му стига )като калории за 1 хранене,но Марин изяжда поне 150.От голямото бурканче,което е 190гр,остават 2 пръста пюре и спирам,а той милия иска още Laughing-и после само малко водичка.Издържа 3-4 часа.
[/quote]
Ясно  Grinning, ние сме на кърма, и не знам колко изяжда , но тези малките не му стигат,че той си е и лаком  Sunglasses
и аз давам около 150 от големите ама пак май не му стига и иска още,днес ще пробвам освен цял голям буркан да видим как ще е Thinking

# 476
Аз заместих също обедното хранене с около 100гр домашно  зеленчуково пюре ,в 3ч му давам само кърма и  към 5 ч,50-60гр плодово .

# 477
Оле значи ние сме големи лакомии Grinning

# 478
Пробвах да му дам ябълково домашно пюре разредено с малко преварена вода, но изобщо не го хареса и всичко изплю. Явно не е готов за захранване.
Вие добавяте ли някакво мляко или друго, например захар, масло към пюрето? Майка ми каза, че естествено няма да го иска като не е сладко.

# 479
 Днес моето малко момиче пораства и става на 5 месеца    smile3501 мама и пожелава да е все така усмихната и здрава .
 Еовин  честита месечинка и на вас да е жив и здрав малкия сладур Simple Smile
Относно захранването аз още не съм заместила обедното меню въпреки че вече си похапва пюрета от близо 20 дена давам и по 1/2 бурканче и после кърма.Наскоро разбрах че вече се предлага услугата за записване на кухня от 6 месец и се чудя дали да не пробвам за 1 седмица да видя какво предлагат ама до тогава има време и ще видя .Пожелавам лек и приятен ден на всички мами.

Общи условия

Активация на акаунт